×

Δώσε Ζωντάνια & Λάμψη στο Βλέμμα σου με τη Skincode!

 27/03/2024 2m, 52s

Τα μάτια συχνά αποτελούν το πρώτο σημείο εμφάνισης σημαδιών γήρανσης, διότι η ευαίσθητη περιοχή γύρω από αυτά έχει λεπτό και εύθραυστο δέρμα.

Τα προϊόντα περιποίησης ματιών της Skincode έχουν σχεδιαστεί ειδικά για αυτήν την ευαίσθητη περιοχή, με στόχο να αναζωογονούν, να φωτίζουν και να μειώνουν το πρήξιμο, παρέχοντας ταυτόχρονα βαθιά και διαρκή ενυδάτωση. Διαβάστε το άρθρο μας για να ενημερωθείτε για την φροντίδα των ματιών από την Skincode.

 

Skincode προϊόντα για τα μάτια: οι top επιλογές

Αν ψάχνετε τα top Skincode προϊόντα για την περιποίηση των ματιών, σας παρουσιάζουμε εδώ τα προϊόντα Skincode με τις καλύτερες κριτικές. Ανάλογα την ανάγκη του δέρματος, η κάθε κρέμα, τζελ ή ορός Skincode, στοχεύει σε συγκεκριμένα σημάδια γήρανσης. Μερικά από τα οφέλη των Skincode προϊόντων για τα μάτια, αφορούν:

  • Προστασία και ενυδάτωση της ευαίσθητης περιοχής των ματιών
  • Μείωση στα σημάδια της κούρασης και το πρήξιμο των βλεφάρων
  • Απομάκρυνση και λείανση λεπτών γραμμών και ρυτίδων
  • Πρόληψη εμφάνισης ρυτίδων
  • Επιδιόρθωση της υφής του δέρματος

Η Skincode, με τα ισχυρά συστατικά επανόρθωσης, Meiview™, Eyeseryl®, Chronopower+ και ACR Complex, τα οποία έχουν δοκιμαστεί κλινικά, βελτιώνει τις μεσοκυττάριες συνδέσεις, δρα αυξητικά στην παραγωγή κολλαγόνου, συμβάλλοντας στη δερματική ακεραιότητα. Ένα από τα βασικότερα, όμως, πλεονεκτήματα των προϊόντων Skincode, είναι πως απευθύνονται για κάθε τύπο δέρματος.

Παρακάτω θα δούμε τα οφέλη που προσφέρει ξεχωριστά το κάθε προϊόν στην περιοχή των ματιών.

Τα προϊόντα

Skincode Revitalizing Eye Contour Cream
Skincode Revitalizing Eye Contour Cream

Η Skincode Revitalizing Eye Contour Cream, αποτελεί μια κρέμα ματιών με top κριτικές. Αυτή η κρέμα ελαττώνει τα σημάδια κόπωσης και το πρήξιμο στα βλέφαρα. Παράλληλα, προστατεύει και ενυδατώνει την ευαίσθητη περιοχή γύρω από τα μάτια, μειώνοντας την εμφάνιση των ρυτίδων και των μαύρων κύκλων.

 

Skincode Exclusive Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Contour Cream
Skincode Exclusive Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Contour Cream

Η Skincode Exclusive Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Contour Cream είναι ελαφριά, βελούδινη κρέμα ματιών επιτυγχάνει τη λείανση και την εξάλειψη λεπτών γραμμών και ρυτίδων. Βοηθά στην αύξηση της ελαστικότητας της επιδερμίδας και αποτελεσματικά μειώνει το πρήξιμο και την κούραση στην περιοχή των ματιών. Επιπλέον, προσφέρει άμεση ορατή σύσφιξη και ανόρθωση, χαρίζοντας εκπληκτική φρεσκάδα, καθαρότητα και λάμψη στην περιοχή των ματιών.

 

Skincode Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Serum
Skincode Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Serum

Το Skincode Exclusive Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Serum αποτελεί δροσιστικό ορό – τζελ, που επιφέρει εμφανείς βελτιώσεις στην εμφάνιση των λεπτών γραμμών και των ρυτίδων, αποτρέποντας παράλληλα την εμφάνιση μελλοντικών γραμμών. Εξίσου αισθητά μειώνει το πρήξιμο και τους μαύρους κύκλους, επαναφέροντας τη χαμένη φωτεινότητα και ομαλότητα στην περιοχή γύρω από τα μάτια.

 

Skincode Ultimate Rejuvenation Eye Cream
Skincode Ultimate Rejuvenation Eye Cream

Η Skincode Ultimate Rejuvenation Eye Cream, είναι μια κρέμα με επιστημονικά προηγμένη σύνθεση με επανορθωτικά πεπτίδια και 3 καινοτόμα ενεργά συστατικά σε πολύ υψηλές δραστικές δόσεις. Η σύνθεση του προϊόντος βελτιώνει τις μεσοκυτταρικές συνδέσεις μέσω της πλακοσφαιρίνης, προωθώντας το σχηματισμό κολλαγόνου και βελτιώνοντας την υφή του δέρματος. Ταυτόχρονα, βελτιώνει τη μικροκυκλοφορία, περιορίζοντας την αγγειακή διαπερατότητα και μειώνοντας τη συσσώρευση χρωστικών και μελανίνης που προκαλούν σακούλες και μαύρους κύκλους. Επιπλέον, περιέχει τετραπεπτίδιο με αντιοξειδωτικές ιδιότητες που μειώνει το πρήξιμο κάτω από τα μάτια σε μόλις 15 ημέρες.

 

Κριτικές για τα προϊόντα Skincode

Η δοκιμή αποτελεί τον καλύτερο τρόπο για να διαπιστώσουμε το κατά πόσο ένα προϊόν είναι αξιόπιστο και ταιριάζει στις ανάγκες της επιδερμίδας μας. Συγκεντρώσαμε κριτικές από τη χρήση Skincode προϊόντων για τα μάτια και σας τις παρουσιάζουμε:

Για το προϊόν Skincode Revitalizing Eye Contour Cream

Skincode Revitalizing Eye Contour Cream Review

 

Για το προϊόν Skincode Exclusive Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Serum

Skincode Cellular Wrinkle Prohibiting Eye Serum Review

 

🤗 Ανακαλύψτε εδώ όλα τα προϊόντα από τη Skincode για εξαιρετική περιποίηση προσώπου και ματιών που αψηφά την ηλικία!

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα