×

Νέα σειρά Vichy Dercos Nutrients!Τα μαλλιά σας θα την λατρέψουν!

 14/02/2023 3m, 23s

Τα εργαστήρια Dercos, για να βοηθήσουν τα μαλλιά και το τριχωτό, δημιούργησαν την νέα σειρά Dercos Nutrients. Την 1η σειρά περιποίησης μαλλιών εμπλουτισμένη με επιλεγμένα <σούπερ -ενεργά> συστατικά εμπνευσμένα από τον κόσμο των συμπληρωμάτων διατροφής! Επέλεξαν τις φυσικές εκείνες πρώτες ύλες που είναι οι πιο πλούσιες σε θρεπτικά συστατικά, απαραίτητα για το τριχωτό και τα μαλλιά. Ένα πλήρες <μενού> από quinoa, σπιρουλίνα, acai berries, aloe κ.ά ιδανικό για κάθε είδους ανάγκη. Η αποτελεσματικότητα των Nutrients έχει αποδειχθεί επιστημονικά! Τα μαλλιά λάμπουν από υγεία, από τις ρίζες ως τις άκρες! 3 εμπνευσμένες σειρές έτοιμες να ανταποκριθούν στις διαφορετικές ανάγκες κάθε τύπου μαλλιών. Ας δούμε πιο συγκεκριμένα τις σειρές αυτές!

Dercos Nutrients DETOX – ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΙΠΑΡΟΤΗΤΑΣ

Η ρύπανση έχει άμεσο αντίκτυπο στην υγεία των μαλλιών. Επηρεάζει το τριχωτό, κάνοντάς το λιπαρό και ευαίσθητο, αλλά και τα μαλλιά, τα οποία χάνουν την λάμψη, τον όγκο και την απαλότητά τους.
Η σειρά Detox Nutrients DETOX, καθαρίζει απαλά και απομακρύνει τους ρύπους και την λιπαρότητα από τα μαλλιά που “λαδώνουν” εύκολα ή εκτίθενται καθημερινά σε ρύπανση. Περιέχει:

Σπιρουλίνα: για προστασία ενάντια στην ρύπανση και το οξειδωτικό στρες.

Άνθρακα: το λεγόμενο και “μαύρο διαμάντι” για βαθύ καθαρισμό, αιχμαλωτίζει τους ρύπους και έχει εκπληκτική ικανότητα να απορροφά το σμήγμα.

Άργιλος Καολίνη: για απομάκρυνση του σμήγματος & των ρύπων.

Το τριχωτό ανακτά την ισορροπία του και καθαρίζει σε βάθος. Τα μαλλιά γίνονται ξανά υγιή, ανάλαφρα, με όγκο. Άρωμα φρέσκο, ανάλαφρο με δροσερές πράσινες νότες.

Η σειρά περιλαμβάνει Σαμπουάν, Conditioner και Dry Shampoo! Βρείτε τα ΕΔΩ!

 

Dercos Nutrients VITAMIN A.C.E – ΓΙΑ ΤΟΝΩΣΗ & ΛΑΜΨΗ

Το στρες και η κούραση ταλαιπωρούν τα μαλλιά και το τριχωτό που χάνουν την ισορροπία και την λάμψη τους, γίνονται θαμπά και ξεμπερδεύονται δύσκολα.
Η σειρά Dercos Nutrients VITAMIN ACE περιέχει ένα πανίσχυρο κοκτέιλ αντιοξειδωτικών και πολυβιταμινούχων ενεργών συστατικών, εξαιρετικά πλούσιων σε βιταμίνες Α,C & E, που προσφέρουν τόνωση και ενυδάτωση. Περιέχει:

Acai Berries: μία πραγματική “ενεργειακή βόμβα”. Αυτά τα μικρά μούρα έχουν εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα  σε βιταμίνες Α,C & Ε, φαινόλες, φλαβονοειδή, απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία και Ωμέγα 3, 6 & 9.

Aloe Vera: πλούσια σε βιταμίνες Α, C & E, ένζυμα

Οι ρίζες ενδυναμώνονται! Τα μαλλιά γίνονται 6 φορές πιο λαμπερά από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!Με άρωμα από σπινθηροβόλο κοκτέιλ με αναζωογονητικές νότες.

Η σειρά περιλαμβάνει Σαμπουάν & Conditioner. Βρείτε τα ΕΔΩ!

Dercos Nutrients NUTRI PROTEIN ΓΙΑ ΘΡΕΨΗ & UV ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ.

Οι θερμικές καταπονήσεις, όπως οι ακτίνες UV ή τα εργαλεία Styling, μπορεί να αλλοιώσουν σε βάθος τη δομή της τρίχας. Η τρίχα χάνει λιπίδια και η συνοχή της αλλοιώνεται. Τα μαλλιά γίνονται ξηρά και ταλαιπωρημένα.

Η σειρά Dercos Nutrients NUTRI PROTEIN περιέχει ενεργά συστατικά και λιπίδια, που προσφέρουν βαθιά θρέψη στις ίνες της τρίχας, και λειαίνουν το περίβλημα της. Χαρίζει απαλότητα, και ενδυναμώνει τα μαλλιά που καταπονούνται από τις ακτίνες UV και άλλους εξωτερικούς παράγοντες. Ενεργά Συστατικά;

Quinoa: ή αλλιώς ο “βασιλιάς των δημητριακών”. Η quinoa είναι πιο πλούσια σε ίνες και πρωτεΐνες από όλα τα υπόλοιπα σιτηρά. Περιέχει βιταμίνες, απαραίτητα μεταλλικά στοιχεία, αμινοξέα και αντιοξειδωτικά. Παρέχει εντατική θρέψη και αναδομεί τα μαλλιά από τις ρίζες ως τις άκρες.

Έλαιο Pracaxi: Πλούσιο σε λιπαρά οξέα, Ωμέγα 3,6,9 και λινολεϊκό οξύ, συστατικά απαραίτητα για την συνοχή της τρίχας. Το “θαυματουργό” αυτό έλαιο, έχει εκπληκτικές θρεπτικές ιδιότητες και συμβάλλει στην προστασία ων πρωτεϊνών της τρίχας.

Αναδόμηση, θρέψη και πειθαρχία, από τις ρίζες ως τις άκρες! Με άρωμα πλούσιο και λαχταριστό! Συνδυάζει αρωματικές και λουλ0υδάτες νότες.

Η σειρά περιλαμβάνει Σαμπουάν & Μάσκα! Βρείτε τα ΕΔΩ!

Τέλος η Vichy δεν θα μπορούσε παρά να διασφαλίσει την προστασία του περιβάλλοντος. Έτσι για την σειρά Dercos Nutrients, τα εργαστήρια Vichy στράφηκαν στη φύση και δεν θα μπορούσαν να μην δείξουν το σεβασμό τους προς αυτήν:
– Τα φυσικά συστατικά της σειράς λαμβάνονται με διαδικασίες φιλικές προς το περιβάλλον.
– 100% των μπουκαλιών για τα σαμπουάν και 50% για των σωληναρίων κατασκευάζονται από ανακυκλωμένους πόρους.
– Ο αδιαφανοποιητής στο χρώμα των μπουκαλιών αφαιρέθηκε , καθώς δεν ανακυκλώνεται!

Εσείς; Ακόμη να τα δοκιμάσετε;

 

Πηγή άρθρου: Vichy
Eπιμέλεια: Αγγελάκου Δώρα
Επαγγελματίας Αισθητικός & Μakeup Artist Pharm24.gr

 

 

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα