×

Spartan Race: Το παγκόσμιο πρωτάθλημα για 2η συνεχόμενη φορά στην Ελλάδα!

 14/02/2023 1m, 20s

Το Spartan Race είναι η κορυφαία διοργάνωση αγώνων μετ’ εμποδίων και δυσκολιών που κυμαίνονται από 3 μίλια έως αποστάσεις μαραθωνίου.Προσφέρει την κατηγορία Open που απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα αθλητών αλλά και τις κατηγορίες Age Group και Elite που απευθύνονται σε άτομα που θέλουν να ανταγωνιστούν τους κορυφαίους από όλο τον κόσμο! Το Spartan Race είναι ο πρώτος αγώνας του είδους του που προσφέρει ατομική χρονομέτρηση, παγκόσμια κατάταξη και παράλληλα δίνει την δυνατότητα σε ερασιτέχνες και επαγγελματίες αθλητές τα δοκιμάσουν τους εαυτούς τους σε διαφορετικούς αγώνες σε όλο τον κόσμο. Έχει διεξαχθεί στις ΗΠΑ και έχει λάβει άδεια σε 30 χώρες μεταξύ αυτών και η Ελλάδα!

Το Spartan Race ξεκίνησε ως ξεχωριστό αγώνισμα του “Death Race”, ενός αγώνα αντοχής 48 ωρών. Ιδρύθηκε από τον De Sena και προοριζόταν ως ένας διαχειρίσιμος αγώνας αντοχής για ένα ευρύτερο κοινό. Σήμερα αποτελεί παγκόσμιο πρωτάθλημα με αθλητές από 45+ χώρες!
Περιλαμβάνει 3 κύριες διαδρομές Αγώνων μετ’ εμποδίων από 5 έως 20 χιλιομέτρων.

Προπονήσου σαν Σπαρτιάτης!
Πιστοποιημένοι Spartan SGX coaches σε όλο τον κόσμο προπονούν και προετοιμάζουν τους αθλητές για τους αγώνες μυώντας τους παράλληλα στον τρόπο ζωής και την διατροφή των Σπαρτιατών.
Δες κάποια από τα εμπόδια!

 

Το Spartan Race πραγματοποιήθηκε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στην Σπάρτη, εκεί από όπου βασίστηκε όλη η ιδέα του Spartan Race!

To Pharm24.gr υπερήφανος χορηγός των αγώνων 4 & 5 Νοεμβρίου 2018 βρέθηκε δίπλα στους αθλητές προσφέροντας σε όλους από μια Energy Bar της Master Aid για να έχουν την ενέργεια που χρειάζονται κατά την διάρκεια του αγώνα!

Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες!

 

Πηγή Άρθρου: Spartanrace.gr

Επιμέλεια άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα