×

Ξέχνα τις ατέλειες με το νέο αντηλιακό Capital Soleil της Vichy

 15/03/2023 1m, 43s

Επιθυμείς καθημερινή προστασία από την UV ακτινοβολία; Έχεις λιπαρή επιδερμίδα; Έχεις δέρμα με τάση ακμής; Παρόλα αυτά επιθυμείς όμως να αγοράσεις ένα αντηλιακό με υψηλή προστασία, που να μην αφήνει ίχνη στην επιδερμίδα σου;

Τότε η Vichy σου προσφέρει την ιδανική λύση, για όλα τα παραπάνω, με το Capital Soleil UV-Clear Spf50+ Anti-Imperfections Water Fluid!

 

Που στοχεύει το νέο αντηλιακό προσώπου της Vichy;

Σύμφωνα με την επιστήμη του εκθεσιώματος από τη Vichy, έχει αποδειχθεί πως η καθημερινή έκθεση στις UV ακτινοβολίες μπορεί να επιδεινώσει τη λιπαρότητα, τις ατέλειες και τα σημάδιας στο πρόσωπο. Επιπλέον, οι ακτινοβολίες αυτές επηρεάζουν την εξέλιξη και τη σοβαρότητα των συμπτωμάτων της ακμής, συμπεριλαμβανομένων του μεταφλεγμονώδους ερυθήματος και της υπερμελάγχρωσης.

Η έκθεση του δέρματος σε περιβαλλοντικούς παράγοντες, και ιδίως στις ακτίνες UV, μπορεί να διαταράξει τη λειτουργία του επιδερμιδικού φραγμού, οδηγώντας σε αύξηση της δραστηριότητας των σμηγματογόνων αδένων, πάχυνση της κεράτινης στοιβάδας, αύξηση της παραγωγής σμήγματος, και αύξηση των φαγεσώρων.

 

Capital Soleil UV-Clear Spf50+ Anti-Imperfections Water Fluid: Η λύση της Vichy!

Το Capital Soleil UV-Clear Spf50+ Anti-Imperfections Water Fluid είναι σχεδιασμένο για το λιπαρό δέρμα καθώς και δέρματα με τάση ακμής. Με SPF 50+, προσφέρει τη μέγιστη δυνατή προστασία από τις ηλιακές ακτίνες, που δημιουργούν σπυράκια και σημάδια. Το συγκεκριμένο προϊόν έχει δοκιμαστεί σε όλους τους φωτότυπους, δεν προκαλεί ατέλειες στο πρόσωπο, ενώ έχει δοκιμαστεί και σε 100% ευαίσθητο δέρμα!

Εμπλουτισμένο με σαλικυλικό οξύ, νιασιναμίδη και ιαματικό ηφαιστειακό νερό Vichy, αποτελεί την ιδανική λύση για τη λιπαρή επιδερμίδα με ατέλειες. Επιπλέον, μειώνει τις ατέλειες και ρυθμίζει την λιπαρότητα, δίνοντας άμεσο ματ αποτέλεσμα και δράση κατά της γυαλάδας, που διαρκεί όλη μέρα.

Ένα προϊόν που δε δημιουργεί μαύρα στίγματα, υποαλλεργικό και οφθαλμολογικά ελεγμένο, που αφήνει ανάλαφρη – υδάτινη αίσθηση, μετά από κάθε πέρασμα!

Τέλος, το προϊόν έχει σχεδιαστεί με τεχνολογία NETLOCK. Η εν λόγω τεχνολογία έχει αντηλιακά φίλτρα ευρέως φάσματος σε ένα εξαιρετικά λεπτό φιλμ για ένα ανάλαφρο, αόρατο, μη λιπαρό τελείωμα.

Vichy Capital Soleil UV-Clear Spf50+ Anti-Imperfections Water Fluid 40ml
Vichy Capital Soleil UV-Clear Spf50+ Anti-Imperfections Water Fluid 40ml

Λεπτόρρευστο Αντηλιακό Προσώπου Πολύ Υψηλής Προστασίας, Κατά των Ατελειών, για Λιπαρές Επιδερμίδες

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα