×

Korres Λευκή Πεύκη, White Pine, η νέα καινοτομία της Korres!

 22/12/2023 2m, 11s

Ύστερα από την Μαύρη Πεύκη που έγινε η αγαπημένη φροντίδα πολλών γυναικών ο Κorres φέρνει την νέα καινοτόμο σειρά Λευκή Πεύκη.

Η Λευκή Πεύκη γνωστή και ως Ρόμπολο (επιστημονική ονομασία Pinus heldreichii – Πεύκη του Χελδράιχ) είναι είδος πεύκου που απαντάται σε μεγάλο υψόμετρο. Την επιστημονική του ονομασία την οφείλει στον Γερμανό βοτανολόγο Τέοντορ Χέρμαν φον Χέλντραϊχ ο οποίος το ανακάλυψε στα βουνά της βόρειας Ελλάδας στις 31 Ιουλίου 1851.

Σήμερα ο Κorres έλαβε το εκχύλισμα,(από την περιοχή Κρανιά της Πίνδου στο Νομό Γρεβενών, η Λευκή Πεύκη φυτρώνει εκεί που σταματάνε τα δάση της Μαύρης Πεύκης και εκτείνεται έως τις ζώνες της αλπικής βλάστησης), που προέρχεται από το φλοιό του δένδρου και το χρησιμοποιεί για πρώτη φορά σε καλλυντική φόρμουλα.

Η Λευκή Πεύκη διακρίθηκε για το ισχυρό αντιγηραντικό προφίλ της, καθώς απεδείχθη ότι ενεργοποιεί πολλαπλά μονοπάτια αντιγήρανσης.  Ενισχύει την παραγωγή νέων πρωτεϊνών, ρυθμίζοντας την αναπαραγωγική ικανότητα της επιδερμίδας, ώστε διατηρεί το υγιές και νεανικό προφίλ των κυττάρων. Παράλληλα, έχει υψηλή αντιοξειδωτική απόδοση, αλλά και εξαιρετική λευκαντική δράση.

Aναπτύχθηκε βάση των συγκεκριμένων αλλαγών στο δέρμα που συν επάγει η μετάβαση στην εμμηνόπαυση με την υπόσχεση να επαναφέρει σημαντικές λειτουργίες του στα επίπεδα προ-εμμηνόπαυσης.

Η επιδερμίδα χάνει τουλάχιστον 30% του κολλαγόνου στα 5 πρώτα χρόνια μετά την εμμηνόπαυση, οδηγώντας σε απώλεια πυκνότητας και αντοχής, αλλοίωση του περιγράμματος, χαλάρωση και βαθιές ρυτίδες.

Το φυσικό δραστικό μείγμα πολυπεπτιδίων αποδείχθηκε ότι αυξάνει τη σύνθεση του κολλαγόνου κατά 238% και είναι το καινοτόμο συστατικό με στοχευμένη δράση στην ορμονο-εξαρτώμενη γήρανση μετά την εμμηνόπαυση – δράση που ξεκινάει με την επαναφορά του ζωτικού νερού και της πυκνότητας του δέρματος στα επίπεδα προ-εμμηνόπαυσης. Η νέα σειρά Λευκή Πεύκη μέσα από τον επιστημονικά τεκμηριωμένο συνδυασμό προηγμένων, στοχευμένων συστατικών, αναπληρώνει τα λιπίδια που φθίνουν με το χρόνο, επαναφέροντας τον όγκο και την πυκνότητα του δέρματος, μειώνει την εμφάνιση βαθιών ρυτίδων και κηλίδων γήρανσης, ενώ προσφέρει έντονη θρέψη για λεία, άνετη και λαμπερή επιδερμίδα.

Εννέα στις δέκα γυναίκες που τη δοκίμασαν, διαπίστωσαν βαθιά θρέψη του δέρματος αμέσως μετά την εφαρμογή, μείωση βαθιών ρυτίδων σε μόλις 1 μήνα και ενισχυμένο όγκο προσώπου. Η αποτελεσματική ενυδάτωση, η σύσφιγξη, η αυξημένη πυκνότητα και η αίσθηση άνεσης καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας ήταν ο κοινός παρονομαστής της εμπειρίας εφαρμογής για το 100% των γυναικών, επιβεβαιώνοντας ότι η σειρά Λευκή Πεύκη είναι ιδανική για τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας!

Η σειρά περιλαμβάνει:

    • Korres White Pine Day Cream Λευκή Πεύκη Κρέμα Ημέρας Ελαφριάς Υφής για την Αναπλήρωση του Όγκου & της Πυκνότητας 40ml


Βρείτε όλη την νέα ολοκληρωμένη σειρά Λευκή Πεύκη στο φαρμακείο μας πατώντας εδώ.

Πηγή Άρθρου:
wikipedia
urbanguru

Επιμέλεια άρθρου:
Αγγελάκου Δώρα
Επαγγελματίας Αισθητικός & Makeup Artist Pharm24.gr     

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα