×

Πως ωφελούν οι κρέμες ματιών με καφεΐνη;

 26/03/2024 2m, 24s

Οι μαύροι κύκλοι, οι σακούλες και οι λεπτές γραμμές αποτελούν σημάδια που εμφανίζονται στην ευαίσθητη περιοχή των ματιών και κάθε γυναίκα επιθυμεί να τα εξαφανίσει, για να διατηρήσει φυσική ζωντάνια και λαμπερό βλέμμα.

Οι κρέμες ματιών αποτελούν σύμμαχο σε αυτή τη προσπάθεια για αναζωογόνηση και ζωντάνια και είναι τα προϊόντα που απλώνεις ευλαβικά, πρωί και βράδυ ώστε να χαρίσει στην περιοχή την απαραίτητη ενυδάτωση και ταυτόχρονα να απαλλαγείς από τις ατέλειες.

Μάθετε στο άρθρο που ακολουθεί πως η καφεΐνη στις κρέμες μπορεί να βοηθήσει στη φυσική αναζωογόνηση της περιοχής των ματιών σας.

 

Κρέμες ματιών με καφεΐνη: Πως μπορούν να βοηθήσουν;

Δερματολόγοι και εταιρίες που ομορφιάς ανακάλυψαν πως η καφεΐνη είναι ένα συστατικό με αντιοξειδωτική δράση που ταυτόχρονα μειώνει την εμφάνιση των αιμοφόρων αγγείων. Αυτό σημαίνει πως εξαφανίζει τυχόν οιδήματα και μαύρους κύκλους αφού βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος.

Αυτές οι δράσεις βοηθούν στην προστασία του δέρματος από τις βλάβες των ελεύθερων ριζών που προκαλούνται από περιβαλλοντικούς παράγοντες όπως η ρύπανση και η έκθεση στον ήλιο.

Γενικότερα, η καφεΐνη στην κρέμα ματιών χρησιμοποιείται σε μεγάλο βαθμό για να φωτίσει, να συσφίξει και να «ενεργοποιήσει» το δέρμα.

Οι καλύτερες κρέμες ματιών με καφεΐνη

Όλα αυτά τα οφέλη καθιστούν την καφεΐνη ένα από τα πιο δημοφιλή συστατικά στις κρέμες ματιών στη βιομηχανία ομορφιάς. Το Pharm24.gr έχει συγκεντρώσει τις καλύτερες κρέμες με καφεΐνη αλλά και συμπληρωματικά συστατικά, για να προστατεύσεις την περιοχή των ματιών.

La Roche-Posay Redermic Retinol Eyes
La Roche-Posay Redermic Retinol Eyes

Το συγκεκριμένο προϊόν λειαίνει τις ρυτίδες, βοηθάει στη μείωση στα σημάδια της κούρασης και χαρίζει εφέ “lifting”. Κατάλληλη για ρυτίδες, μαύρους κύκλους, σημάδια κούρασης. Επίσης είναι ιδανική για τα ευαίσθητα μάτια.

 

Vichy Liftactiv Supreme Eyes
Vichy Liftactiv Supreme Eyes

Καινοτομία χάρη στον αποκλειστικό συνδυασμό 3 ισχυρών συστατικών υψηλής ανοχής, όπως η ραμνόζη, η εσκίνη και η καφεΐνη, η οποία τονώνει τη μικρο-κυκλοφορία στην επιδερμίδα και εμποδίζει την κατακράτηση υγρών. Το προϊόν ενδείκνυται για τη λείανση των ρυτίδων, ανόρθωση των βλεφάρων, αλλά και την ελάττωση σε μαύρους κύκλους και σακούλες.

 

Nuxe Prodigieuse Boost Eye Balm
Nuxe Prodigieuse Boost Eye Balm

Balm-gel για την περιοχή των ματιών, με σύμπλεγμα από γιασεμί και φυτική καφεΐνη. Η καφεΐνη απαλύνει τα σημάδια κούρασης (σακούλες, μαύρους κύκλους), ενώ προλαμβάνει τα πρώτα σημάδια γήρανσης.

 

Caudalie Vinergetic C+ Brightening Eye Cream
Caudalie Vinergetic C+ Brightening Eye Cream

Η κρέμα Vinergetic C + Brightening Eye βοηθάει στη μείωση των μαύρων κύκλων, ενώ λειαίνει και ενυδατώνει το περίγραμμα των ματιών. Η σύνθεση με καφεΐνη 100% φυσικής προέλευσης, εξάγεται χρησιμοποιώντας πράσινη χημεία.

 

Korres Greek Yoghurt Wide Awake Eye Gel
Korres Greek Yoghurt Wide Awake Eye Gel

Δροσερό gel ματιών με στοχευμένη δράση σε πρήξιμο, σακούλες και μαύρους κύκλους για φωτεινό και ξεκούραστο βλέμμα. Σύνθεση με ελληνικό γιαούρτι, γνωστό για την πλούσια πηγή προβιοτικών. Το προϊόν εμπεριέχει και εκχύλισμα καφέ, που είναι γνωστός για την τονωτική και αντιοξειδωτική του δράση, ενεργοποιώντας την περιοχή κάτω από τα μάτια. Παράλληλα, το boost καφεΐνης βοηθάει στη μείωση της εμφάνισης των σημαδιών κούρασης στην περιοχή των ματιών. Με μεταλλικό roll-on για ελαφρύ μασάζ και τόνωση.

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα