×

Ανακαλύψτε τα Βιολογικά Βρεφικά Γάλατα Kendamil για την Υγιή Ανάπτυξη του Μωρού σας

 28/12/2023 3m, 5s

Το γάλα του μητρικού θηλασμού προσφέρει πληθώρα οφελών για την προστασία, την ανάπτυξη και τη δημιουργία ενός δυνατού ψυχοσωματικού δεσμού μεταξύ της μητέρας και του νεογνού.

Ο φυσικός θηλασμός αναδεικνύεται ως η φυσική και ιδανική πηγή τροφής για τα νεογνά, παρέχοντας τα αναγκαία θρεπτικά συστατικά για την υγιή ανάπτυξη τους, με προσαρμογή στις μοναδικές ανάγκες κάθε βρέφους.

Παρόλα αυτά, για διαφορετικούς λόγους, δεν είναι πάντοτε δυνατή η πρόσληψη γάλακτος μέσω του θηλασμού. Γι’ αυτό τον λόγο υπάρχουν τα βρεφικά γάλατα, τα οποία προσφέρουν τα οφέλη του μητρικού θηλασμού στο μωρό.

Τα βρεφικά γάλατα Kendamil έρχονται να καλύψουν αποτελεσματικά το «κενό» που παρουσιάζεται από την έλλειψη του μητρικού γάλακτος. Παρακάτω θα ανακαλύψουμε τα οφέλη που παρουσιάζουν τα βιολογικά βρεφικά γάλατα Kendamil, τα οποία απευθύνονται σε κάθε ανάγκη ενός βρέφους.

 

Βρεφικά γάλατα σε σκόνη: ποιες ανάγκες καλύπτουν;

Τα βρεφικά γάλατα καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα αναγκών του βρέφους, όταν αυτό δεν μπορεί να λάβει τα θρεπτικά συστατικά μέσω του θηλασμού. Το βρεφικό γάλα σε σκόνη, επίσης γνωστό ως βρεφική φόρμουλα, παρέχει ουσιαστική διατροφική υποστήριξη για την υγιή ανάπτυξη και ανάπτυξη των βρεφών. Οι βρεφικές φόρμουλες παρασκευάζονται για να προσομοιάζουν τη σύνθεση του μητρικού γάλακτος και να παρέχουν τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά.

Μερικές από τις βασικές ανάγκες που καλύπτουν τα βρεφικά γάλατα, αφορούν:

  • Υποαλλεργικά γάλατα για βρέφη
  • Βρεφικά γάλατα χωρίς λακτόζη
  • Βρεφικά γάλατα για δυσκοιλιότητα
  • Βρεφικά γάλατα για κολικούς

 

Βρεφικό γάλα Kendamil: ποια τα οφέλη του;

Αναρωτιέστε για το ποιο είναι το καλύτερο βρεφικό γάλα σε σκόνη και η Kendamil έρχεται για να επιβεβαιώσει την ερώτησή σας. Τα βρεφικά γάλατα Kendamil, τεκμηριωμένα από την επιστήμη, προσφέρουν λύσεις για τις παραπάνω ανάγκες ενός βρέφους.

To Kendamil είναι το μόνο βρεφικό γάλα, βιολογικό βρεφικό γάλα και κατσικίσιο βρεφικό γάλα το οποίο παρασκευάζεται στη Μ. Βρετανία. Τα προϊόντα Kendamil παράγονται με φροντίδα στην περιοχή Lake District, που αποτελεί μνημείο παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO.

Γιατί όμως να επιλέξετε ένα βρεφικό γάλα Kendamil;

Η απάντηση είναι σίγουρα ναι, καθώς τα γάλατα Kendamil είναι κατασκευασμένη με γνώμονα το μητρικό γάλα. Με την αποκλειστική χρήση βιώσιμων συστατικών, τα βρεφικά γάλατα Kendamil αποτελούν την ασφαλή επιλογή για το μωρό σας. Η σύσταση χωρίς, ιχθυέλαιο και φοινικέλαιο κατατάσσει τα προϊόντα Kendamil ως τα πιο βιώσιμα βρεφικά γάλατα.

Παράλληλα, τα γάλατα Kendamil παρασκευάζονται από πλήρες γάλα και περιέχουν φυσικό λίπος του πλήρους γάλακτος, εν αντιθέσει με σχεδόν όλα τα άλλα βρεφικά γάλατα σε σκόνη που περιέχουν αποκλειστικά φυτικά έλαια.

Για την Kendamil θεωρείται πως το πλήρες γάλα προσφέρει μια σειρά από αρκετά οφέλη για το βρέφος, όπως:

  1. φυσική πηγή λίπους που προσομοιάζει το μητρικό γάλα
  2. περιέχει με φυσικό τρόπο τη Μεμβράνη Λιποσφαιρίων Γάλακτος (MFGM), συστατικό που περιέχεται και στο μητρικό γάλα και έχει αποδειχθεί ότι βελτιώνει την γνωστική ανάπτυξη των βρεφών και συμβάλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού

 

Kendamil - sustainability

 

Ας δούμε όμως παρακάτω συνολικά τα οφέλη του βιολογικού γάλατος Kendamil:

  • Λιγότερο κλάμα και ευεριθιστότητα
  • Πιο μαλακά κόπρανα
  • Μείωση εντερικής δυσφορίας
  • Καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου
  • Ανάπτυξη ενός υγιούς μικροβιώματος
  • Μείωση των λοιμώξεων

 

Ποια βρεφικά γάλατα Kendamil μπορώ να επιλέξω;

Η Kendamil προσφέρει 3 σειρές με προϊόντα για την κάλυψη των αναγκών του βρέφους σας. Οι σειρές είναι οι παρακάτω:

  • Kendamil Organic: βιολογικό βρεφικό γάλα σε σκόνη, με γνώμονα τη φύση. Η σειρά περιέχει 3 γάλατα για βρέφη 0-6 μηνών, 6-12 μηνών & 12-36 μηνών.
Kendamil organic USPs

 

  • Kendamil Goat: κατσικίσιο βρεφικό γάλα για εύκολη πέψη. Η σειρά περιέχει 3 γάλατα για βρέφη 0-6 μηνών, 6-12 μηνών & 12-36 μηνών.
Kendamil goat USPs

 

  • Kendamil Toddler Milk: το βρεφικό γάλα της Kendamil για τη θρέψη του μωρού σας, σε προσιτή τιμή. Η σειρά περιέχει 3 γάλατα για βρέφη 0-6 μηνών, 6-12 μηνών & 12-36 μηνών.
Kendamil classic USPs

 

 

👩‍🍼 Εσείς ποιο βρεφικό γάλα Kendamil προτιμάτε για το μωρό σας;

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα