×

Διαγωνισμός: Αποτοξινώστε τον Οργανισμό σας & Χάστε Βάρος πιο Γρήγορα!

 14/02/2023 2m, 43s

Πόσες φορές έχουμε ακούσει ανθρώπους, να παραπονιούνται ότι έχουν «αργό μεταβολισμό» ή ότι ο μεταβολισμός τους «έχει μπλοκάρει»;
Κατά την τελευταία δεκαετία, η επιστημονική πρόοδος έχει καθιερώσει μία συσχέτιση μεταξύ της παχυσαρκίας, της διαταραχής του μεταβολισμού και των μικροβίων του εντέρου. Επιπλέον το οξειδωτικό στρες, από την μακροχρόνια έκθεση σε τοξίνες, λόγω της ανθυγιεινής διατροφής και των περιβαλλοντικών ρύπων, μπορεί να επηρεάσει αρνητικά το μεταβολισμό. Για το λόγο αυτό είναι ιδιαίτερα σημαντικό η προετοιμασία για το αδυνάτισμα να ξεκινήσει με την αποτοξίνωση και τον καθαρισμό του οργανισμού, υποστηρίζοντας, κατά αυτόν τον τρόπο, το μεταβολισμό και τη χλωρίδα του εντέρου, βοηθώντας έτσι το σώμα να λειτουργήσει σωστά ξανά.

Το XL-S Detox, το νέο προϊόν από τους δημιουργούς της σειράς XL-S Medical, υπόσχεται να γίνει ο πιο δελεαστικός τρόπος αποτοξίνωσης και προετοιμασίας για το αδυνάτισμα… Πως το πετυχαίνει αυτό;

 Καθαρίζει από τις τοξίνες και προστατεύει από την περαιτέρω συσσώρευση τους, χάρη στις επιδράσεις του στη λειτουργία του ήπατος και στο οξειδωτικό στρες
 Βελτιώνει το φυσιολογικό μεταβολισμό του λίπους
 Υποστηρίζει τη φυσιολογική πέψη και την εξισορρόπηση της εντερικής χλωρίδας.

Η «αποτοξίνωση» μπορεί να επιτευχθεί με διάφορες διαδικασίες όπως την υποστήριξη της λειτουργίας οργάνων, όπως το συκώτι ή τα νεφρά ή με αντιοξειδωτική δράση, προστασία δηλαδή από το οξειδωτικό στρες.

Η παχυσαρκία, το υπερβολικό βάρος και γενικά οι κακές συνήθειες του τρόπου ζωής (κατανάλωση γρήγορων τροφών, έλλειψη άσκησης, κατανάλωση υπερβολικής ζάχαρης και πολύ λίγες ίνες) συμβάλλουν στη φλεγμονή του εντέρου. Αυτή σχετίζεται με το οξειδωτικό στρες και την παραγωγή ενδοτοξινών που παρεμποδίζουν την σωστή πέψη και το μεταβολισμό. Ως εκ τούτου, μειώνοντας τη φλεγμονή πριν ξεκινήσετε το «ταξίδι» σας για την απώλεια βάρους, διασφαλίζετε ότι το έντερο σας λειτουργεί φυσιολογικά.
Το ήπαρ έχει καθοριστικό ρόλο στην απομάκρυνση των τοξινών. Εκτελεί διάφορες λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένου του μεταβολισμού και της απομάκρυνσης των εν δυνάμει τοξικών ουσιών. Διατηρώντας την κανονική λειτουργία του ήπατος πριν από το πρόγραμμα απώλειας βάρους, το σώμα προετοιμάζεται για σωστή πέψη και μεταβολισμό.

Με λίγα λόγια δηλαδή, η αποτοξίνωση αποτελεί το πρώτο βήμα για τη προετοιμασία του οργανισμού πριν την επόμενη φάση του αδυνατίσματος.

Το XL-S DETOX περιέχει φυσικά ενεργά συστατικά, τα οποία έχουν αποδειχθεί κλινικά, ασφαλή και καλά ανεκτά.
Για να προετοιμαστείτε για το αδυνάτισμα, χρησιμοποιήστε το πρόγραμμα 8 ημερών, XL-S DETOX. Βρείτε το ΕΔΩ.

Ξεκίνα τώρα την προετοιμασία σου με το XL-S Detox!  5 Τυχεροί θα κερδίσουν από ένα XL-S Detox για να ξεκινήσουν το πρόγραμμα αποτοξίνωσης τους και να ξυπνήσουν το μεταβολισμό τους.

Όροι συμμετοχής:

1)Κάντε like στο συγκεκριμένο Post
2)Αφήστε το σχόλιό σας κάτω από αυτό το Post απαντώντας στην παρακάτω ερώτηση

Το ΝΕΟ XLS DETOX

Α) Καθαρίζει από τις τοξίνες;

Β) Βελτιώνει το φυσιολογικό μεταβολισμό του λίπους;

Γ) Υποστηρίζει τη φυσιολογική πέψη;

Δ) όλα τα παραπάνω;

Ο διαγωνισμός ξεκινάει 22 Μαρτίου 2018 και λήγει στις 31 Μαρτίου 2018. Οι νικητές ανακοινωθούν κάτω από αυτό το Post στις 3 Απριλίου 2018.

Οι 5 τυχεροί που κερδίζουν από 1 XL-S Detox είναι:

  • Eva Papadopoulou
  • Kelly Mauridou
  • Anca Ioana Păcurari
  • Αννέτα Γεωργοσούλη
  • Κόκκαλη Κατερίνα

Οι νικητές παρακαλούνται να επικοινωνήσουν μέχρι τις 13 Απριλίου 2018 μέσω e-mail στο sales@pharm24.gr για την παραλαβή του δώρου! Μετά το πέρας της ημερομηνίας αυτής και σε περίπτωση που δεν υπάρξει επικοινωνία από τους 5 τυχερούς θα κληρωθούν νέοι.

 

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα