×

Γιατί να επιλέξετε ένα αντηλιακό με χρώμα;

 27/03/2024 3m, 29s

Η καθημερινή περιποίηση απαιτεί τη χρήση αντηλιακού προσώπου για την σωστή προστασία της επιδερμίδας μας από την ηλιακή ακτινοβολία. Το αντηλιακό προσώπου πρέπει να χρησιμοποιείται καθημερινά πριν την έξοδό μας από το σπίτι, είτε βρισκόμαστε σε διακοπές, είτε κυκλοφορούμε στο κέντρο της πόλης, τις ημέρες που επικρατεί έντονη ηλιοφάνεια.

Επομένως, η χρήση ενός αντηλιακού προσώπου αποτελεί βασικό βήμα του καθημερινού μακιγιάζ. Καθημερινά, πολλές γυναίκες κάνουν το μακιγιάζ τους, μιας και επιθυμούν έναν πιο ομοιόμορφο τόνο στην επιδερμίδα του προσώπου τους, καλύπτοντας ατέλειες, δυσχρωμίες ή σημάδια ακμής. Η λύση σε αυτό το πρόβλημα ήρθε με την ανάπτυξη ενός νέου τύπου αντηλιακών προσώπου, τα οποία προσφέρουν υψηλή αντηλιακή προστασία αλλά περιέχουν και χρώμα! Η ηλιοπροστασία και η χρωματική κάλυψη σε ένα προϊόν προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα:

  1. Γλιτώνετε χρόνο και ταυτόχρονα προσφέρετε τα απαραίτητα στην επιδερμίδα του προσώπου σας: Χρησιμοποιώντας ένα αντηλιακό με χρώμα, γλιτώνετε τη βάση make up! Το αντηλιακό με χρώμα θα καλύψει τις ατέλειες στο πρόσωπό σας, προσφέροντας ένα ομοιόμορφο και αψεγάδιαστο αποτέλεσμα και ταυτόχρονα θα σας προσφέρει την απαραίτητη αντηλιακή προστασία που χρειάζεστε μια ηλιόλουστης ημέρας.
  2. Δεν φράζει τους πόρους: Ένα κλασσικό make up, το οποίο προσφέρει πλήρη κάλυψη, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, επιβαρύνει την επιδερμίδα του προσώπου σας και δεν την αφήνει να αναπνεύσει ελεύθερα. Αυτό το «μπούκωμα» της επιδερμίδας οδηγεί σε αυξημένη εφίδρωση και αύξηση της λιπαρότητας σε διάφορα σημεία του προσώπου σας. Χρησιμοποιώντας ένα αντηλιακό με χρώμα, μπορείτε να καλύψετε ατέλειες στο πρόσωπό σας με την ανάλαφρη χρωματική κάλυψη που παρέχουν αυτά τα προϊόντα, γεγονός που θα ευνοήσει την επιδερμίδα του προσώπου σας.
  3. Προσφέρει φυσική κάλυψη: Συχνά παρατηρούμε ότι το make up είναι ορατό στο δέρμα. Αν δεν απλωθεί σωστά ή η σύστασή του είναι βαριά, τότε παρατηρείται το φαινόμενο της « μάσκας» στο πρόσωπο. Επιλέξτε ένα αντηλιακό με χρώμα, το οποίο προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη στο πρόσωπο και το αποτέλεσμα δείχνει 100% φυσικό!

 

Πώς χρησιμοποιείται ένα αντηλιακό με χρώμα;

Επειδή το αντηλιακό με χρώμα έχει την ίδια χρήση με ένα κλασσικό αντηλιακό προσώπου, χρησιμοποιήστε το με τους ίδιους κανόνες:

  • Εφαρμόστε το αντηλιακό με χρώμα 30 λεπτά πριν βγείτε από το σπίτι, ώστε το προϊόν να «δουλέψει» σωστά και να σας προσφέρει τη σωστή προστασία από τον ήλιο.
  • Απλώστε επαρκή ποσότητα, περίπου ίση με μια κουταλιά του γλυκού.
  • Επιλέξτε υψηλό δείκτη προστασίας βάση του φωτότυπού σας.
  • Μην ξεχνάτε να φοράτε το αντηλιακό με χρώμα, ακόμα και τις συννεφιασμένες ημέρες, μιας και η ηλιακή ακτινοβολία φτάνει στην επιδερμίδα σας.
  • Συμβουλευτείτε τον δερματολόγο ή το φαρμακοποιό σας για την επιλογή του σωστού αντηλιακού, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις δερμάτων με ατέλειες.
  • Το αντηλιακό με χρώμα, όπως και κάθε make up, μπορεί να λερώσει ρούχα και υφάσματα.

 

Η FREZYDERM διαθέτει αντηλιακά προσώπου με χρώμα για διάφορους τύπους δέρματος. Επιλέξτε το αντηλιακό με χρώμα που ταιριάζει στο δικό σας τύπο δέρματος.

 

Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face Cream Spf50+
Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face Cream Spf50+

Το Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face με δείκτη προστασίας SPF50+ είναι το κορυφαίο αντηλιακό με χρώμα, κατάλληλο για λιπαρές επιδερμίδες και ανοιχτούς φωτότυπους δέρματος. Προσφέρει ομοιόμορφη κάλυψη στο πρόσωπο, ματ αποτέλεσμα για 6 ώρες, απορροφώντας τη λιπαρότητα και το σμήγμα, και είναι κατάλληλο για φωτοευαισθησίες, δέρματα με ουλές και σπίλους.

Ανάλογα με το φωτότυπο της επιδερμίδας σας, μπορείτε να επιλέξτε και το Frezyderm Sun Screen Color Velvet Face με SPF30 (χαμηλότερο δείκτη προστασίας) κατάλληλο για μεσαίους και σκούρους φωτότυπους.

 

 

Frezyderm Ac-Norm Sunscreen Fluid Tinted Spf50+
Frezyderm Ac-Norm Sunscreen Fluid Tinted Spf50+

Το Frezyderm Ac-Norm Sunscreen Fluid Tinted με SPF50+ είναι ένα αντηλιακό με χρώμα και πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία, κατάλληλο για δέρματα με ακμή. Προσφέρει υψηλή ηλιοπροστασία, ενυδάτωση και προστατεύει από τη φωτογήρανση. Χάρη στον ενεργό άνθρακα που περιέχει, έχει ισχυρή αποτοξινωτική δράση. Η λεπτόρρευστη μη-λιπαρή υφή αφήνει δροσερή αίσθηση στην επιδερμίδα Είναι προϊόν κατάλληλο για έφηβους και ενήλικες με ακμή στην περιοχή του προσώπου.

 

 

Frezyderm Active Sun Screen Tinted Face Fluid Spf50+
Frezyderm Active Sun Screen Tinted Face Fluid Spf50+

Το Frezyderm Active Sun Screen Tinted Face Fluid με SPF50+ είναι μια αντηλιακή κρέμα με χρώμα και πολύ υψηλό δείκτη προστασίας που προσφέρει ελαφριά κάλυψη. Είναι προϊόν κατάλληλο για όλες τις δερματικές αποχρώσεις και παρέχει υψηλή ηλιοπροστασία. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση, αντιγηραντικές ιδιότητες και προστατεύει από την ατμοσφαιρική ρύπανση. Είναι ανθεκτικό στο νερό και δεν περιέχει parabens.

 

Πηγή Άρθρου: Frezyderm

Επιμέλεια Άρθρου: Ομάδα Pharm24

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα