×

Super Διαγωνισμός με Σετ Μακιγιάζ από τον Korres!

 14/02/2023 1m, 48s

Πλησιάζοντας τα Χριστούγεννα δεν θα μπορούσαμε να μην πραγματοποιήσουμε ένα διαγωνισμό με προϊόντα μακιγιάζ για να επιμεληθείτε το εορταστικό μακιγιάζ σας! 3 τυχεροί / ες  θα κερδίσουν από 1 νεσεσέρ με 3 προϊόντα Korres. Ας δούμε λοιπόν αναλυτικά τα δώρα!

GEL EFFECT NAIL COLOUR Νο 88 Steel Blue
– Η νέα 10-free-of συλλογή GEL EFFECT NAIL COLOUR εστιάζει σε φυσικά συστατικά που φροντίζουν τα νύχια – έλαιο Αμυγδάλου, αμινοξέα, προβιταμίνη Β5 -, αντιπροσωπεύοντας την πιο φυσική προσέγγιση και αποτελεσματική επιλογή του ημιμόνιμου manicure, χωρίς χρήση λάμπας UV.
– Το νέο Gel Effect Nail Colour με νέα τεχνολογία σφραγίζει τη μέγιστη λάμψη, κάνει το χρώμα ακόμα πιο φωτεινό και εξασφαλίζει την εφαρμογή ενός ομοιογενούς, συμπαγούς φιλμ για τέλεια κάλυψη της επιφάνειας του νυχιού. Με υφή gel, το χρώμα νυχιών είναι ακόμα πιο πλούσιο, έντονο, με μοναδική αντοχή στο ξεφλούδισμα.
– Το χρώμα διαρκεί έως 10 ημέρες, διατηρώντας το λείο φινίρισμα της πρώτης ημέρας.

BLACK VOLCANIC MINERALS EYESHADOW QUADS LIMITED EDITION – The candy green 

Οι νέες παλέτες σκιών Black Volcanic Minerals Eyeshadow Quads της ΚΟΡΡΕΣ εστιάζουν στα Black Volcanic Minerals – ζωτικά ηφαιστειακά ιχνοστοιχεία με τονωτικές ιδιότητες, στα οποία οφείλεται η βαθιά, έντονη χρωματική απόδοση. Η νέα τεχνολογία liquid-effect spherical powders και το mix συστατικών με κρεμώδη υφή οδηγούν σε ένα ομοιόμορφο μεταξένιο, εξαιρετικά απαλό φιλμ χρώματος στα βλέφαρα. Η ένταση, η καθαρότητα και η φωτεινότητα των αποχρώσεων αποδίδονται στο maximum, καθώς αυτές αναμειγνύονται εύκολα για να χαρίσουν το επιθυμητό personalized look.

RASPBERRY MATTE TWIST LIPSTICK / Addictive berry 

Η ευκολία του κραγιόν συνδυάζεται με την ακρίβεια του μολυβιού στο pencil-style Raspberry Matte Twist Lipstick της ΚΟΡΡΕΣ, για ultra-matte πλούσιο χρώμα. Ένταση, διάρκεια και σταθερότητα, χάρη στην εξειδικευμένη τεχνολογία coating των χρωστικών που εγκλωβίζει το χρώμα για maximum απόδοση. Το έλαιο Βατόμουρου, η βιταμίνη Ε και το φυτικό σκουαλένιο σχηματίζουν τον προστατευτικό κλοιό των χειλιών – ενυδατικοί, απαλυντικοί, αντιοξειδωτικοί παράγοντες, για χείλη διαρκώς απαλά.

3 Τυχεροί/ές θα κερδίσουν τα παραπάνω προϊόντα!

Όροι Διαγωνισμού: 

1) Kάντε follow στην σελίδα μας στο instagram.
2) Βρείτε την ίδια φωτογραφία από το άρθρο αυτό στο instagram κάντε Like και αφήστε ένα σχόλιο κάτω από την φωτογραφία.

Ο διαγωνισμός θα ολοκληρωθεί στις 29 Νοεμβρίου 2017 και οι νικητές θα ανακοινωθούν στο Instagram!

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα