×

Αποσμητικό: Πόσο συχνά φροντίζετε την επιδερμίδα της μασχάλης σας;

 17/11/2023 1m, 42s

Η προσωπική υγιεινή είναι πολύ σημαντική για αυτό δεν πρέπει να παραλείπουμε την καθημερινή περιποίηση της περιοχής της μασχάλης. Αν ανήκετε σε αυτούς που θεωρούν επιβλαβή τα συνηθισμένα αποσμητικά, η καλύτερη επιλογή για εσάς είναι ο κρύσταλλος.

Ο φυσικός αποσμητικός κρύσταλλος Panthenol Extra Crystal Deo σε μορφή στικ προέρχεται από ορυκτό αλάτι και δημιουργεί μία 24ώρη ασπίδα προστασίας κατά των δυσάρεστων οσμών του σώματος, χωρίς όμως να εμποδίζει την αναπνοή του επιδερμίδας και την εφίδρωση. Αποτρέπει την ανάπτυξη μικροοργανισμών που προκαλούν κακοσμία. Δεν λειτουργεί ως αντι-ιδρωτικό. Δεν περιέχει Aluminium Chlorohydrate, συντηρητικά και οινόπνευμα. Κατάλληλο για κάθε τύπο επιδερμίδας. Δεν περιέχει parabens. Σε 3 αρώματα: Natural, Mangosteen, Aloe Vera & Green Tea για να διαλέξετε αυτόν που σας ταιριάζει!

Plus: Δεν κολλάει, δεν αφήνει λεκέδες στα ρούχα, είναι ευκολόχρηστος και θα σας κρατήσει για πολλούς μήνες.

 

Medisei Panthenol Extra Aloe Vera & Green Tea Crystal Deo
Medisei Panthenol Extra Aloe Vera & Green Tea Crystal Deo

Και επειδή η ευχάριστη μυρωδιά μας γεμίζει αυτοπεποίθηση η Panthenol Extra φροντίζει και για όσους έχουν μικρό παιδί ή παιδί στην εφηβεία δημιουργώντας το My first Roll On, αποσμητικό ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά και εφήβους που προσφέρει άμεση προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Εμπλουτισμένο με πανθενόλη, βιταμίνη Ε, εκχύλισμα βαμβακιού, γλυκερίνη και αλόη περιποιείται την ευαίσθητη παιδική περιοχή της μασχάλης, χωρίς να φράσει τους πόρους και να εμποδίζει τη φυσική εφίδρωση.

 

 

 

My first Roll On
My first Roll On

Η καινοτόμος σύνθεσή του με συνδυασμό ήπιων αποσμητικών παραγόντων και ένα πρωτοποριακό μόριο, φιλικό προς το περιβάλλον, φροντίζει απαλά χωρίς να διαταράσσει τη φυσιολογική χλωρίδα της ευαίσθητης παιδικής επιδερμίδας και να προκαλεί ερεθισμούς. Δεν περιέχει οινόπνευμα, αλλεργιογόνα, talc και άλατα αλουμινίου. Δεν λεκιάζει, δεν κολλάει, ενώ απορροφάται γρήγορα προσφέροντας αίσθηση φρεσκάδας καθ’όλη τη διάρκεια της ημέρας. Δεν περιέχει parabens. Δερματολογικά ελεγμένο και κατάλληλο για την ευαίσθητη παιδική επιδερμίδα.Βάλτε το σήμερα στη ζωή του και αφήστε το να απολαύσει ξέγνοιαστο όλες του τις δραστηριότητες.

Πώς να επιλέξετε το αποσμητικό που σας ταιριάζει; Ανακαλύψτε τον οδηγό αγοράς αποσμητικού μας και επιλέξτε το κατάλληλο αποσμητικό για εσάς, ανάλογα με τις ανάγκες της επιδερμίδας σας!

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα