×

Δυνατή επιδερμίδα, δυνατά μαλλιά

 28/02/2024 1m, 32s

Η επιστήμη βρήκε τον κλινικά αποδεδειγμένο τρόπο να αντιμετωπίσει την ευαισθησία, την ξηροδερμία και τον κνησμό του τριχωτού της κεφαλής!

Η δερματολόγος Μαρία Σοφία Κουράκου μοιράζεται το μυστικό για την αντιμετώπιση της ευαισθησίας του τριχωτού της κεφαλής. Μάθετε πώς θα απαλλαγείτε από το αίσθημα κνησμού, την ξηρότητα και την τριχόπτωση, με τη σφραγίδα της επιστήμης.

Η υγεία του οργανισμού μας αντανακλάται στο δέρμα και τα μαλλιά μας. Η τριχόπτωση είναι ένα φαινόμενο που επηρεάζει ψυχολογικά τόσο άντρες, όσο και γυναίκες παγκοσμίως. Παρ’ όλα αυτά, λίγοι είναι εκείνοι που γνωρίζουν πώς να επιλέξουν την κατάλληλη θεραπεία για να την αντιμετωπίσουν. Η ευαισθησία και η ξηρότητα είναι δύο παράγοντες που επηρεάζουν την τριχόπτωση. Οι τρίχες εκφύονται από μικρές κοιλότητες του δέρματος που ονομάζονται τριχοθυλάκια τα οποία τροφοδοτούνται από αιμοφόρα αγγεία παράγοντας την πρωτεΐνη κερατίνη, δομικό στοιχείο της τρίχας. Προσκολλημένοι στα θυλάκια της τρίχας είναι οι σμηγματογόνοι αδένες οι οποίοι παράγουν το σμήγμα που λιπαίνει τα μαλλιά και το δέρμα.

Η περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής με τα κατάλληλα προϊόντα προσφέρει εξισορρόπηση της ξηρότητας του τριχωτού της κεφαλής και βοηθάει στον κνησμό. Η σειρά NIOXIN scalp relief προσφέρει απαλό καθαρισμό, μείωση της ευαισθησίας και θρέψη του τριχωτού της κεφαλής, χαρίζοντας πυκνά, λαμπερά και υγιή μαλλιά. Το NIOXIN Scalp Relief Sustem περιλαμβάνει 3 στάδια , το σαμπουάν το οποίο συμβάλλει στον απαλό καθαρισμό της επιδερμίδας του τριχωτού της κεφαλής, το μαλακτικό το οποίο καταπραΰνει την επιδερμίδα και θρέφει τα μαλλιά και τέλος ο ορός ο οποίος αυξάνει την πυκνότητα χωρίς να δημιουργεί ερεθισμό στη επιδερμίδα.

Σε συνδυασμό με το Anti-hair Loss Serum, μπορείτε να αναστείλετε την τριχόπτωση σε 8 μόλις εβδομάδες* και να δυναμώσετε τη σταθεροποίηση της τρίχας στο δέρμα, με ορατά αποτελέσματα από την πρώτη κιόλας χρήση. Αποκτήστε δυνατά μαλλιά και υγιής επιδερμίδα, με το προηγμένο σύστημα περιποίησης NIOXIN.

 

Επιμέλεια Άρθρου: Μαρία Σοφία Κουράκου, Δερματολόγος

Πηγή Άρθρου: Wella

 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα