×

Νύχια για Πάσχα 2024: οι φετινές τάσεις

 22/04/2024 3m, 31s

Ζεστός καιρός, ανοιξιάτικη διάθεση και το Πάσχα να είναι λίγες μέρες μακριά, με λίγα λόγια όλα τα δεδομένα που έχεις για να καταλήξεις στις πιο ανοιξιάτικες εμφανίσεις. Είναι σίγουρο πως ο ζεστός καιρός όπως και οι διακοπές του Πάσχα που συνήθως είναι μέσα στην καρδιά της άνοιξης αποτελούν όμορφες αφορμές για εξορμήσεις, ταξίδια και την τάση για ανανέωση στην εμφάνιση τόσο στα ρούχα στα μαλλιά αλλά και στις επιλογές στο μανικιούρ.

Άλλωστε ένα περιποιημένο, ανοιξιάτικο μανικιούρ είναι ένα από τα πιο βασικά σημεία σε μία ολοκληρωμένη εμφάνιση με έμφαση στην κάθε λεπτομέρεια. Για τον λόγο αυτό, θα αναλύσουμε όλες τις προτάσεις – τάσεις στο μανικιούρ για το φετινό Πάσχα. Γιατί η τέλεια εμφάνιση είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων και ένα τέλειο μανικιούρ μπορεί να κάνει την εμφάνισή σου άψογη από τη «κορυφή έως τα νύχια».

Ποιες είναι οι τάσεις για τα νύχια σου το φετινό Πάσχα;

Παστέλ χρώματα

Το φετινό Πάσχα επιλέξτε παστέλ χρώματα για τα νύχια σας και δημιουργήστε ένα εντυπωσιακό αλλά ταυτόχρονα σικάτο αποτέλεσμα. Τα παστέλ χρώματα τα οποία έχουν ως βάση το άσπρο, βγαίνουν σε διάφορες αποχρώσεις – όπως μωβ, ροζ, πορτοκαλί, μπλε και άλλα χρώματα – αποτελούν για ακόμα μία χρονιά την απόλυτη τάση για τα πασχαλινά νύχια σας.

Είναι ξεκάθαρα η ιδανική επιλογή για όσους αγαπούν τα πιο απαλά και «ήρεμα» χρώματα.

Nude manicure. Gel nail polish in light pink color. Almond shaped nails. Beautiful manicure.

 

Παστέλ μανικιούρ σε γυναικείο χέρι με λουλούδι Hipsofilas.

 

Ας δούμε τα best seller παστέλ χρώματα που μπορείς να επιλέξεις για το μανικιούρ σου το φετινό Πάσχα.

Mon Reve Gel-Like High Performance Nail Color 13ml - 43
Mon Reve Gel-Like High Performance Nail Color 13ml – 43

 

Mon Reve Gel-Like High Performance Nail Color 13ml - 44
Mon Reve Gel-Like High Performance Nail Color 13ml – 44

 

Mon Reve Gel-Like High Performance Nail Color 13ml - 09
Mon Reve Gel-Like High Performance Nail Color 13ml – 09

 

Τέλος, μπορείτε να επιλέξετε μία εναλλακτική στο αγαπημένο γαλλικό μανικιούρ με παστέλ αποχρώσεις, όπου μπορεί να είναι είτε μόνο ένα χρώμα είτε πολλά διαφορετικά. Μία εξαιρετική επιλογή μανικιούρ γιατί συνδυάζει τόσο το διαχρονικό αποτέλεσμα ενός γαλλικού μανικιούρ, όσο και το πιο ανοιξιάτικη διάθεση με τα παστέλ χρώματα, και αποτελεί ξεκάθαρα την τάση της σεζόν στα πασχαλινά νύχια για ακόμα μια χρονιά.

Close up manicured womans hands on pink background

 

Beautiful womans hand with spring summer nail design on marble gray background

 

Κόκκινο χρώμα

Από τις επιλογές χρωμάτων για τα νύχια σας την περίοδο του Πάσχα είναι φυσικά το κόκκινο χρώμα αλλά και όλες οι αποχρώσεις του και ιδιαίτερα οι πιο ανοιχτές.

red French nails polishing nails with gel polish, manicure on hands, neat hands, beautiful nails on hands, beauty salon , nail bar

 

Ομορφιά ευαίσθητα χέρια με μανικιούρ κρατώντας ροζ λουλούδι κοντά

 

Είναι ένα διαχρονικό χρώμα που ταιριάζει σε κάθε εποχή και περίσταση, αποτελεί μία σικάτη επιλογή αλλά μπορεί να μεταμορφωθεί σε πιο ιδιαίτερη επιλογή αν επιλέξεις ανοιχτή απόχρωση, αν προσθέσεις σχέδια ή λάμψη. Το κόκκινο μανικιούρ είναι μία κλασική επιλογή που συμβολίζει την ανανέωση, ταιριάζει με την ανοιξιάτικη διάθεση και προσφέρει έξτρα χρώμα και ένταση σε κάθε εμφάνιση. Άρα το κόκκινο και οι αποχρώσεις αυτού είναι ακόμα μία τέλεια επιλογή για το πασχαλινό σου μανικιούρ ιδιαίτερα αν αγαπάς τα πιο έντονα χρώματα.

OPI Nail Lacquer Βερνίκι Νυχιών 15ml - Big Apple Red
OPI Nail Lacquer Βερνίκι Νυχιών 15ml – Big Apple Red

 

Γαλλικό μανικιούρ για τα πασχαλινά νύχια σας

Μία επιλογή που αποπνέει διακριτικότητα, κομψότητα και φινέτσα, το γαλλικό μανικιούρ δεν είναι τυχαία από τα πιο διαχρονικά μανικιούρ και αποτελεί μία επιλογή όπου ταιριάζει απόλυτα σε κάθε εποχή και σε κάθε εμφάνιση. Μπορεί να υποστηριχθεί από όλες τις ηλικίες και όλα τα στυλ ενώ μπορεί από ένα κλασικό γαλλικό να εξελιχθεί σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή του προσθέτοντας λάμψη, στρας, ή χρώμα. Άλλωστε δεν είναι άδικα μία από τις πιο αγαπημένες επιλογές για ανοιξιάτικα και όχι μόνο νύχια.

 

Σχέδια μανικιούρ για τα πασχαλινά νύχια σας

Φυσικά, υπάρχουν και οι γυναίκες που λατρεύουν τα σχέδια, τη λάμψη ή και τα δύο στα νύχια τους και αυτό γιατί συνήθως ένα απλό χρώμα θεωρούν πως κάνει το μανικιούρ τους κάπως μονότονο. Έτσι το πασχαλινό μανικιούρ είναι μία τέλεια αφορμή για να επιλέξει κάποιος είτε σχέδια εμπνευσμένα από το Πάσχα, όπως κουνελάκια, αυγά, είτε να επιλέξει πιο ανοιξιάτικα σχέδια όπως λουλούδια ή απλά γραμμικά σχέδια που αποτελούν για ακόμα μία φορά τάση για τα νύχια και αυτή τη σεζόν. Φυσικά, η λάμψη είναι και θα είναι πάντα μία επιλογή που θα προσφέρει το έξτρα στα νύχια σου ενώ μπορεί πολύ απλά να αναδείξει ένα απλό χρώμα.

Hands of a young woman with a manicure. The nails are covered with gel polish with colored French and flowers

 

Bunny Rabbit Nail Art Design

 

Beautiful yellow lavender manicure on creative background

 

💅Οι επιλογές για τα πασχαλινά σου νύχια είναι σίγουρα πολλές και ενδιαφέρουσες και για αυτό το μόνο που μένει είναι να επιλέξεις αυτή που ταιριάζει καλύτερα σε ΄ σένα. Γιατί όπως πάντα λέμε τα νύχια είναι μέρος της συνολικής σου εμφάνισης και εκφράζουν τη δική σου προσωπικότητα και στυλ.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα