×

Τα Καλύτερα Serum Προσώπου για την Ηλικία των 50

 07/08/2023 2m, 15s

Όπως γνωρίζουμε, οι οροί προσώπου αποτελούν προϊόντα περιποίησης δέρματος που έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν υψηλές συγκεντρώσεις συγκεκριμένων ενεργών συστατικών στο δέρμα. Έχουν πιο λεπτόρρευστη υφή η οποία τους επιτρέπει να διαπερνούν την επιδερμίδα και να φτάνουν στα βαθύτερα στρώματα του δέρματος, μεταφέροντας τα συμπυκνωμένα δραστικά συστατικά τους.

Κατά συνέπεια, αποτελούν την ιδανική λύση για την καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς, ειδικά για αντιγήρανση! Παρόλα αυτά, οι οροί που απευθύνονται για νεαρές γυναίκες, πιθανότατα για ενυδάτωση ή για νωθρότητα, μπορεί να μην εξυπηρετούν για μια γυναίκα στα 50 της έτη.

Υπάρχουν πολλά serum προσώπου για την ηλικία των 50+, που στοχεύουν στα σημάδια της γήρανσης, από τις ρυτίδες μέχρι την απώλεια υγρασίας, που είναι τέλεια σχεδιασμένοι για να βοηθήσουν στην αναζωογόνηση του δέρματος. Στο άρθρο που ακολουθεί, σας παρουσιάζουμε μια λίστα με τους καλύτερα serum για γυναικεία δέρματα άνω των 50 ετών.

 

Τα καλύτερα serum προσώπου για 50+

Δείτε παρακάτω τα καλύτερα serum για ηλικίες άνω των 50 ετών, με υαλουρονικό οξύ, ρετινόλη κι άλλες ουσίες, που θα σας χαρίσουν άμεση ανόρθωση και σύσφιξη στο πρόσωπο:

 

La Roche-Posay Retinol B3 Serum 30ml
La Roche-Posay Retinol B3 Serum 30ml

Τονωτικός και αναζωογονητικός ορός με Βιταμίνη B3 για απαλό και υγιές δέρμα χωρίς ρυτίδες, ανομοιόμορφη όψη και ατέλειες. Κατάλληλο προϊόν για καταπολέμηση περιπτώσεων με βαθιές ρυτίδες, ανομοιόμορφη όψη, φωτογήρανση (Σημάδια γήρανσης που έχουν προκληθεί από την έκθεση στον ήλιο). Αυτό το μοναδικό αναπλαστικό Serum με σύνθεση ρετινόλης (καθαρή + σταδιακής απελευθέρωσης) δρα ενάντια στα βαθύτερα σημάδια της γήρανσης. Παράλληλα, περιέχει βιταμίνη Β3 και γλυκερίνη, για 24ωρη ενυδάτωση.

 

Apivita Queen Bee Absolute Anti-Aging & Redefining Serum 30ml
Apivita Queen Bee Absolute Anti-Aging & Redefining Serum 30ml

Πολυτελής ορός λεπτόρρευστης υφής με πατενταρισμένη τεχνολογία ελεγχόμενης αποδέσμευσης που εξασφαλίζει σταδιακή διάχυση βασιλικού πολτού υψηλής συγκέντρωσης που μειώνει τις ρυτίδες, αυξάνει τη σφριγηλότητα της επιδερμίδας, επανορθώνοντας το περίγραμμα του προσώπου. Προλαμβάνει τις πανάδες, ενυδατώνει, ενώ αποτελεί το κατάλληλο προϊόν για προστασία από την αστική ρύπανση.

 

Nuxe Super Serum 10 το Απόλυτο Συμπύκνωμα Αντιγήρανσης για Κάθε Τύπο Επιδερμίδας 30ml
Nuxe Super Serum 10 το Απόλυτο Συμπύκνωμα Αντιγήρανσης για Κάθε Τύπο Επιδερμίδας 30ml

Ένα ισχυρό αντιγηραντικό serum για κάθε τύπο επιδερμίδας. Ο συνδυασμός του φυσικού υαλουρονικού οξέος, του φυτικού συμπλέγματος από κύτταρα εντελβάις, τη Βιταμίνη Β3 με τα χιλιάδες μικροσφαιρίδια από κλάσμα φυτικών ελαίων ενεργοποιεί τους μηχανισμούς νεότητας του δέρματος. Προσφέρει ισχυρή αντιγηραντική δράση σε ρυτίδες, χαλάρωση και δυσχρωμίες ενώ παράλληλα διαθέτει πρωτοποριακή υφή και απολαυστικό άρωμα.

 

Caudalie Premier Cru Anti Age Serum 30ml
Caudalie Premier Cru Anti Age Serum 30ml

Το Serum Premier Cru προσφέρει στο δέρμα άμεση και έντονη ενυδάτωση χάρη στην υψηλή του συγκέντρωση σε υαλουρονικό οξύ. Η σύνθεσή του είναι επίσης εμπλουτισμένη σε συσφιγκτικά σάκχαρα που παρέχουν άμεσο αποτέλεσμα ορατό μετά από 3 λεπτά και για έως και 6 ώρες.

 

 

Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο του Pharm24.gr μπορείτε να βρείτε μια ευρεία γκάμα από Serum Αντιγήρανσης & Ορούς Σύσφιξης Προσώπου, για όλες τις ηλικίες και ανάγκες.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα