×

Τα καλύτερα make up προσώπου για το 2023!

 20/01/2023 3m, 1s

Make up, maquillage ή πιο απλά μακιγιάζ, έχει την ίδια σημασία για κάθε γυναίκα. Αποτελεί μια «ένεση» ψυχολογίας, αυτοπεποίθησης και καλλωπισμού! Το make up, όμως, υπάρχει από αρχαιοτάτων χρόνων και θα υπάρχει μελλοντικά. Αυτό αποτελεί μια γενική αλήθεια.

Στη σύγχρονη εποχή, οι τάσεις του μακιγιάζ διαμορφώνονται από σωρεία προτύπων, influencers και beauty gurus που άλλοτε μοιάζουν μεταξύ τους και δίνουν κάτι καινούργιο στην αγορά. Η τάση πάντως είναι μία: οι γυναίκες εμφανίζουν τη δική τους, ξεχωριστή προσωπικότητα και αναδεικνύουν τα δικά τους χαρακτηριστικά που είναι μοναδικά σε κάθε μία!

Στο άρθρο που ακολουθεί, σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα make up για το 2023, ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε επιδερμίδας, με σκοπό να δώσετε στο πρόσωπό σας την όψη που επιθυμείτε εσείς!

 

Make up 2023: Your skin, your choice!

Κάθε πρόσωπο ξεχωριστά έχει μοναδικές ανάγκες, ανάλογα με τον τύπο της επιδερμίδας της κάθε γυναίκας, αλλά και λόγω της επιβάρυνσης που λαμβάνει από άλλους παράγοντες. Οπότε, η επιλογή ενός προϊόντος ομορφιάς και ακόμα περισσότερο ενός make up αποτελεί μια ξεχωριστή επιλογή για κάθε γυναίκα.

Το Pharm24.gr σας παρουσιάζει τα καλύτερα make up για το 2023, για τις δικές σας ανάγκες!

 

Με αντιγηραντική δράση

 

Vichy Liftactiv Flexilift Teint Make-up 30ml - 15 Opal
Vichy Liftactiv Flexilift Teint Make-up 30ml – 15 Opal

Κατάλληλο για γυναίκες μετά τα 40 που θέλουν ένα make-up με ενσωματωμένη αντιρυτιδική φροντίδα. Προσφέρει άμεσο αποτέλεσμα lifting και λάμψη. Χάρη στις ελαστικές ιδιότητες της σιλικόνης, το χρώμα είναι ομοιόμορφο καθώς ακολουθεί τις κινήσεις του προσώπου.

 

Για ξηρό δέρμα

 

La Roche-Posay Toleriane Cream Foundation 30ml – 03 Sand

Με νέα εύπλαστη υφή και Υαλουρονικό Οξύ σε συνδυασμό με υψηλή περιεκτικότητα σε νερό, το Toleriane Teint Water-Cream εξασφαλίζει αποτέλεσμα και ποιότητα στο μακιγιάζ που διαρκεί όλη την ημέρα. Ιδανικό για το κανονικό και ξηρό δέρμα. Διατίθεται σε 5 αποχρώσεις.

 

Για δυσανεκτικό δέρμα

 

Frezyderm Velvet Colors Make up Regulator Matifying Effect 30ml - Light
Frezyderm Velvet Colors Make up Regulator Matifying Effect 30ml – Light

Make-up ιδανικής χρωματικής κάλυψης με βελούδινη, ματ υφή που προσφέρει μία συνολική εικόνα βελτιστοποιημένης επιδερμίδας. Με ειδική τεχνολογία ενσωμάτωσης χρωμάτων που προσαρμόζεται στον τόνο του δέρματος, για απόλυτη ομοιογένεια και φυσική κάλυψη των ατελειών χωρίς εφέ «μάσκας». Κατάλληλο για κάθε ηλικία και κάθε τύπο δέρματος (και λιπαρό, με τάση ακμής). Επίσης κατάλληλο για ευαίσθητα δυσανεκτικά δέρματα, επιρρεπή στην εμφάνιση αλλεργιών.

 

Για λιπαρό δέρμα

 

Vichy Dermablend 3D Make Up 30ml - 35 Sand
Vichy Dermablend 3D Make Up 30ml – 35 Sand

Διορθώνει τον χρωματικό τόνο της επιδερμίδας και λειαίνει το ανάγλυφο της επιφάνειάς της. Μειώνει τις ατέλειες, προσφέροντας υψηλή κάλυψη, με αντηλιακή δράση. Κατάλληλο για τα σημάδια της λιπαρής επιδερμίδας με τάση ακμής.

 

Για μικτό δέρμα

 

La Roche-Posay Toleriane Corrective Liquid Foundation 30ml – 10 Ivoire

Make-up σε υγρή μορφή για εύκολη εφαρμογή & τέλεια κάλυψη. Κατάλληλο για μεικτό έως λιπαρό – ευαίσθητο δέρμα. Διορθωτικό make up που προσφέρει υψηλή κάλυψη σε κάθε τύπο ευαίσθητου δέρματος, ακόμη και στο αλλεργικό δέρμα. Εξασφαλίζει φυσικό αποτέλεσμα μακιγιάζ, ενώ δεν αφήνει σημάδια και δε συσσωρεύεται στις λεπτές γραμμές.

 

Για ευαίσθητο δέρμα

 

Avene Couvrance Fond te Teint Correcteur Fluide Spf20, 30ml - Beige (2.5)
Avene Couvrance Fond te Teint Correcteur Fluide Spf20, 30ml – Beige (2.5)

Υγρό διορθωτικό make-up που διορθώνει τις μέτριες δερματικές ατέλειες και κάνει το χρώμα του δέρματος ομοιόμορφο. Προσφέρει αντοχή στον ιδρώτα και τον ήλιο. Το φωτο-διορθωτικό σύμπλεγμα αποκαλύπτει μία φυσική, ομοιόμορφη και λαμπερή επιδερμίδα.

 

Για όλους τους τύπους δέρματος

 

Maybelline Super Stay 30H Foundation - 40 Fawn
Maybelline Super Stay 30H Foundation – 40 Fawn

Make-up για τέλεια κάλυψη, με εξαιρετικά ανάλαφρη υφή. Προσφέρει εξαιρετική κάλυψη με εξαιρετικά ανάλαφρη υφή. Αντέχει στην υγρασία, τον ιδρώτα και δεν μεταφέρεται στα ρούχα. Διαρκεί έως και 30 ώρες.

 

 

Στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Pharm24.gr τα καλύτερα προϊόντα μακιγιάζ αλλά και προϊόντα για δέρματα με ατέλειες στο πρόσωπο, για να είστε καθημερινά beuty queens!

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα