×

Ανοιξιάτικο Μακιγιάζ 2023: Οι κορυφαίες τάσεις

 26/03/2024 3m, 39s

Η Άνοιξη είναι η εποχή όπου ο καιρός και κυρίως η διάθεση αλλάζει! Έτσι είναι η κατάλληλη εποχή αλλά και αφορμή για μία ανανέωση στο μακιγιάζ και να δώσετε μια διαφορετική νότα στο πρόσωπό σας.

Είτε αγαπάτε τα πιο έντονο αποτέλεσμα, είτε το πιο φυσικό το ανοιξιάτικο μακιγιάζ βασίζεται αρκετά στη φυσικότητα και τη λάμψη.

Σίγουρα το πιο σημαντικό σημείο και προϊόν είναι ένα ταιριαστό σε υφή και χρώμα foundation, ώστε να κυριαρχεί ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Άλλωστε ένα τέλειο ανοιξιάτικο μακιγιάζ εστιάζει στη φυσικότητα, του αποτελέσματος και στη χρήση φωτεινών και γήινος κυρίως τόνων.

Το ανοιξιάτικο μακιγιάζ αποτελεί την τέλεια αφορμή για να δοκιμάσετε τις νέες τάσεις σε χρώματα και make up trends, καθώς μπορεί να ανανεώσει συνολικά την εικόνα και την παρουσία σας.

Έτσι ανοιχτόχρωμες σκιές, νέες υφές σε κραγιόν ή ένα συνδυασμός αυτών μπορούν να ταιριάξουν τέλεια, στην νέα πιο ανοιξιάτικη εκδοχή σας και να δώσουν μία φρεσκάδα και θετική νότα σε κάθε σας εμφάνιση.

 

Ανοιξιάτικο Μακιγιάζ 2023

Φυσικά για ένα ολοκληρωμένο και τέλειο αποτέλεσμα τον πιο σημαντικό ρόλο παίζουν τα σωστά προϊόντα τα οποία ταιριάζουν στις ανάγκες τις επιδερμίδας, στα χρώματα και γενικά στο κάθε πρόσωπο και σε κάθε προσωπικότητα.

Παρακάτω θα βρείτε συγκεντρωμένες τις προτάσεις μας με τα προϊόντα που μπορούν να δώσουν μία νέα νότα στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ που θα υιοθετήσετε, ενώ αποτελούν επιλογές που μπορούν να χρησιμοποιηθούν εύκολα σε κάθε είδος μακιγιάζ και φυσικά αποτελούν τα must-have προϊόντα για το νεσεσέρ σας σε κάθε εποχή του χρόνου.

 

Nuxe Creme Prodigieuse Boost: Ένα απαλό και άχρωμο primer που διορθώνει τα σημάδια που προκαλούνται στο πρόσωπο από τον σύγχρονο τρόπο ζωής. Προσφέρει ένα «αόρατο» και απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως βάση μακιγιάζ, ενώ βοηθά αποτελεσματικά και στη διάρκεια του μακιγιάζ.

Nuxe Creme Prodigieuse Boost 5in1 Multi-Perfection Smoothing Primer
Nuxe Creme Prodigieuse Boost 5in1 Multi-Perfection Smoothing Primer

 

Nyx Bare With Me Tinted Skin Veil Make up: ένα προϊόν που αποκαλύπτει την πιο φρέσκια όψη σας, λόγω της ελαφριάς σύνθεσής του. Ταιριάζει σε κάθε τόνο επιδερμίδας και έχει μία απόλυτα φυσική αίσθηση και αποτέλεσμα , ενώ η ενυδατική του δράση διαρκεί έως και 8 ώρες. Το κατάλληλο προϊόν για ένα μεταξένιο και διάφανο αποτέλεσμα.

Nyx Bare With Me Tinted Skin Veil Make up
Nyx Bare With Me Tinted Skin Veil Make up

 

Nyx Ultimate Shadow & Liner Primer: το απόλυτο Primer ματιών που αναδεικνύει κάθε χρώμα που θα επιλέξετε σε σκιά ή μολύβι, ενώ υπόσχεται και ένα μακράς διάρκειας αποτέλεσμα. Έχει vegan σύνθεση, και εμπεριέχει βιταμίνη Ε. Τοποθετείται πριν τη σκιά , το μολύβι ή το eyeliner για να δώσει έξτρα ζωντάνια στο χρώμα και φυσικά για να κρατήσει αναλλοίωτο το look για περισσότερο χρονικό διάστημα. Έχει κρεμώδη και απαλή σύσταση και μπορείτε να το βρείτε σε 4 διαφορετικές αποχρώσεις: ανοιχτή, ανοιχτή-μεσαία, μεσαία-σκούρα, σκούρα.

Nyx Ultimate Shadow & Liner Primer
Nyx Ultimate Shadow & Liner Primer

 

Maybelline Nudes of New York Eye Palette: μία παλέτα χρωμάτων σε γήινες αποχρώσεις που μπορούν φορεθούν όλη τη διάρκεια της ημέρας και φυσικά αποτελούν μία επιλογή όπου ταιριάζει στα περισσότερα χρώματα προσώπου, ματιών και δέρματος. Μία επιλογή όπου χρειάζεται να βρίσκεται σε κάθε νεσεσέρ εφόσον μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με κάθε είδος μακιγιάζ και σε κάθε ύφος, υποσχόμενη ένα τέλειο αποτέλεσμα.

Maybelline Nudes of New York Eye Palette
Maybelline Nudes of New York Eye Palette

 

Maybelline Lash Sensational Sky High Cosmic Black: θα γίνει η αγαπημένη σας μάσκαρα και αυτό γιατί χαρίζει πλούσιο όγκο και φυσικά μήκος στις βλεφαρίδες. Το ειδικό βουρτσάκι της φτάνει σε κάθε βλεφαρίδα και χαρίζει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Maybelline Lash Sensational Sky High
Maybelline Lash Sensational Sky High

 

Nyx Thick It Stick It Thickening Brow Mascara: και φυσικά δε θα μπορούσαμε να παραλείψουμε το πιο εύκολο στη χρήση προϊόν για τα φρύδια. Αποδίδει ένα φυσικό αποτέλεσμα ενώ βάφει και «τιθασεύει» όλους τους τύπους φρυδιών.

Nyx Thick It Stick It Thickening Brow Mascara
Nyx Thick It Stick It Thickening Brow Mascara

 

L’oreal Paris Infaillible More Than Concealer: Ένα προϊόν που μπορεί να καλύψει τους μαύρους κύκλους, να χαρίσει ένα φωτεινό βλέμμα , προσφέρει ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα, ενώ μπορεί να φορεθεί και ως make up, σε περιπτώσεις που επιθυμούν ένα πιο φυσικό και απαλό αποτέλεσμα. Το βουρτσάκι του βοηθά στη χρήση του καθώς και στο να απλωθεί ομοιόμορφα το προϊόν και είναι ένας παράγοντας για το τέλειο αλλά και φυσικό αποτέλεσμα που χαρίζει.

L'oreal Paris Infaillible More Than Concealer 11ml
L’oreal Paris Infaillible More Than Concealer 11ml

 

 

❤️ Χρησιμοποιήστε τα προϊόντα που αγαπάτε, φορέστε την πιο φωτεινή και θετική σας διάθεση και αναδείξτε κάθε είδος ανοιξιάτικου μακιγιάζ που θα επιλέξετε να εφαρμόσετε. Μη ξεχνάτε πως η Άνοιξη είναι η εποχή των νέων αρχών, της φρεσκάδας και της απλότητας!

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα