×

Εύκολο Μακιγιάζ Προσώπου Σε 5 Λεπτά!

 03/07/2023 0m, 43s

Το καλοκαίρι αποτελεί την περίοδο που κάνουμε τις βόλτες μας στις παραλίες ενώ οι βραδινές έξοδοι αυξάνονται κατακόρυφα. Με τη ζέστη που επικρατεί, η ανάγκη για ένα εύκολο μακιγιάζ προσώπου είναι δεδομένη.

Κάθε γυναίκα επιθυμεί ένα γρήγορο και εύκολο μακιγιάζ για κάθε περίσταση, χωρίς να φοβάται ότι θα αλλοιωθεί η όψη της λόγω της υψηλής θερμοκρασίας. Παρακάτω, σας έχουμε ετοιμάσει έναν οδηγό με εύκολο μακιγιάζ σε 5 λεπτά που θα σας «λύσει» τα χέρια!

Καλοκαιρινό μακιγιάζ σε 5 λεπτά!

Ακολούθησε αυτά τα βήματα για ένα εύκολο καλοκαιρινό μακιγιάζ σε περίπου 5 λεπτά:

Time Needed : 5 minutes

Βήματα μακιγιάζ

  1. Βήμα 1: Προετοιμασία επιδερμίδας

    Ξεκίνα με ένα καθαρό πρόσωπο. Αν έχεις λιπαρή επιδερμίδα, μπορείς να εφαρμόσεις ένα mat primer για να διατηρήσεις το μακιγιάζ σου σταθερό. Αν θέλεις, μπορείς να απλώσεις και λίγο αντηλιακό για προστασία από τον ήλιο.

  2. Βήμα 2: Απλή βάση μακιγιάζ

    Χρησιμοποίησε μια ελαφριά κάλυψη για την επιδερμίδα. Ένα BB κρεμώδες μέικαπ ή ένα foundation ανθεκτικό στο νερό, αποτελούν αξιόπιστες επιλογές. Εφάρμοσε το με ένα σφουγγαράκι, ένα πινέλο ή ακόμη και με τα δάχτυλα σου, αν είναι πιο εύκολο για σένα.

  3. Βήμα 3: Λάμψη

    Για να δώσεις λάμψη στο πρόσωπό σου, χρησιμοποίησε ένα highlighter για τα ζυγωματικά σου, τη γέφυρα της μύτης και το εσωτερικό των ματιών. Με ένα πινέλο ή τα δάχτυλά σου, άπλωσε απαλά το προϊόν και ανάμειξε το καλά με την επιδερμίδα σου.

  4. Βήμα 4: Μάτια σε φυσικό τόνο

    Για ένα απλό μακιγιάζ των ματιών, επέλεξε έναν φυσικό τόνο σκιάς. Άπλωσε τη σκιά σε όλο το βλέφαρο και ανέβασε την ένταση λίγο στην εξωτερική γωνία των ματιών, για μια ελαφρώς πιο έντονη εμφάνιση. Αν θες, μπορείς να προσθέσεις και μια λεπτή γραμμή eyeliner κατά μήκος του άνω περιβλήματος των βλεφαρίδων σου.

  5. Βήμα 5: Φυσικά περιγράμματα & χρώματα

    Ολοκλήρωσε το μακιγιάζ σου με ένα φυσικό περίγραμμα στα φρύδια σου, χρησιμοποιώντας ένα μολύβι ή μια σκιά που ταιριάζει με το χρώμα των φρυδιών σου. Άπλωσε μια στρώση μάσκαρας στις βλεφαρίδες σου για να τις διαχωρίσεις και να τoυς δώσεις όγκο.

Αυτά είναι τα βασικά βήματα για ένα εύκολο καλοκαιρινό μακιγιάζ σε 5 λεπτά. Μπορείς επίσης να προσθέσεις κραγιόν σε ένα φυσικό τόνο ή ακόμη και λίγο ρουζ στα μήλα του προσώπου σου αν θες περισσότερο χρώμα. Θυμήσου να προσαρμόσεις τα βήματα ανάλογα με τις ατομικές σου προτιμήσεις και τα προϊόντα που διαθέτεις.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα