×

Youth Lab Αντηλιακά με Χρώμα για Κάθε Τύπο Δέρματος

 20/04/2023 2m, 25s

Με την πληθώρα στις επιλογές ως προς τη χρήση αντηλιακού, κάθε γυναίκα μπορεί να βρει το κατάλληλο αντηλιακό για τις ξεχωριστές της ανάγκες. Οι ανάγκες αυτές δεν αφορούν πια μόνο την προστασία από τον ήλιο, προσφέρουν όμως και δερμοκαλλυντική ευχαρίστηση.

Τα αντηλιακά με χρώμα αποτελούν την αξιόπιστη λύση για κάλυψη των ατελειών, δε φράζουν τους πόρους, ενώ δε χρειάζεται να τοποθετηθούν στο πρόσωπο επιπλέον καλλυντικά, που επιβαρύνουν το πρόσωπο.

Παρακάτω, σας παρουσιάζουμε τα καλύτερα αντηλιακά με χρώμα από τη Youth Lab., που δεν περιορίζεται στα παραδοσιακά αντηλιακά!

 

Αντηλιακή προστασία με χρώμα από τη Youth Lab: για κάθε ανάγκη & τύπο επιδερμίδας!

Η Youth Lab, έχει φροντίσει με τα αντηλιακά προϊόντα που έχει δημιουργήσει, να βοηθήσει κάθε τύπο επιδερμίδας και ανάγκη, για πρόσωπο και σώμα! Ας δούμε παρακάτω ποια είναι τα καλύτερα αντηλιακά προϊόντα από τη Youth Lab.

 

Youth Lab Daily Sunscreen Cream Spf50 Normal Dry Skin
Youth Lab Daily Sunscreen Cream Spf50 Normal Dry Skin

Το Daily Sunscreen Cream SPF 50 Normal Dry Skin από τη Youth Lab παρέχει υψηλή προστασία από την UVΑ & UVB ακτινοβολία και ταυτόχρονα, χάρη στην έγχρωμη σύνθεση του, που προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο του δέρματος. Επιπλέον, χαρίζει ομοιόμορφη κάλυψη, ομαλοποιώντας δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες.

 

Youth Lab Daily Sunscreen Gel Cream Spf50 Oily Skin
Youth Lab Daily Sunscreen Gel Cream Spf50 Oily Skin

Το Daily Sunscreen Cream SPF 50 Oily Skin από τη Youth Lab παρέχει υψηλή προστασία από την UVΑ & UVB ακτινοβολία και ταυτόχρονα, χάρη στην έγχρωμη σύνθεση του, που προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο του δέρματος. Επιπλέον, χαρίζει ομοιόμορφη κάλυψη, ομαλοποιώντας δυσχρωμίες, σημάδια και δερματικές ατέλειες.

 

Youth Lab CC Complete Face Cream Spf30 Combination Oily Skin 40ml
Youth Lab CC Complete Face Cream Spf30 Combination Oily Skin 40ml

Η νέας τεχνολογίας CC Complete Cream SPF 30 Oily Skin είναι πολυδραστική ενυδατική κρέμα με χρώμα, που εξασφαλίζει ομοιόμορφη κάλυψη, ρυθμίζει τη λιπαρότητα και ταυτόχρονα, δίνει στη λιπαρή επιδερμίδα το επιθυμητό ματ αποτέλεσμα. Επιπλέον, η ενισχυμένη σύνθεσή της περιέχει το φυτικό εκχύλισμα Uniluchent, που δίνει λάμψη και φωτεινότητα στην επιδερμίδα, βιταμίνη PP για ενυδάτωση και ρύθμιση των επιπέδων μελανίνης και υψηλή προστασία από τη UV ακτινοβολία και τις ελεύθερες ρίζες.

 

Youth Lab Oil Free Compact Cream Spf50 Light Color 10g
Youth Lab Oil Free Compact Cream Spf50 Light Color 10g

Το Oil Free Compact Cream SPF 50 είναι μια κρέμα σε μορφή compact makeup, με μοναδική υφή, που προσφέρει ισχυρή αντηλιακή προστασία. Η μη λιπαρή σύνθεσή της χαρίζει ματ αποτέλεσμα, ελαχιστοποιεί την εμφάνιση των πόρων και προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη που παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη για ώρες.

 

Youth Lab Oil Free Compact Spf50 Combination Oily Skin
Youth Lab Oil Free Compact Spf50 Combination Oily Skin

Το Oil Free Compact Cream SPF 50 Combination_Oily Skin medium color είναι αντηλιακή κρέμα σε μορφή compact make-up που προσφέρει ισχυρή αντηλιακή προστασία από τη UVA & UVB ηλιακή ακτινοβολία. Η μη λιπαρή σύνθεσή του προσαρμόζεται στο χρωματικό τόνο της επιδερμίδας, ενώ ελαχιστοποιεί την όψη των πόρων του δέρματος, χαρίζοντας ματ αποτέλεσμα και ομοιόμορφη όψη που παραμένει σταθερή και αναλλοίωτη για πολλές ώρες!

 

Στο ηλεκτρονικό φαρμακείο του Pharm24.gr μπορείτε να βρείτε τα αγαπημένα σας προϊόντα από τη Youth Lab. στις καλύτερες τιμές!

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα