×

Στην κορυφή του βάθρου τo Pharm24.gr στο Peak Performance Marketing Awards 2019

 31/03/2022 0m, 57s

Παρουσία σύσσωμης της αγοράς του Performance Marketing, πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη, 5 Ιουνίου, στο Anais Club, η Τελετή Απονομής των φετινών Peak Performance Marketing Awards, τα οποία διοργανώθηκαν με την υποστήριξη της Google.

 

Τα Bραβεία διοργανώθηκαν για πρώτη φορά το 2017 από το Marketing Week και την Boussias Communications. Στην 3η πλέον χρονιά διεξαγωγής τους και με τον αριθμό των υποψηφιοτήτων να έχει παρουσιάσει εντυπωσιακή αύξηση, αποδεικνύεται πως στο σύνολό της η αγορά έχει «αγκαλιάσει» τα Peak Awards, ενώ η Τελετή Απονομής αποτελεί σημείο συνάντησης των experts του ελληνικού Performance Marketing. Συγκεκριμένα, με τις υποψηφιότητες να έχουν αυξηθεί φέτος κατά 70%, τα βραβεία είχαν στόχο να αναδείξουν και να επιβραβεύσουν τις πιο αποτελεσματικές και καινοτόμες πρακτικές στο Performance Marketing.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις το 8% των συμμετεχόντων έλαβε βραβείο Gold κατηγορίας και το Pharm24.gr έλαβε την πρώτη θέση κερδίζοντας στο Gold βραβείο στην κατηγορία Best Performance in Beauty, Health & Pharma!!!

 

 

Η σημασία των εν λόγω βραβείων αποτυπώθηκε για άλλη μια χρονιά στην μαζική και συνεχή προσέλευση στελεχών από όλες τις πλευρές στη βραδιά της τελετής απονομής όπου  αποτελεί σημείο συνάντησης των experts του ελληνικού Performance Marketing.

 

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα