×

Εξαιρετικές Συνθέσεις για Απαιτητικές Γυναίκες!

 14/02/2023 1m, 53s

Οι απαιτήσεις της καθημερινότητας για τις γυναίκες αυξάνονται ολοένα και περισσότερο. Εργαζόμενες, σύζυγοι, μαμάδες … πλέον μπορούν να αναλάβουν πολλές ευθύνες και να ανταπεξέλθουν με μεγάλη επιτυχία! Ο ελεύθερος χρόνος τους σαφώς είναι περιορισμένος και θέλοντας να προλάβουν όλες τις υποχρεώσεις τους πολλές φορές μειώνουν το χρόνο από την δική τους προσωπική φροντίδα. Ένα χαλαρωτικό μπάνιο, μια μάσκα ομορφιάς, μια περιποίηση μαλλιών φαντάζουν δύσκολα και χρονοβόρα για τον ελεύθερο χρόνο της γυναίκας. Ολοένα και περισσότερο αναζητούν ποιοτικά, ελεγμένα και δοκιμασμένα προϊόντα για την καθημερινή τους φροντίδα που θα τους προσφέρουν το μέγιστο αποτέλεσμα και η επιδερμίδα τους δεν θα προδίδει τα όσα κάνουν. 
Η Galénic προσφέρει στις πιο απαιτητικές γυναίκες προϊόντα περιποίησης υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητας.
Κάθε προϊόν βασίζεται σε μια εξαιρετική σύνθεση που έχει αναδειχθεί από την τεχνογνωσία των Maître-παρασκευαστών της εταιρείας.
Συνδυάζοντας τις φαρμακευτικές γνώσεις και την εμπειρία τους, οι Maître-παρασκευαστές επινοούν για κάθε ενεργό συστατικό μια ειδική σύνθεση που συμβάλλει στο μέγιστο στην αποτελεσματικότητα του προϊόντος και προσφέρει μια απαράμιλλη εμπειρία στην επιδερμίδα.
Σειρά που αγαπήθηκε από την πλειονότητα των γυναικών είναι η φυσικά η CONFORT SUPRÊME με ιδιαίτερα ξεχωριστό προϊόν το SÉRUM DUO REVITALISANT.
SÉRUM DUO REVITALISANT
Αυτός ο εξαιρετικά διπλός λεπτόρρευστος ορός, θρέφει έντονα και αναγεννά το δέρμα. Μπορεί να συνδυαστεί με οποιοδήποτε προϊόν περιποίησης μετά από αυτήν εφαρμογή του και η δράση του να αντανακλάται στο πρόσωπό της!
Η λεπτή του υφή τυλίγει και λιώνει στο δέρμα για να προσφέρει την αίσθηση απόλυτης άνεσης.

Το δραστικό συστατικό:
– Το έλαιο argan της Galénic πλούσιο σε απαραίτητα λιπαρά οξέα, θρέφει και προστατεύει τον φραγμό του δέρματος.

Τα συμπληρωματικά συστατικά:
– Ενυδατική φυτική γλυκερίνη
– Αντιοξειδωτική βιταμίνη Ε

Η σύνθεση
Για να αποκτήσει αυτή τη φίνα και διεισδυτική σύνθεση, ο Δημιουργός Εξαιρετικών Συνθέσεων παρουσίασε μια κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία * ενθυλάκωσης που φυλακίζει την ελαιώδη φάση μέσα στην ενυδατική δημιουργώντας μια ομοιογενή, λεπτόρρευστη σύνθεση που απορροφάται αμέσως, χωρίς λιπαρό αποτέλεσμα στην επιδερμίδα.

*κατοχυρωμένη ευρεσιτεχνία

Η εφαρμογή σε ταξιδεύει…
Ένα ανθισμένο άρωμα ανατολής και πούδρας. Στην καρδιά του ένα πέπλο λευκού γιασεμιού, argan και μανόλιας, αναδεικνύεται από τις πιο έντονες νότες βανίλιας, καρπού tonka και ξύλου κασμίρ.

Ποια γυναίκα μπορεί να αντισταθεί σε αυτή την τελετουργία; Δώστε στον εαυτό σας την καλύτερη φροντίδα που του αξίζει!

 

Επιμέλεια άρθρου: Αγγελάκου Δώρα
Επαγγελματίας Αισθητικός & Μakeup Artist Pharm24.gr
Πηγή: Galenic.gr 

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα