×

Ενισχύστε τις αθλητικές σας επιδόσεις με συμπληρώματα διατροφής Sustenium!

 23/02/2023 1m, 50s

Οι βιταμίνες για αθλητές είναι απαραίτητες τόσο για την επίδοσή τους όσο και για την κάλυψη των ιδιαίτερων και αυξημένων αναγκών που έχουν λόγω της έντονης σωματικής δραστηριότητας.

Μια ισορροπημένη διατροφή και ένας υγιεινός τρόπος ζωής που περιλαμβάνει αρκετό ύπνο θα πρέπει να είναι επαρκής για να δώσει στους περισσότερους ανθρώπους την ενέργεια που χρειάζονται για τις καθημερινές τους δραστηριότητες. Ωστόσο, οι αθλητές σπρώχνουν το σώμα τους σε κορυφαία απόδοση, έτσι αυτά τα άτομα μπορεί να χρειάζονται μια ώθηση ενέργειας.

Υπάρχουν πολλές και σημαντικές βιταμίνες για τους αθλητές και στο άρθρο που ακολουθεί, θα σας παρουσιάσουμε 2 συμπληρώματα διατροφής από τη Sustenium, για μυϊκή ενδυνάμωση και διατήρηση των αθλητικών σας επιδόσεων.

 

Συμπληρώματα Διατροφής Sustenium: Για κορυφαίες αθλητικές επιδόσεις!

Η έντονη προπόνηση και άσκηση ταυτίζονται με μία σειρά αυξημένων σωματικών αναγκών. Από τη μία, η λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος του αθλητή μεταβάλλεται με αυξημένο κίνδυνο λοιμώξεων. Από την άλλη, οι τραυματισμοί κατά τη διάρκεια της προπόνησης είναι μια συνήθης κατάσταση. Η έλλειψη βιταμινών σε αθλητές μπορεί να οδηγήσει σε αργοπορημένη επούλωση ή αποκατάσταση, με αποτέλεσμα την αναγκαστική αποχή του αθλητή από τη σωματική άσκηση.

Τα συμπληρώματα διατροφής της σειράς Sustenium από τη Menarini, βοηθούν στη διατήρηση της σωστής υγείας του σώματος, της μυϊκής μάζας του αθλητή και στην αποτελεσματική αντιμετώπιση των τραυματισμών.

 

Menarini Sustenium Plus 22 sachets
Menarini Sustenium Plus 22 sachets

 

Το Sustenium Plus είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής πλούσιο σε βιταμίνες και απαραίτητα αμινοξέα για την ενίσχυση της ενέργειας του οργανισμού, της άμυνας και τη μυϊκής λειτουργίας. Τα αμινοξέα που εμπεριέχονται (αργινίνη & κρεατίνη) ενισχύουν την αθλητική απόδοση, την παραγωγή ενέργειας, την καλή μυϊκή λειτουργία και το ανοσοποιητικό σύστημα. Η φόρμουλα ενισχύεται από βιταμίνες και μέταλλα, όπως βιταμίνη C και ψευδάργυρο, για αντιοξειδωτική προστασία και καλή νευρική και μυϊκή λειτουργία.

 

Menarini Sustenium Συμπλήρωμα Διατροφής με Μαγνήσιο, Κάλιο & Βιταμίνη C
Menarini Sustenium Συμπλήρωμα Διατροφής με Μαγνήσιο, Κάλιο & Βιταμίνη C

 

To Sustenium Μαγνήσιο και Κάλιο είναι ένα συμπλήρωμα για την αποκατάσταση της ηλεκτρολυτικής ισορροπίας, την καλή μυϊκή λειτουργία καθώς και την ενέργεια και τόνωση του οργανισμού. H φόρμουλα βοηθά στην αποκατάσταση της κόπωσης και της κούρασης, στην καλύτερη λειτουργία των μεταβολικών διεργασιών καθώς και στην ισορροπία των ηλεκτρολυτών.

 

💡Είναι σημαντικό να μιλήσετε με έναν γιατρό πριν αρχίσετε να παίρνετε οποιεσδήποτε νέες βιταμίνες ή άλλα συμπληρώματα.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα