×

Τα καλύτερα αντηλιακά για ακμή & λιπαρό δέρμα για το 2022

 26/03/2024 6m, 3s

Το αντηλιακό και η ακμή…Η ακμή και το αντηλιακό… Δύο πολύ σοβαρές υποθέσεις, που δεν πρέπει να αμελείς ποτέ. Είναι ευρέως γνωστό, ότι το αντηλιακό δεν πρέπει να λείπει ποτέ από τη ρουτίνα περιποίησης του δέρματός σου. Από την άλλη, η ακμή “παιδεύει” ολοένα και περισσότερα κορίτσια και είναι πολύ πιθανό να επιδεινωθεί κατά τους ανοιξιάτικους και καλοκαιρινούς μήνες.

Η ακμή το καλοκαίρι μπορεί να είναι πολύ κουραστική, όμως μην ανησυχείς!

Υπάρχει τρόπος να νιώθεις άνετη και να προφυλάξεις το δέρμα σου με αντηλιακό προσώπου για λιπαρές επιδερμίδες. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από αντηλιακά για ακμή, η οποία μάλιστα μπορεί να σε μπερδέψει.

 

Τα καλύτερα αντηλιακά προσώπου για ακμή

La Roche-Posay αντηλιακά για ακμή

Η La Roche Posay έχει παρουσιάσει μερικά από τα αποτελεσματικότερα προϊόντα για ακμή. Έτσι, δε θα μπορούσαν να λείπουν τα αντηλιακά για λιπαρά δέρματα με τάση ακμής. Δες ποια είναι αυτά:

 

La Roche-Posay Anthelios Oil Correct Photocorrection Daily Gel Cream Spf50+
La Roche-Posay Anthelios Oil Correct Photocorrection Daily Gel Cream Spf50+

Αντηλιακό προσώπου με πολύ υψηλό δείκτη προστασίας, κατάλληλο για δέρματα με ατέλειες στο πρόσωπο. Προστατεύει απο τη φωτογήρανση που προκαλείται από την καθημερινή έκθεση στον ήλιο και βοηθά στη διόρθωση, μειώνοντας την εμφάνιση ατελειών.

Προσφέρει έως και 12 ώρες ματ αποτέλεσμα και αφήνει την επιδερμίδα να αναπνέει. Είναι αποτελεσματικό κατά των ατελειών με ενεργά δερματολογικά ενεργά συστατικά (Σαλικυλικό Οξύ + Νιασιναμίδη + Ψευδάργυρος + AirliciumTM).

 

 

La Roche-Posay Anthelios Anti-brillance Tinted Face Gel-Cream Spf50+
La Roche-Posay Anthelios Anti-brillance Tinted Face Gel-Cream Spf50+

Πρόκειται για μια αντηλιακή gel κρέμα με χρώμα και πολύ υψηλό δείκτη προστασίας SPF50+ που προσφέρει ματ αποτέλεσμα. Παρέχει βέλτιστη προστασία από ακτινολοβίες UVB και UVA (PPD22), πιο υψηλή σε σχέση με το όριο των συστάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Mexoplex.

Ιδιότητες:

  • Προλαμβάνει τις δυσχρωμίες από την ήλιο, όπως κηλίδες και μέλασμα
  • Έχει dry-touch υφή για άμεση απορρόφηση και απόλυτα στεγνό αποτέλεσμα
  • Περιέχει μικροχρωστικές που προσαρμόζονται σε κάθε απόχρωση δέρματος για ένα φρέσκο και φυσικό αποτέλεσμα
  • Είναι κατάλληλη για ευαίσθητες επιδερμίδες ή αλλεργικές στον ήλιο
  • Αφορά μικτά και λιπαρά δέρματα

 

 

La Roche Posay Anthelios SPF50
La Roche-Posay Anthelios XL SPF 50+ Dry Touch 50ml

Αντηλιακή κρέμα με χρώμα για ακμή La Roche Posay, που χαρίζει ματ αποτέλεσμα. Παρέχει τη βέλτιστη προστασία από την ακτινοβολία UVB και UVA (PPD22). Μάλιστα η προστασία που παρέχει είναι πιο υψηλή σε σχέση με το όριο των συστάσεων της Ευρωπαϊκής Ένωσης, χάρη στο φωτοσταθερό σύστημα φίλτρων Mexoplex. Ένα καινοτόμο προϊόν, που ενσωματώνει στη σύνθεσή του το νέο αντιοξειδωτικό ενεργό συστατικό BAICALIN και για 1η φορά αποδεικνύει σε βιολογικό επίπεδο την αποτελεσματικότητά του ενάντια στις βλάβες που προκαλεί η UV ακτινοβολία. Το αντηλιακό αυτό προλαμβάνει τις δυσχρωμίες από τον ήλιο. Έχει υφή dry-touch για άμεση απορρόφηση και απόλυτα στεγνό αποτέλεσμα. Περιέχει μικρο-χρωστικές, που προσαρμόζονται σε κάθε απόχρωση δέρματος, για ένα φρέσκο και φυσικό αποτέλεσμα. Είναι κατάλληλο για μικτό και λιπαρό δέρμα.

 

Αvene αντηλιακά για ακμή

 

Avene Cleanance Solaire Tinted Spf50+
Avene Cleanance Solaire Tinted Spf50+

Πρόκειται για ένα αντηλιακό πρόσωπο και λαιμού με χρώμα και με πολυ υψηλό δείκτη προστασίας, κατάλληλο για ευαίσθητο δέρμα με λιπαρότητα. Βοηθά στην πρόληψη εμφάνισης κηλίδων που προκαλούνται από την έκθεση. Είναι ανθεκτικό στο νερό και δεν τσούζει τα μάτια. Περιέχει αντηλιακό φίλτρο με χρώμα κατά του μπλε φωτός. και είναι σχεδιασμένο με σκοπό την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων. Είναι μη φαγεσωρογόνο και προσφέρει ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα.

Ocean Respect: -63% σε πλαστικό (μέσος όρος μείωσης του πλαστικού στα προιόντα με SPF50+ Cremes/Fluides/Cleanance)

 

 

Avene Cleanance Solaire Spf50+
Avene Cleanance Solaire Spf50+

Πρόκειται για ένα αντηλιακό πρόσωπο και λαιμού με πολυ υψηλό δείκτη προστασίας, κατάλληλο για ευαίσθητο λιπαρό δέρμα με ατέλειες. Βοηθά στην πρόληψη εμφάνισης κηλίδων που προκαλούνται από την έκθεση. Είναι ανθεκτικό στο νερό και δεν τσούζει τα μάτια. Περιέχει αντηλιακό φίλτρο με χρώμα κατά του μπλε φωτός. και είναι σχεδιασμένο με σκοπό την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων. Είναι μη φαγεσωρογόνο και προσφέρει ομοιόμορφο χρώμα στην επιδερμίδα.

 

 

Avene Soins Solaires Fluide SPF30

Λεπτόρρευστη αντηλιακή κρέμα για λιπαρές επιδερμίδες. H Αντηλιακή Λεπτόρρευστη Κρέμα SPF30 εξασφαλίζει βέλτιστη προστασία UVB-UVA χάρη στον αποκλειστικό συνδυασμό Sunsitive Protection. Πλούσια σε ιαματικό νερό της Avene, η βελούδινη υφή της προσφέρει στο δέρμα σας άμεση αίσθηση δροσιάς. Σχεδιασμένο με σκοπό την ελαχιστοποίηση του κινδύνου εμφάνισης αλλεργικών αντιδράσεων. Είναι ανθεκτικό στο νερό, μη φαγεσωρογόνο, αόρατο στο δέρμα και απορροφάται άμεσα.

 

Luxurious Αντηλιακά

 

Luxurious Sun Care Probiotics Sunscreen Fluid Spf30
Luxurious Sun Care Probiotics Sunscreen Fluid Spf30

Πρόκειται για ένα αντηλιακό γαλάκτωμα προσώπου υψηλής προστασίας με προβιοτικά, κατάλληλο για λιπαρές  και ακνεϊκές επιδερμίδες. Περιέχει φωτοσταθερά φίλτρα UVA &UVB, θερμικά επεξεργασμένο προβιοτικό στέλεχος Lactobacillus Plantarum και εκχύλισμα μανόλιας που διατηρεί το μικροβιώμα σε ισορροπία και ενισχύει τη φυσική προστασία της επιδερμίδας από τις εξωτερικές επιθέσεις. Ακόμα περιέχει βιταμίνη Ε με την αντιοξειδωτική της δράση ενισχύει την άμυνα της επιδερμίδας απέναντι στους ρύπους, ενώ το υαλουρονικό νάτριο συμπληρώνει τη σύνθεση προσφέροντας πλούσια ενυδάτωση για δέρμα λείο και απαλό.

Είναι προϊόν κατάλληλο για επιδερμίδες με λιπαρότητα και τάση ακμής. Είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα και η φόρμουλά του είναι μη-λιπαρή! Προσφέρει πλούσια ενυδάτωση στην επιδερμίδα για λείο και απαλό δέρμα.

 

Frezyderm αντηλιακό για ακμή

 

Frezyderm Ac-Norm Sun Screen Fluid Spf50+
Frezyderm Ac-Norm Sun Screen Fluid Spf50+

Αποτελεί την ενεργή αντηλιακή κρέμα της Frezyderm με ειδική μαύρη χρώση για ακνεϊκές επιδερμίδες. Παρέχει πολύ υψηλή ηλιοπροστασία, αλλά και προστασία από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Χαρίζει ρύθμιση της διαταραγμένης χλωρίδας του ακνεϊκού δέρματος. Είναι μη φαγεσωρογόνος, εξαιρετικά ανθεκτική στο νερό και δεν περιέχει parabens.

 

 

Frezyderm Ac-Norm Sunscreen Fluid Tinted Spf50+
Frezyderm Ac-Norm Sunscreen Fluid Tinted Spf50+

Eίναι η κρέμα προσώπου υψηλής προστασίας με χρώμα για ακνεϊκό Δέρμα της Frezyderm. Χαρίζει υψηλή ηλιοπροστασία και δρα αποτελεσματικά κατά της φωτογήρανσης και γενικότερα των σημαδιών γήρανσης. Παράλληλα, ενυδατώνει το δέρμα σε βάθος. Χάρη στην καινοτομία Detox Plant Charcoal (ενεργός άνθρακας) έχει ειδική μαύρη χρώση που υποδεικνύει την ακριβή περιοχή εφαρμογής του αντηλιακού (χωρίς να βάφει το δέρμα), εξασφαλίζοντας ομοιόμορφη επάλειψη και αποτελεσματικότερη ηλιοπροστασία ενώ παράλληλα έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Επιπλέον, η σύνθεσή της είναι εμπλουτισμένη με Glycogen, έναν πολυσακχαρίτη θαλάσσιας προέλευσης, που προστατεύει από τις συνέπειες της έκθεσης στην ηλεκτρομαγνητική ακτινοβολία. Παράλληλα, δημιουργεί μια ασπίδα προστασίας από τα στερεά σωματίδια των ατμοσφαιρικών ρύπων. Χάρη στη λεπτόρρευστη μη-λιπαρή υφή του, αφήνει δροσερή αίσθηση στην επιδερμίδα. Είναι κατάλληλο για ακμή εφήβων και ενηλίκων.

 

 

Vichy αντηλιακά για λιπαρές επιδερμίδες

 

Vichy Capital Soleil Mattifying 3 in 1
Vichy Capital Soleil Mattifying 3 in 1

Το συγκεκριμένο αντηλιακό προσώπου διατηρεί την επιδερμίδα ματ και ταυτόχρονα προσφέρει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία, με δείκτη προστασίας SPF50. Προστατεύει, απορροφά και ρυθμίζει τη λιπαρότητα στο πρόσωπο. Περιέχει πράσινο άργιλο, εκχύλισμα Bifidus και ιαματικό μεταλλικό νερό της Vichy. Χαρίζει υψηλή προστασία απο τον ηλιό και παράλληλα διατηρεί την επιδερμίδα ματ. Τέλος, έχει υποαλλεργική σύνθεση και είναι ανθεκτικό στο νερό.

 

Uriage Αντηλιακά για Ακμή

 

Uriage Bariesun Spf50+ Matifying Fluide
Uriage Bariesun Spf50+ Matifying Fluide

Πρόκειται για μια αντηλιακή λεπτόρρευστη κρέμα προσώπου, ειδικά σχεδιασμένη για μικτό προς λιπαρό δέρμα. Αυτή η υγρή λοσιόν για ματ όψη παρέχει πολύ υψηλή προστασία ενάντια τόσο στις ακτίνες UVA και UVB όσο και στις ελεύθερες ρίζες. Η ανάλαφρη σύνθεσή της εγγυάται γρήγορη απορρόφηση και συνεχή ενυδάτωση, χωρίς καθόλου γυαλάδα. Προσφέρει εντατική ενυδάτωση στο δέρμα και με τις σμηγματορρυθμιστικές της ιδιότητες προσφέρει ματ αποτέλεσμα μακράς διαρκείας. Έχει υποαλλεργική σύνθεση, είναι μη φαγεσωρογόνο και δεν περιέχει αλκοόλη.

 

Βρείτε εδώ αντηλιακά προσώπου κατά της ακμής και της λιπαρότητας , καθώς και αντηλιακά για όλο το σώμα στο αγαπημένο σας online φαρμακείο

 

 

Επιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα