×

Εξειδικευμένα προϊόντα κατά της τριχόπτωσης από την Phyto Paris

 27/03/2024 1m, 43s

Καθημερινά οι άνθρωποι χάνουν 50 με 100 τρίχες, μια διαδικασία η οποία είναι φυσιολογική. Όμως, αν παρατηρηθεί αυξημένη τριχόπτωση και για διάστημα μεγαλύτερο του ενός μήνα τότε θα πρέπει να ερευνήσετε τον λόγο της αυξημένης τριχόπτωσης και να την αντιμετωπίσετε δραστικά.
Η τριχόπτωση μπορεί να οφείλεται σε διάφορους λόγους: έλλειψη σιδήρου ή φερριτίνης στο αίμα λόγω κακής διατροφής, ορμονικές διαταραχές, έλλειψη φολικού οξέος, κληρονομικότητα κτλ.

Η σειρά προϊόντων Phyto Paris είναι εδώ για την άμεση αντιμετώπιση της τριχόπτωσης με κορυφαία εξειδικευμένα προϊόντα:

 

 

Phyto Phytophanere
Phyto Phytophanere

Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής κατά της τριχόπτωσης. Ενισχύει και ευνοεί την ανάπτυξη μαλλιών και νυχιών. Με το Phytophanere τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν όγκο και πυκνότητα. Περιέχει φυσικά συστατικά όπως βιταμίνες του συμπλέγματος B, βιταμίνη Ε, ψευδάργυρο και μαγιά μπύρας.

 

 

Phyto Phytophanere Traitant Vitality Shampoo

Πρόκειται για ένα δυναμωτικό και αναζωογονητικό σαμπουάν, ιδανικό για χρήση μαζί με το συμπλήρωμα διατροφής Phytophanere. Προσφέρει ενέργεια και ζωντάνια στα μαλλιά. Περιέχει ψευδάργυρο, βιταμίνη B5 και Β6 και εκχυλίσματα πίτουρου ρυζιού με εκχυλίσματα Cinchona.

 

 

Phyto Phytolium+ Anti-Hair Loss Complement Shampoo for Men

Το Phytolium+ σαμπουάν κατά της ανδρικής τριχόπτωσης είναι ένα σαμπουάν κατάλληλο για τα πρώτα σημάδια της αραίωσης. Περιέχει 82% φυσικά συστατικά και τονώνει το τριχωτό της κεφαλής, προετοιμάζοντας το για τη θεραπεία Phytolium+ κατά της τριχόπτωσης. Τα εκχυλίσματα από το μανιτάρι Shiitake και το δεντρολίβανο προσφέρουν ευεργετικές ιδιότητες και θρεπτικά συστατικά στο τριχωτό της κεφαλής.

 

 

Phyto Phytolium+ Anti-Hair Loss Treatment for Men

Πρόκειται για μια αγωγή κατά της τριχόπτωσης κατάλληλη για άντρες με 93% φυσικά συστατικά. Καταπολεμάει την πρόωρη γήρανση των ριζών και προσφέρει αντοχή στις επιθέσεις των ελευθέρων ριζών. Η βιταμίνη Β3 και το εκχύλισμα Shiitake δρουν κατά την τριχόπτωσης, κάνοντας το περιβάλλον του τριχωτού πιο ευνοϊκό.

 

 

Phyto Phytocyane Shampoo Σαμπουάν για Γυναικεία Τριχόπτωση

Το Phytocyane είναι ένα σαμπουάν κατά της γυναικείας τριχόπτωσης. Δυναμώνει τα μαλλιά χάρη στα φυσικά συστατικά που περιέχει. Προσφέρει πυκνότητα στα μαλλιά, λάμψη και αναζωογονεί το τριχωτό της κεφαλής.

Βρείτε όλα τα προϊόντα της Phyto Paris στο αγαπημένο σας online φαρμακείο!

 

Πηγή Άρθρου: Phyto Paris

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα