×

Τα 5 top προϊόντα για να κάνεις τα πόδια σου να δείχνουν ακαταμάχητα!

 30/03/2022 1m, 49s

Το καλοκαίρι η αλήθεια είναι ότι σπαταλάμε πολλές ώρες στις ξαπλώστρες κάτω από τον ήλιο για να μπορέσουμε να μαυρίσουμε και να αποκτήσουμε την ηλιοκαμένη χρυσαφένια bronze απόχρωση στην επιδερμίδα μας. To μαύρισμα αναμφισβήτητα καλύπτει πολλές ατέλειες του γυναικείου σώματος και κυρίως των ποδιών, όπως κυτταρίτιδα και ανομοιόμορφη όψη. Τα μαυρισμένα πόδια σχεδόν πάντα δείχνουν λαμπερά και λεία όπως άλλωστε φαίνονται στα περιοδικά, στις Bloggers στα Social Media και φυσικά στο κόκκινο χαλί. Ακαταμάχητα και ζηλευτά!
Το μαύρισμα μόνο όμως δεν αρκεί. Υπάρχουν προϊόντα που κάνουν τα πόδια σου να δείχνουν απλά ακαταμάχητα. Ας τα δούμε λοιπόν αναλυτικά…

1. Nip + Fab Shimmer Leg Fix 150ml

Μια απαλή ενυδατική κρέμα για τα πόδια που αφήνει μια χρυσαφένια λάμψη στην επιδερμίδα. Η σύνθεσή της μαλακώνει και απαλύνει το δέρμα, ενώ το άρωμα από τριαντάφυλλο και ginger κάνει τα πόδια ακόμα πιο ελκυστικά. Θα την βρεις εδώ.

2. Darphin Soleil Plaisir Sultry Shimmering Oil 50ml

Έλαιο σώματος που αφήνει ένα μοναδικό πέπλο λάμψης σαν άγγιγμα του ήλιου, ενώ διαθέτει μοναδικό άρωμα από λευκά λουλούδια. Ενισχύει και επιμηκύνει τη διάρκεια του μαυρίσματος ενώ χαρίζει απαλότητα και θρέφει την επιδερμίδα. Θα το βρεις εδώ.

3. Hei Poa Pure Tahiti Monoi Oil Golden Mother Of Pearl Nacres 100ml

Λάδι Monoi αρωματισμένο με άνθη Tiare, που περιέχει πέρλες από χρυσά μαργαριτάρια. Αφήνει ένα ιριδίζον αποτέλεσμα στην επιδερμίδα. Προσφέρει βαθιά ενυδάτωση στο δέρμα και μια διακριτική λάμψη. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και κατά τη διάρκεια της ηλιοθεραπείας σε συνδυασμό με αντηλιακό. Θα το βρεις εδώ.

4. Polysianes Huile Sublimatrice With Monoï & Morinda 50ml

Ενυδατώνει και αφήνει την επιδερμίδα βελούδινα απαλή χάρη στο Monoi. Το δέρμα αποκτά μια λεπτή, ιριδίζουσα υφή. Με υπέροχο άρωμα νησιών. Θα το βρεις εδώ.

5. Nuxe Huile Prodigieuse OR 50ml / 100ml

Ενυδατώνει και προστατεύει πρόσωπο σώμα και μαλλιά. Πλούσιο σε φυτικά έλαια και βιταμίνη Ε. Υπέροχο, αισθησιακό άρωμα. Η σύνθεση είναι εμπλουτισμένη με πέρλες φυσικού μαργαριταριού πού δίνουν μία υπέροχη και διακριτική λάμψη στο δέρμα. Ιδανικό σε μαυρισμένο δέρμα. Θα το βρεις εδώ.

EXTRA TIP!

Αν δεν προτιμάς την υφή του ελαίου στην επιδερμίδα σου ανέμειξε 2-3 σταγόνες μέσα στην κρέμα σώματος και άπλωσε την ομοιόμορφα.
Επιμέλεια Άρθρου:

Αγγελάκου Δώρα
Επαγγελματίας Αισθητικός  & Makeup Artist 
Pharm24.gr

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα