×

Pharm24.gr Loyalty Πρόγραμμα: Όσα Πρέπει Να Γνωρίζεις!

 31/05/2023 2m, 5s

Όσο ψωνίζεις κερδίζεις επιπλέον προνόμια & πόντους!

Αυτό αποτελεί το slogan του Pharm24.gr και συνοψίζει την αξία του Loyalty Club μας! Το πρόγραμμα μελών του Pharm24.gr έχει καθιερωθεί και χαρίζει στους καταναλωτές επιπλέον προνόμια, δώρα και προσφορές για κάθε άτομο που γίνεται μέλος!

Δείτε παρακάτω όσα χρειάζεται να γνωρίζεις για το Pharm24 Loyalty Club!

 

Pharm24 Loyalty Club: τι προνόμια έχει;

Από το 2017 που δημιουργήθηκε το πρόγραμμα, χιλιάδες χρήστες απολαμβάνουν τα προνόμια του Loyalty Club. Με αγορές από τα αγαπημένα σας brand, συλλέγετε γρήγορα πόντους, τους οποίους χρησιμοποιείτε προς εξαργύρωση σε επόμενες αγορές!

Η εγγραφή στο πρόγραμμα γίνεται δωρεάν και άμεσα, ενώ κάθε νέος μέλος μπαίνει στη βαθμίδα του Silver Member, λαμβάνοντας ήδη 100 πόντους και ορισμένα προνόμια! Οι επόμενες 2 βαθμίδες των loyal members είναι τα παρακάτω:

  • Gold Member
  • Diamond Member

Ας δούμε αναλυτικά, όμως, τα προνόμια κάθε βαθμίδας:

  1. Silver Member: δωρεάν μεταφορικά και μειωμένες τιμές αντικαταβολής, extra δώρο για αγορές άνω των 59 ευρώ, παροχή δειγμάτων, συμμετοχή σε προσφορές μόνο για μέλη του Pharm24.gr.
  2. Gold Member (συμπλήρωση 2.000 πόντων): χαμηλότερο ύψος απαιτούμενων αγορών για δωρεάν μεταφορικά, δωρεάν αναβάθμιση δώρου, δείγματα με προτεραιότητα, επιπλέον προσφορές για τα Gold μέλη.
  3. Diamond Member (συμπλήρωση 4.000 πόντων): εξαιρετικά χαμηλό ύψος απαιτούμενων αγορών για δωρεάν μεταφορικά, δωρεάν αναβάθμιση δώρου, δείγματα με προτεραιότητα, επιπλέον προσφορές για τα Diamond μέλη & επιπλέον δώρο έκπληξη στα γενέθλια κάθε μέλους.

 

Πως γίνομαι μέλος στο Pharm24 Loyalty Club;

Για να λάβετε τα προνόμια του Pharm24 Loyalty Club δε χρειάζεται παρά να κάνετε μόνο μερικά «κλικ»! Αρχικά θα πρέπει να δημιουργήσετε λογαριασμό στο Pharm24.gr και αυτόματα γίνεστε μέλος του Loyalty Club, απολαμβάνοντας τα προνόμια ενός Silver Member!

Για να αυξήσετε τους πόντους σας, μένει μόνο να κάνετε αγορές των αγαπημένων σας προϊόντων που σας φέρνει το Pharm24.gr στο σπίτι σας, άμεσα και με ασφάλεια! Μαζεύοντας πόντους μπορείτε αφενός να ανέβετε βαθμίδα μέλους, και αφετέρου, να τους εξαργυρώνετε! Κάθε 500 πόντοι αντιστοιχούν σε 1 ευρώ έκπτωσης σε επόμενες αγορές που θα θελήσετε να κάνετε.

Να σημειωθεί πως οι πόντοι που εξαργυρώνονται, αφορούν μόνο αγορές προϊόντων από το ηλεκτρονικό φαρμακείο του Pharm24.gr και δε μειώνονται από το γενικό σύνολο των πόντων που απαιτούνται για την αλλαγή βαθμίδας! Επίσης, οι πόντοι προς εξαργύρωση μπορούν να χρησιμοποιηθούν οποιαδήποτε στιγμή θελήσετε εσείς και για οποιοδήποτε προϊόν.

 

 

❤️ Βρείτε ΕΔΩ περισσότερες πληροφορίες αναφορικά με το Pharm24.gr Πρόγραμμα Loyalty και μάθετε πως μπορείτε να γίνετε μέλος άμεσα και εύκολα! Μη χάνετε χρόνο και επωφεληθείτε από τις προσφορές του αγαπημένου σας online φαρμακείου!

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα