×

Top φθινοπωρινά χρώματα για τα νύχια σας

 26/03/2024 1m, 50s

Η περίοδος που διανύουμε είναι, κακά τα ψέματα, ιδιαίτερη. Ο κορονοϊός είναι απανταχού παρών κι εσύ ίσως φοβάσαι να επισκεφτείς τη μανικιουρίστ σου. Ωστόσο, μην ανησυχείς. Εδώ θα βρεις, όσα πρέπει να γνωρίζεις για τα βερνίκια νυχιών.  

Αν αναρωτιέσαι, ποιο χρώμα νυχιών είναι στη μόδα, ποιά είναι τα χρώματα νυχιών φθινοπώρου αλλά και ποιά είναι τα σχέδια για νύχια 2020, τότε βρίσκεσαι στο σωστό μέρος.

Μην ανησυχείς, αν δεν είσαι έμπειρη στο βάψιμο των νυχιών.  Αφιέρωσε χρόνο στον εαυτό σου, πειραματίσουμε με τα χρώματα, διάλεξε αυτό που σου αρέσει πιο πολύ και να είσαι σίγουρη ότι με τα βερνίκια που θα σου προτείνουμε, το αποτέλεσμα θα είναι σίγουρα εκθαμβωτικό.

 

Ποια είναι τα τοπ φθινοπωρινά χρώματα για νύχια για το 2020;

Οι κορυφαίοι nail artists αποφάνθηκαν ότι τα τοπ φθινοπωρινά χρώματα για τα νύχια 2020 είναι τα παρακάτω: 

  • Πράσινο της ελιάς

Στην ερώτηση: “Tι χρώμα να βάψω τα νύχια μου”, η απάντηση είναι ξεκάθαρα το πράσινο της ελιάς. Αποτελεί ίσως το Νο 1 χρώμα βερνικιού στις τάσεις για το φθινόπωρο 2020. Είναι ζεστό, κομψό & καλωσορίζει μοναδικά το φθινόπωρο για φέτος. 

  • Σοκολατί

Ένα χρώμα που σίγουρα δεν έχεις συνηθίσει να βλέπεις. Άρα, μία πραγματική ανανέωση για σένα και ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα για τους άλλους. Αυτή η θερμή απόχρωση αποτελεί την ιδανική επιλογή για τη μεταβατική περίοδο του φθινοπώρου, καθώς η επιδερμίδα μας έχει διατηρήσει ακόμη το μαύρισμά της. 

  • Ανοιχτό γκρι 

Το ανοιχτό γκρι είναι μία απόχρωση, που πρότειναν οι κορυφαίοι nail artists για το φθινόπωρο 2020. Αν αγαπάς τα ανοιχτόχρωμα βερνίκια νυχιών, τότε αυτή η επιλογή είναι η ιδανική για σένα κατά τη φθινοπωρινή & χειμερινή περίοδο.

  • Αποχρώσεις του κόκκινου

Δε θα βαρεθούμε ποτέ τα κόκκινα βερνίκια νυχιών. Με αυτό συγκλίνουν και οι τάσεις για τα χρώματα νυχιών το φθινόπωρο 2020. Παρόλ’ αυτά πάντα υπάρχει η δυνατότητα να πρωτοτυπήσεις επιλέγοντας διαφορετικές αποχρώσεις από το κερασί μέχρι και το σκούρο πορτοκαλί.   

  • Περιποιημένα νύχια χωρίς χρώμα

Μάλιστα…καλά διάβασες! Για να φαίνεται περιποιημένο το χέρι σου, δεν είναι απαραίτητο να υπάρχει χρώμα στα νύχια. Αρκεί να έχεις λιμάρει τα νύχια σου, να ενυδατώσεις τα επωνύχια και να  “περάσεις” ένα διάφανο βερνίκι νυχιών

Αυτές είναι λοιπόν οι κυρίαρχες τάσεις στα νύχια Φθινόπωρο/Χειμώνας 2019-2020!

 

Επιμέλεια ‘Αρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα