×

Τέλειο σώμα λίγο πριν τις καλοκαιρινές βουτιές!

 30/03/2022 2m, 32s

Όλα δείχνουν πως το καλοκαίρι έχει κάνει για τα καλά την εμφάνισή του και το άγχος που σχετίζεται με τα παραπανίσια κιλά ολοένα και μεγαλώνει. Σίγουρα δεν θα πρέπει φροντίζουμε το σώμα μας μόνο όταν καταφθάνουν οι καλοκαιρινοί μήνες, αλλά καθόλη τη διάρκεια του χρόνου. Ένα υγιές και όμορφο σώμα συμβαδίζει πάντα με τις σωστές διατροφικές συνήθειες και την τακτική άσκηση. Δηλαδή, με μια γενικότερη νοοτροπία που θα πρέπει να υιοθετούμε χειμώνα-καλοκαίρι.

Έχει αποδειχθεί ότι οι σκληρές δίαιτες φέρνουν τα αντίθετα αποτελέσματα. Πολλοί προκειμένου να χάσουν τα περιττά κιλά εύκολα και γρήγορα αποφεύγουν τα γεύματα με αποτέλεσμα να μην λαμβάνουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, να εξαντλούν τον οργανισμό τους και τελικά να καταλήγουν να παίρνουν ακόμη περισσότερα κιλά.

  • Άλλαξε τις διατροφικές σου συνήθειες

Δεν χρειάζεται να λιμοκτονείς. Αντίθετα, μπορείς να ξεκινήσεις από σήμερα τις αλλαγές στις διατροφικές σου συνήθειες. Υιοθέτησε τις πέντε μερίδες φρούτων και λαχανικών στο καθημερινό σου διαιτολόγιο, αντικατάστησε τις τροφές που περιέχουν κορεσμένα με τροφές που περιέχουν καλά λίπη, όπως το ψάρι και το ελαιόλαδο, ελάττωσε ή απόφυγε εντελώς το αλάτι στα φαγητά.

Ταυτόχρονα, μην ξεχνάς πως κομμάτι της σωστής και υγιεινής διατροφής είναι και η ενυδάτωση. Εκτός από το νερό, που είναι βασικό, στη σωστή ενυδάτωση βοηθούν και τα φρούτα, ο ζωμός λαχανικών και λαχανικά όπως το αγγούρι.

  • Φτιάξε το μεταβολισμό σου

Και για να αλλάξεις το μεταβολισμό σου δεν απαιτούνται αλλαγές μόνο στη διατροφή, αλλά και στην καθημερινότητά σου όσον αφορά την άσκηση. Ακόμα κι αν δεν προλαβαίνεις να αθληθείς συστηματικά, μπορείς να κάνεις αλλαγές πιο εύκολες, όπως να περπατήσεις στο δρόμο για τη δουλειά αντί να πάρεις λεωφορείο για τρεις στάσεις ή να ξυπνήσεις νωρίτερα το πρωί για να κάνεις χορό ή γυμναστική.

  • Άλλαξε νοοτροπία

Αν έχεις αρνητική ψυχολογία σίγουρα δεν πρόκειται να πετύχεις το στόχο σου, δηλαδή να αποκτήσεις ένα όμορφο σώμα. Προσπάθησε να αλλάξεις τον τρόπο που βλέπεις το σώμα σου. Αποδέξου τις ατέλειες του σώματός σου και μην κολλάς στους αριθμούς: της ζυγαριάς ή της μεζούρας ή ακόμα και του νούμερου παντελονιού που φοράς. Αντίθετα, μάθε να το αγαπάς, να αναγνωρίζεις τις προσπάθειές σου και να χαίρεσαι και με τις μικρές αρχικά αλλαγές που θα διακρίνεις πάνω σου.

 

POWER-WEIGHT-CONTROL-POST

 

Για να ενισχύσετε την προσπάθειά σας δοκιμάστε το Citruslean ή το Citruslean Plus από την Power Health.

 

Power Health Citruslean

To Citruslean αποτελεί το καινοτόμο συμπλήρωμα διατροφής που ξεχωρίζει χάρη στη σύνθεσή του με χολίνη, ψευδάργυρο, βιταμίνη Β6, χρώμιο και το κλινικά μελετημένο εκχύλισμα εσπεριδοειδών Sinetrol Xpur®. Τρεις κλινικές μελέτες του Sinetrol Xpur® αποδεικνύουν ότι ενεργοποιεί την καύση του αποθηκευμένου λίπους, 10πλασιάζει την λιπόλυση και ενεργοποιεί το μεταβολισμό.

 

 

Power Health Citruslean Plus

To Citruslean Plus είναι το συμπλήρωμα διατροφής που βασίζεται στο πατενταρισμένο συστατικό Sinetrol® Active living. Ένας συνδυασμός εκχυλισμάτων από εσπεριδοειδή, Guarana, καρνιτίνη και έξτρα καφεΐνη. Οι κλινικές μελέτες που το συνοδεύουν εξασφαλίζουν ότι το λίπος αξιοποιείται ως αποκλειστική πηγή για την παραγωγή ενέργειας, αυξάνεται η αερόβια ικανότητα και βελτιώνεται η μυϊκή μάζα.

 

Βρείτε όλα τα συμπληρώματα διατροφής της Power Health στο αγαπημένο σας online φαρμακείο Pharm24.gr!

 

 

Πηγή Άρθρου: Power Health

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα