×

5 tips για φυσική θρέψη & ενδυνάμωση των βλεφαρίδων σας!

 09/05/2023 3m, 18s

Οι βλεφαρίδες αποτελούν ένα σημαντικό στοιχείο στην περιοχή των ματιών, εκτός ότι προκαλούν ένα έντονο βλέμμα και αισθητικά όμορφο αποτέλεσμα όταν είναι μακριές, πυκνές και έντονες, έχουν επιπλέον σημαντικούς ρόλους.

Σκοπός του συγκεκριμένου άρθρου είναι να δώσει κάποια βασικά και σημαντικά παράλληλα tips – συμβουλές με στόχο την καλύτερη και πιο αποτελεσματική θρέψη των βλεφαρίδων με εύκολο τρόπο.

 

Βλεφαρίδες και η σημαντικότητά τους στην περιοχή των ματιών

Ένας από τους κύριους λόγους ύπαρξής τους είναι να προστατεύουν του οφθαλμούς, προστατεύοντας έτσι την σημαντική περιοχή του ματιού, είναι αρμόδιες στο να εμποδίζουν τους ρύπους και τα σκουπίδια να εισέρχονται στα μάτια, προστατεύουν από τη ξηρότητα, προστατεύουν από τον ήλιο και άλλα πολλά.

Έτσι εκτός από καλλωπιστικούς λογούς, η προστασία και η φροντίδα των βλεφαρίδων είναι σημαντική και για πολλούς πρακτικούς λόγους. Πλέον επικρατεί η τάση να ταλαιπωρούνται οι βλεφαρίδες είτε, από το καθημερινό μακιγιάζ αυτών, είτε λόγω παρεμβάσεων που γίνονται με σκοπό ένα έντονο και εντυπωσιακό αποτέλεσμα για ένα σαγηνευτικό και έντονο βλέμμα.

Είναι σημαντικό η περιποίηση και η σωστή ενυδάτωση και θρέψη των βλεφαρίδων να αποτελεί μέρος της ρουτίνας περιποίησης του προσώπου, καθώς οι βλεφαρίδες είναι ιδιαίτερα ευαίσθητες, έτσι αποφεύγεται η πλήρης φθορά τους και η θρέψη τους μόνο όταν είναι ταλαιπωρημένες.

Σίγουρα υπάρχουν αρκετές εναλλακτικές περιποίησης που μπορεί να βρει κανείς σαν προτάσεις όπως τη χρήση διαφόρων ελαίων που μπορούν να συμβάλλουν στη φροντίδα των βλεφαρίδων με τη χρήση τους. Παρακάτω υπάρχουν κάποιες επιπλέον προτάσεις για τη θρέψη και τη φροντίδα των βλεφαρίδων με προϊόντα αγοράς που προσφέρουν όλα όσα χρειάζονται οι ταλαιπωρημένες ή μη βλεφαρίδες με αποτελεσματικό τρόπο.

 

Προϊόντα θρέψης και φροντίδας των βλεφαρίδων

Η φροντίδα τους χρειάζεται να γίνεται καθημερινά και πριν παρουσιαστεί κάποια φθορά, για αυτό τον λόγο έχουμε συγκεντρώσει τα πιο αποτελεσματικά προϊόντα της αγοράς που βοηθούν και ενισχύουν τη θρέψη των βλεφαρίδων χωρίς να τις ταλαιπωρούν και να επιβαρύνουν τις ήδη ταλαιπωρημένες βλεφαρίδες.

Όλα τα προϊόντα μπορούν να εφαρμοστούν στην καθημερινή ρουτίνα περιποίησης του προσώπου σας, είναι τα εξής:

 

Korres Drama Boost Volcanic Minerals Lash & Brow Serum
Korres Drama Boost Volcanic Minerals Lash & Brow Serum

Korres Drama Boost Volcanic Minerals Lash & Brow Serum: προσφέρει έξτρα θρέψη, πυκνότητα και όγκο σε βλεφαρίδες και φρύδια, ο αποτέλεσμα είναι μια υγιής όψη των βλεφαρίδων και ένα έντονο βλέμμα. Είναι δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο προϊόν.

 

L'oreal Paris Clinically Proven Lash Serum
L’oreal Paris Clinically Proven Lash Serum

L’oreal Paris Clinically Proven Lash Serum: Ένα προϊόν με εκχύλισμα θρεπτικών συστατικών για τη θρέψη της βλεφαρίδας τα οποία τοποθετούνται με ακρίβεια στη ρίζα των βλεφαρίδων λόγω στο ειδικά σχεδιασμένο μαλακό βουρτσάκι. Το σύμπλεγμα των συστατικών που εμπεριέχει που αποτελείται από βιταμίνη Β5, καστορέλαιο κ.α δημιουργούν ένα υγιές αποτέλεσμα που εστιάζει στη βαθιά θρέψη τους.

 

Macrovita Castor Oil
Macrovita Castor Oil

Macrovita Castor Oil: Ένα προϊόν που συνιστάται να τοποθετείται καθημερινά με τη χρήση μπατονέτας ή με καθαρό βουρτσάκι από μάκαρα στις βλεφαρίδες, χαρίζει ένα έντονο αποτέλεσμα ενυδάτωσης και φροντίδας.

 

Macrovita Rose Oil with Vitamins E + C + F
Macrovita Rose Oil with Vitamins E + C + F

Macrovita Rose Oil with Vitamins E + C + F: έχει ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες που τονώνει τις βλεφαρίδες, είναι ένα προϊόν που μπορεί να χρησιμοποιηθεί επίσης σε σώμα και σε πρόσωπο ενώ ηρέμει το δέρμα και προσφέρει την απαραίτητη θρέψη και φροντίδα.

 

Embryolisse Lashes & Brows Booster Colorless
Embryolisse Lashes & Brows Booster Colorless

Embryolisse Lashes & Brows Booster Colorless: ιδανικό προϊόν για μια άχρωμη θεραπεία που ενισχύει και πυκνώνει τις βλεφαρίδες και τα φρύδια λόγω των συστατικών του. Επίσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βάση για τη μάσκαρα είναι κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια και για άτομα που χρησιμοποιούν φακούς επαφής.

 

Talika Lipocils Liner Lash Growth Felt-tip Eyeliner Black
Talika Lipocils Liner Lash Growth Felt-tip Eyeliner Black

Talika Lipocils Liner Lash Growth Felt-tip Eyeliner Black: ένα διαφορετικό προϊόν που η χρήση του κοντά στη ρίζα των βλεφαρίδων ενισχύει τη θρέψη και τη φροντίδα τους, ενώ παράλληλα προάγει και την ανάπτυξή τους.

 

 

❤️ Οποιαδήποτε επιλογή προϊόντος κι αν κάνετε, είναι σίγουρο πως θα επιτύχετε μια αποτελεσματική φροντίδα των βλεφαρίδων σας, πριν ή μετά το μακιγιάζ με στόχο να προκαλέσετε έντονη θρέψη και φροντίδα και να μειωθεί η ταλαιπωρία τους λόγω της ευαισθησία ς που τις χαρακτηρίζουν.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα