×

Δημιουργώντας Λαμπερό Βραδινό Μακιγιάζ: Οδηγός Βήμα – Βήμα

 27/03/2024 3m, 27s

Το μακιγιάζ είναι ένας τρόπος έκφρασης, αναδεικνύει τις λεπτομέρειες της φυσικής ομορφιάς που πηγάζει από μέσα μας, ενώ προβάλλει συναισθήματα και την προσωπικότητα. Το μακιγιάζ, μπορεί να μεταμορφώσει το look και να ολοκληρώσει μια εμφάνιση! Έτσι το μακιγιάζ, δεν θα μπορούσε παρά να είναι μια διαδικασία που την απολαμβάνεις.

Το βραδινό μακιγιάζ, ίσως απαιτεί λίγο παραπάνω έμφαση στη λεπτομέρεια ανάλογα φυσικά και την περίσταση. Ποιες είναι όμως οι τάσεις στο βραδινό μακιγιάζ;

 

Βραδινό μακιγιάζ: οι κορυφαίες τάσεις

Φυσικά, στις τάσεις για το βραδινό μακιγιάζ δε θα μπορούσαν να λείπουν οι σκούρες σκιές ματιών, για ένα σαγηνευτικό και έντονο smokey eye αποτέλεσμα. Έτσι χρώματα όπως, μαύρο, σκούρο καφέ και σκούρο μωβ είναι χρώματα τα οποία χρειάζεται να τολμήσετε σε ένα βραδινό μακιγιάζ, με έμφαση στα μάτια!

Τα λαμπερά χείλη, είναι ξεκάθαρα ένα στοιχείο του βραδινού μακιγιάζ! Έτσι, χρειάζεται να τολμήσετε να χρησιμοποιείστε – αν δεν το κάνετε ήδη τα lip gloss, σε κάθε απόχρωση! Χαρίζουν έξτρα λάμψη και απογειώνουν το τελικό αποτέλεσμα, ενώ είναι μία hot τάση του μακιγιάζ!

Επιπλέον, σε όλα τα παραπάνω το πιο βασικό σημείο είναι η βάση, το σωστό primer ανάλογα με τις ανάγκες και τον τύπο του δέρματος που έχετε, αλλά και η σωστή βάση και make up. Άλλωστε ένα φυσικό και λαμπερό δέρμα είναι πάντα στη μόδα! Χρησιμοποιήστε τη βάση που σας ταιριάζει τόσο χρωματικά, όσο και σε υφή, προσθέστε highlighter για να δώσετε φωτεινότητα στο πρόσωπο σας και ολοκληρώστε ένα τέλειο βραδινό μακιγιάζ.

 

Τι χρειάζεται να προσέξετε για ένα επιτυχημένο βραδινό μακιγιάζ;

Όπως σε κάθε μακιγιάζ έτσι και στο βραδινό μακιγιάζ, είναι πολύ σημαντική η σωστή προετοιμασία του προσώπου πριν το μακιγιάζ. Η καθαριότητα του προσώπου, πριν τη εφαρμογή του μακιγιάζ, είναι το πρώτο και βασικό βήμα. Η ενυδάτωση του προσώπου και των ματιών είναι σίγουρα ένα σημαντικό βήμα για την προετοιμασία του προσώπου πριν το μακιγιάζ.

Επιπλέον, σημαντικά είναι και τα εργαλεία ομορφιάς που χρησιμοποιεί κανείς, όπως τα σωστά πινέλα τα οποία συμβάλλουν στο τελικό αποτέλεσμα ενός βραδινού μακιγιάζ.

 

Ποια είναι τα προϊόντα που χρειάζεσαι για ένα τέλειο βραδινό μακιγιάζ;

Συγκεντρώσαμε κάποια αγαπημένα και βασικά προϊόντα μακιγιάζ με τα οποία μπορείτε να πετύχετε ένα τέλειο βραδινό μακιγιάζ, για κάθε περίσταση!

NYX Professional Makeup Face Freezie Cooling Primer Moisturizer Cream: έχει μοναδική super δροσερή υφή σαν ένα sorbet και προσφέρει απαλή αίσθηση δροσιάς και οφέλη στην επιδερμίδα.

NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Full Coverage Foundation: είναι απίστευτα λεπτόρρευστο, αδιάβροχο, υπάρχει σε διάφορες αποχρώσεις για να βρείτε αυτή που σας ταιριάζει, ενώ εφαρμόζεται υπέροχα και προσφέρει ματ κάλυψη!

NYX Professional Makeup Can’t Stop Won’t Stop Contour Concealer: έχει πλούσιο χρώμα, ελαφριά σύνθεση! Είναι super καλυπτικό και παραμένει αναλλοίωτο χαρίζοντας ένα τέλειο αποτέλεσμα.

NYX Professional Makeup Mineral Finishing Powder: η πούδρα που χρειάζεστε για να σετάρετε το μακιγιάζ και να χαρίσετε ένα ματ αποτέλεσμα με διάρκεια στο βραδινό μακιγιάζ σας.

NYX Professional Makeup Ultimate Shadow Palette: η απόλυτη παλέτα για τα μάτια, έχει 16 σκιές υψηλής απόδοσης, σε ένα ουράνιο τόξο αποχρώσεων που θα λατρέψετε!

NYX Professional Makeup Fill & Fluff Eyebrow Pomade Pencil: διαθέτει πτυσσόμενη μύτη σε οβάλ σχήμα με υφή κεριού που δίνει χρώμα, καθώς και ένα μίνι βουρτσάκι για σβήσιμο και ομοιόμορφη όψη, ενώ διαθέτει διάφορες αποχρώσεις!

NYX Professional Makeup Worth the Hype Volumizing & Lengthening Mascara: εφαρμόζεται εύκολα και έχετε με ένα πέρασμα έντονες βλεφαρίδες με όγκο!

NYX Professional Makeup Highlight & Contour Pro Palette: περιλαμβάνει 8 προσαρμόσιμες αποχρώσεις hilighting και contouring, που θα αναδείξουν ιδανικά τα τα χαρακτηριστικά σας και θα ολοκληρώσουν το αποτέλεσμα του μακιγιάζ.

NYX Professional Makeup Wonder Stick Dual Ended Cream Blush Stick: κρεμώδες & με έντονη απόδοση διπλό ρουζ, εφαρμόζεται εύκολα και μπορεί α χρησιμοποιηθεί και ως σκιά.

NYX Professional Makeup Lip Lingerie Xxl Matte Liquid Lipstick: δίνει βελούδινη ματ όψη και δημιουργεί ένα τέλειο εφέ στα χείλια σας!

NYX Professional Makeup Dewy Finish Makeup Setting Spray: εξασφαλίζει ότι το μακιγιάζ σας παραμένει σταθερό και έχει μεγάλη διάρκεια.

 

💡Μην ξεχνάτε πως το μακιγιάζ σας πρέπει να ταιριάζει στο στυλ και στην προσωπικότητά σας, αλλά ακόμα πιο σημαντικό είναι η αφαίρεση του βραδινού μακιγιάζ ύστερα από την έξοδο και πριν τον ύπνο! Έτσι φροντίζετε και προλαμβάνετε για ένα υγιές και λαμπερό πρόσωπο και επιδερμίδα.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα