×

Τριχόπτωση = Ώρα για δράση

 28/02/2024 1m, 20s

Η επιστήμη έχει βρει τον τρόπο να σας βοηθήσει με το αγχωτικό πρόβλημα της τριχόπτωσης. Μείνετε συντονισμένοι για να μάθετε το πως. Η δερματολόγος Μαρία Σοφία Κουράκου αποκαλύπτει τη λύση στο πρόβλημα.

Χάνετε πολλά μαλλιά με το λούσιμο και το βούρτσισμα; Δεν χρειάζεται να ανησυχείτε αλλά να δράσετε!

Η τριχόπτωση, ένα από τα πιο συνηθισμένα προβλήματα που απασχολεί τόσο άνδρες όσο και γυναίκες, έχει επιστημονικά αποδεδειγμένο τρόπο αντιμετώπισης – αρκεί να δράσετε σωστά. Με την καινοτόμα θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα @NIOXIN Anti-Hair Loss Serum μπορείτε να εστιάσετε στη ρίζα του προβλήματος, ενισχύοντας τη σταθεροποίηση της τρίχας στο δέρμα του τριχωτού και αυξάνοντας την συνολική πυκνότητα των μαλλιών, με ορατή μείωση της τριχόπτωσης. Ορατά αποτελέσματα από την πρώτη χρήση και μείωση των συμπτωμάτων κατά 20% σε μόλις 8 εβδομάδες*, με τη θεραπεία χωρίς ξέβγαλμα Anti-Hair Loss Serum.

 

Τα επιστημονικά αίτια της τριχόπτωσης

Η τριχόπτωση μπορεί να οφείλεται στη κληρονομικότητα, σε ορμονικές διαταραχές, αναιμία, αυτοάνοσα νοσήματα, φάρμακα, στρες, διατροφικές διαταραχές και άλλους παράγοντες.

Καθοριστική σημασία έχει η αναγνώριση της αιτίας από τον ειδικό.

 

Η θεραπεία της επιστήμης

Εκατομμύρια άνθρωποι παγκοσμίως πάσχουν από τριχόπτωση κι όμως ελάχιστοι γνωρίζουν πως να επιλέξουν την κατάλληλη θεραπεία για να την αντιμετωπίσουν.

Το ΝΙΟΧΙΝ Anti Hair loss serum βελτιώνει τη σταθεροποίηση της τρίχας στο δέρμα του τριχωτού, αυξάνοντας την πυκνότητα με τα δραστικά συστατικά του: καφεΐνη, λαυρικό οξύ, νιασιναμίδη και Sandalore μέσω αύξησης της αιμάτωσης της πάσχουσας περιοχής.

Το NIOXIN είναι το νούμερο 1 προϊόν κομμωτηρίου για πιο πυκνά, πιο πλούσια μαλλιά με πάνω από 30 χρόνια τεχνογνωσία στην υγεία των μαλλιών.

 

Επιμέλεια Άρθρου: Μαρία Σοφία Κουράκου, Δερματολόγος

Πηγή Άρθρου: Wella

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα