×

Προϊόντα με Γάλα Γαϊδούρας: Τι Ιδιότητες Έχουν;

 27/03/2024 2m, 57s

Το γάλα γαϊδούρας, με τις καταβολές του να χρονολογούνται από την αρχαιότητα, είναι γνωστό για τη φαρμακευτική του χρήση, καθώς βοηθάει στην επούλωση πληγών, ενίσχυση ανοσοποιητικού και φροντίδα του δέρματος.

Με την εξέλιξη της επιστήμης, το γάλα γαϊδούρας ξεκίνησε να χρησιμοποιείται και στον χώρο των δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Η εταιρία Korres, αξιοποίησε αυτή τη σημαντική πρώτη ύλη και έφτιαξε μια σειρά από προϊόντα με γάλα γαϊδούρας, που απευθύνονται στις ξηρές, πολύ ξηρές επιδερμίδες, καθώς και στα ώριμα δέρματα.

Ανακαλύψτε παρακάτω τις ιδιότητες και τα οφέλη της κρέμας με γάλα γαϊδούρας στο δέρμα από τη σειρά Korres!

 

Γάλα γαϊδούρας: ιδιότητες

Σας παρουσιάζουμε παρακάτω τις ιδιότητες του γάλακτος γαϊδούρας στον ανθρώπινο οργανισμό αλλά και στην επιδερμίδα.

Γάλα γαϊδούρας: γενικές ιδιότητες

Το γάλα γαϊδούρας, αποτελεί ένα μοναδικό προϊόν, που προέρχεται από τα γνωστά σε όλα μας θηλαστικά. Η σύνθεσή του φέρει ποσοτικά και ποιοτικά χαρακτηριστικά, παρόμοια με αυτά του μητρικού γάλακτος. Πιο συγκεκριμένα, στις ιδιότητες του γάλακτος γαϊδούρας βρίσκουμε:

  • Πλούσιο σε βιταμίνες & λιπαρά οξέα, όπως το μητρικό γάλα
  • Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, λακτόζη, λινολενικό οξύ, βιταμίνες και ανόργανα άλατα.
  • Μοναδική συγκέντρωση σε λιπίδια & μέταλλα

 

❤️Τα προϊόντα με γάλα γαϊδούρας από την εταιρία Korres έχουν παρασκευαστεί χωρίς test στα ζώα, με σεβασμό και φροντίδα σε αυτά

 

Γάλα γαϊδούρας: ιδιότητες για το δέρμα

Όπως αναφέρθηκε και παραπάνω, τα προϊόντα με γάλα γαϊδούρας απευθύνονται κατά κύριο λόγο σε ξηρά και πολύ ξηρά δέρματα, όπως και σε ώριμες επιδερμίδες. Επιπλέον, αποτελούν και μια αρκετά αξιόπιστη λύση για την αντιμετώπιση των επιπτώσεων του χειμώνα στην επιδερμίδα μας.

Ας δούμε παρακάτω μερικά από τα οφέλη του γάλακτος γαϊδούρας Korres για την επιδερμίδα μας:

  • Οι κρέμες με γάλα γαϊδούρας, αποτελούν προϊόντα πλούσια σε βιταμίνες και μέταλλα, που προσφέρουν πλούσια ενυδάτωση και θρέψη για το ξηρό και πολύ ξηρό δέρμα.
  • Όλα τα προϊόντα με γάλα γαϊδούρας Korres παρέχουν αξιόπιστα και θετικά κλινικά αποτελέσματα. Από την πρώτη χρήση, το δέρμα αλλάζει όψη, θρέφει, ενυδατώνεται, έχοντας αίσθηση απαλότητας.

 

Προϊόντα με γάλα γαϊδούρας: ποιο να επιλέξω;

Η εταιρία Korres, με γνώμονα τα πολλαπλά οφέλη που προσφέρει το γάλα γαϊδούρας, δημιούργησε μια ολοκληρωμένα σειρά άμεσης ενυδάτωσης και θρέψης, για πρόσωπο και σώμα. Η συγκεκριμένη σειρά, συμβάλει σε όλη την καθημερινή ρουτίνα περιποίησης, καθώς εμπεριέχει προϊόντα καθαρισμού, κρέμες προσώπου με γάλα γαϊδούρας, καθώς και κρέμες για το σώμα. Ας δούμε τα καλύτερα προϊόντα της σειράς!

Korres Mediterranean Donkey Milk Total Clarity Purifying Makeup Removal Milk Cleanser 150ml
Korres Mediterranean Donkey Milk Total Clarity Purifying Makeup Removal Milk Cleanser 150ml

Αφρώδες γαλάκτωμα καθαρισμού 4 σε 1 με την προσθήκη γάλακτος γαϊδούρας, που επιτρέπει τον αποτελεσματικό καθαρισμό του προσώπου και των ματιών, απομακρύνοντας το make-up και τις ακαθαρσίες. Μαζί με αυτήν την βαθιά καθαριστική δράση, το προϊόν αναζωογονεί το δέρμα, αφήνοντάς το απαλό και φρέσκο, ενώ παράλληλα διατηρεί τα επίπεδα υγρασίας για μια άψογη ενυδάτωση.

 

Korres Mediterranean Donkey Milk Revitalizing Miracle Triple Hyaluronic Sleeping Facial Milk 40ml
Korres Mediterranean Donkey Milk Revitalizing Miracle Triple Hyaluronic Sleeping Facial Milk 40ml

Πλούσια κρέμα προσώπου με γάλα γαϊδούρας, νύχτας, με μοναδική, βελούδινη υφή, που εμπλουτίζεται με τρεις διαφορετικούς τύπους υαλουρονικού οξέος και ενυδατικά έλαια. Αυτή η εξαιρετική σύνθεση βοηθά στο βαθύ θρέψιμο της κουρασμένης και θαμπής επιδερμίδας, χαρίζοντάς της μια ισορροπημένη, υγιή και αναζωογονημένη όψη από το επόμενο πρωί. Η κρέμα δρα βαθιά κατά τη διάρκεια της νύχτας, προσφέροντας εντατική ενυδάτωση και αναζωογόνηση, για να απολαμβάνετε μια ανανεωμένη και αναζωογονημένη επιδερμίδα κάθε πρωί.

 

Korres Mediterranean Donkey Milk Multi Vitamin Miracle Serum 200ml
Korres Mediterranean Donkey Milk Multi Vitamin Miracle Serum 200ml

Ενυδατικό serum για πρόσωπο και σώμα που εμπλουτίζεται με γάλα γαϊδούρας Korres, για να προσφέρει απόλυτη λάμψη, βελτιωμένη υφή και αύξηση της εμφάνισης της επιδερμίδας. Η μοναδική του σύνθεση διεισδύει βαθιά, προσφέροντας ολοκληρωμένη ενυδάτωση, ενώ ταυτόχρονα ενισχύει την υγιή λάμψη και υφή του δέρματος.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα