×

Μετά τις καταχρήσεις, περάστε στο Livercare!

 11/04/2023 0m, 56s

Το συκώτι θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως το πιο «εργατικό» όργανο του οργανισμού καθώς αποτελεί το μεταβολικό κέντρο του οργανισμού. Τα πάντα περνούν προς «φιλτράρισμα» από αυτό. Τροφές, φάρμακα και γενικότερα ό,τι καταπίνουμε, το καλούν να δουλέψει και να απομονώσει τις κακές ουσίες από τα θρεπτικά συστατικά.

Οι παράγοντες που μπορούν να επιβαρύνουν το συκώτι μας είναι: το αλκοόλ, οι λιπαρές τροφές, το junk food, η πολυφαρμακία.

Τι μπορούμε να κάνουμε για να φροντίσουμε το συκώτι μας; Η μαγική λέξη λέγεται αποτοξίνωση!

Το LIVERCARE είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής με γαϊδουράγκαθο που προστατεύει τις μεμβράνες των ηπατικών κυττάρων, αγκινάρα στην οποία αποδίδονται χολεκκριτικές ιδιότητες, κουρκουμάς που δρα ως ισχυρό αντιοξειδωτικό, αγριοράδικο με τονωτικές και διουρητικές ιδιότητες, μαζί με τους λιποτροπικούς παράγοντες τουρίνη, μεθεονίνη, χολίνη και ινοσιτόλη, το οποίο μπορεί να θεωρηθεί ευεργετικός σύμμαχος για τη φυσική αποτοξίνωση του οργανισμού.

Καθώς λοιπόν οι γιορτινές ημέρες πλησιάζουν, όλοι σχεδιάζουμε να βρεθούμε με ασφάλεια με τους φίλους και τις οικογένειες μας, να απολαύσουμε τα εορταστικά εδέσματα, να διασκεδάσουμε και να το τσούκσουμε λίγο παραπάνω…

 

Μετά τις γιορτινές καταχρήσεις προσέξτε το συκώτι σας με το LIVERCARE!

 

Πηγή Άρθρου: Health Aid

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα