×

Self Tan Σώματος: Τα Καλύτερα Για Κάθε Ανάγκη!

 29/05/2023 2m, 44s

Το καλοκαίρι έφτασε και είμαστε έτοιμοι όλοι να βγούμε στις παραλίες! Βασικό ζητούμενο για αρκετούς ανθρώπους αποτελεί το πολυπόθητο φυσικό μαύρισμα, που θα δώσει άλλη αίσθηση στον τόνο του δέρματος.

Ωστόσο, η διαδικασία του μαυρίσματος εγκυμονεί κινδύνους για όποιον προσπαθήσει να το επιχειρήσει με γρήγορο τρόπο (π.χ. solarium). Αυτό έχει ως αποτέλεσμα την καθυστέρηση του μαυρίσματος. Εδώ, «έρχονται» τα self tan σώματος να δώσουν τη λύση στο μαύρισμα!

Τα τελευταία χρόνια, παρατηρείται μια προτίμηση στη χρήση self tan σώματος για εύκολο και αποτελεσματικό μαύρισμα, καθώς προσφέρουν υπέροχο αποτέλεσμα, ενώ προστατεύουν και από τις ακτίνες UV! Ας δούμε παρακάτω τα οφέλη των self tan αλλά και τα καλύτερα προϊόντα self tan με βάση τις δικές σας ανάγκες!

 

Self tan σώματος: τι οφέλη έχουν;

Χρησιμοποιώντας self tan σώματος, θα παρατηρήσετε πολλαπλά οφέλη και ως προς το αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά ως προς την προστασία σας από τον ήλιο. Ας δούμε παρακάτω ποια είναι τα βασικά πλεονεκτήματα ενός self tan σώματος:

  • Ασφάλεια στη χρήση: Το πρώτο και σημαντικότερο όφελος από τη χρήση αυτομαυρίσματος είναι ότι είναι ασφαλή για το σώμα μας. Επιπλέον, αρκετά self tan σώματος αποτελούν εξαιρετική λύση για το δέρμα, καθώς έχουν αντιγηραντικές και ενυδατικές ιδιότητες.
  • Ευκολία στην εφαρμογή: Η χρήση ενός self tan είναι μια πολύ εύκολη διαδικασία για οποιονδήποτε. Η εφαρμογή ενός τέτοιου προϊόντος παρέχει έναν αποτελεσματικό τρόπο για να αποκτήσετε γρήγορα ένα φυσικό μαύρισμα.
  • Ιδανικό για όλους τους τόνους δέρματος: Η χρήση self tan είναι η καλύτερη επιλογή για να αποκτήσετε φυσικό βαθύ μαύρισμα, για όλους τους τόνους δέρματος. Επιλέξτε το self tanner που ταιριάζει στον τόνο του δέρματός σας και δείτε τέλεια αποτελέσματα άμεσα!
  • Άμεσα & ορατά αποτελέσματα: Τα αποτελέσματα από το μαύρισμα μέσω self tan σώματος είναι άμεσα ορατά, μέσα σε λίγες σύντομες ώρες από την τοποθέτηση του προϊόντος. Κατά κύριο λόγο, μαύρισμα με σπρέι διαρκεί συνήθως μεταξύ πέντε και 10 ημερών, καθιστώντας το μια καλή επιλογή για μια ειδική περίσταση.

 

Προϊόντα self tan: Ποιο να επιλέξω;

Όπως είναι φυσικό, αρκετοί αναρωτιούνται «ποιο είναι το καλύτερο self tan». Στην αγορά, βρίσκονται αρκετά προϊόντα self tan για να διαλέξετε, με βάση τις δικές σας, ξεχωριστές ανάγκες!

Ας δούμε παρακάτω τα καλύτερα προϊόντα self tan.

Frezyderm Bronze Water Color Mist Spray 300ml. Self tan σώματος και προσώπου με μπρονζέ αποτέλεσμα.
Frezyderm Bronze Water Color Mist Spray 300ml

Το Bronze Water Color Mist Spray 300ml είναι self tan από τη Frezyderm που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο σώμα αλλά και στο πρόσωπο. Το συγκεκριμένο spray-mist προσδίδει στην επιδερμίδα ένα ομοιόμορφο φυσικό bronze χρώμα. Παράλληλα, προσφέρει υψηλή αντιοξειδωτική προστασία. Επίσης, αποτελεί ιδανική λύση για άτομα με λεύκη, καθώς μειώνει τη χρωματική διαφορά, ενώ μπορεί να επιλεγεί εναλλακτικά του solarium.

 

Luxurious Bronze Self-Tanning Mist 200ml. Αυτομαυριστικό με υαλουρονικό οξύ, που ενυδατώνει και προσφέρει ομοιόμορφο μαύρισμα, χωρίς έκθεση στον ήλιο
Luxurious Bronze Self-Tanning Mist 200ml

Το Intermed Luxurious Bronze Self Tanning Mist είναι ένα αυτομαυριστικό Spray για μαύρισμα χωρίς έκθεση στον ήλιο. Το Luxurious Bronze Self-tanning Mist εμπεριέχει υαλουρονικό οξύ, που προσδίδει άμεσα στην επιδερμίδα φυσικό bronze χρώμα, χωρίς έκθεση σε επιβλαβή ακτινοβολία UV, ενώ παράλληλα την ενυδατώνει σε βάθος.

 

Tanpire Self Tanning Serum Face & Body 50ml. Αυτομαυριστικός ορός προσώπου σώματος που ενυδατώνει και μαυρίζει άμεσα και αποτελεσματικά
Tanpire Self Tanning Serum Face & Body 50ml

Το ​​​​​​​Tanpire Self Tanning Serum Face & Body 50ml είναι ένας αυτομαυριστικός, συμπυκνωμένος ορός για πρόσωπο & σώμα. Επίσης, προσφέρει στην επιδερμίδα φυσική λάμψη και θρέψη, ενώ τη διατηρεί ενυδατωμένη με τη σύσταση σε αλόη βέρα και βιταμίνη Ε.

 

Πηγές

8 Great Benefits of Using a Self-Tanner (reblx.com)

5 Benefits of Sunless Tanning (newvisagenc.com)

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα