×

Αυτά είναι τα κορυφαία προϊόντα υγείας για να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό μας!

 17/11/2023 2m, 58s

Το σώμα μας έρχεται καθημερινά σε επαφή με ιούς, μικρόβια και βακτήρια που προσπαθούν να εισβάλλουν και να επιβιώσουν μέσα σε αυτό. Ο ρόλος του ανοσοποιητικού είναι ιδιαίτερα καίριος, καθώς προστατεύει τον οργανισμό μας από τις ιώσεις που προκαλούνται από μικροοργανισμούς.

Ωστόσο, κάποιες φορές δεν καταφέρνει να μας προφυλάξει από την εισβολή κάποιου ιού. Οι παράγοντες που επηρεάζουν τη σωστή λειτουργία του ανοσoποιητικού είναι οι εξής:

  • διατροφή
  • κλειστοί χώροι με πολύ κόσμο (π.χ. συγκοινωνία)
  • κακής ποιότητας ύπνος
  • έντονο στρες
  • έντονη κόπωση
  • κάπνισμα
  • κάποιο χρόνιο νόσημα
  • συνθήκες διαβίωσης και εργασίας
  • προσωπική υγιεινή

Άραγε σε αυτές τις κρίσιμες στιγμές υγείας που διανύουμε μπορούμε να θωρακίσουμε το ανοσοποιητικό μας σύστημα με τα κατάλληλα προϊόντα;

Παρακάτω σας παρουσιάζουμε κάποια προϊόντα υγείας της Power Health που αποτελούν τα απόλυτα “κλειδιά” για την ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Oliviotic

Ένα συνεργιστικό συμπλήρωμα διατροφής με κύριο χαρακτηριστικό το πολύτιμο εκχύλισμα φύλλων ελιάς πλούσιο σε ελαιοευρωπαϊνη, βιταμίνη D3 και ψευδάργυρο. Το Oliviotic αποτελεί έναν σημαντικό σύμμαχο για την ενίσχυση της άμυνας του οργανισμού ενάντια στη γρίπη και το κρυολόγημα.

Mourinol capsules

Το Μουρουνέλαιο της Power Health αποδίδει βιταμίνη Α και βιταμίνη D3 και περιέχει 600mg καθαρό μουρουνέλαιο ανά κάψουλα, με υψηλή περιεκτικότητα σε Ω-3 πολυακόρεστα.

Mourinol

Συμπλήρωμα διατροφής με γαλακτωματοποιημένο μουρουνέλαιο υψηλής καθαρότητας απαλλαγμένο από βαρέα μέταλλα και τοξίνες, με υψηλή συγκέντρωση σε Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα.  Η τεχνολογία γαλακτωματοποίησης με την οποία έχει παραχθεί, προσφέρει μεγαλύτερη βιοδιαθεσιμότητα και απορρόφηση, ενώ το απαλλάσσει από την οσμή και τη γεύση του ιχθυελαίου. Έχει υπέροχη γεύση μάνγκο-ροδάκινο!

 

Vitamin C 1.000mg με Στέβια

Η πιο αγαπημένη βιταμίνη όλων των εποχών, γιατί οι ιδιότητές της ως συμπλήρωμα διατροφής φροντίζουν τον οργανισμό ανεξαρτήτως καιρού.

Echinacea Extra με Στέβια

Το Echinacea Εxtra είναι ένας συνεργιστικός συνδυασμός με εχινάτσεα, βιταμίνη C και ψευδάργυρο που συμβάλλει στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού.

Multi + Multi με Στέβια

Περιέχει όλες τις βιταμίνες, τα απαραίτητα μέταλλα και ιχνοστοιχεία που χρειάζεσαι καθημερινά για ενέργεια και δύναμη και για να καλύψεις τα κενά της διατροφής σου. Με ευχάριστη γεύση ροδάκινο.

Drink it Immuvit Shot

Συμπλήρωμα διατροφής με το πατενταρισμένο συστατικό Wellmune® που περιέχει βήτα- γλυκάνες, οι οποίες εξάγονται από το κυτταρικό τοίχωμα μαγιάς καθώς και εκχύλισμα κουρκουμά και τζίντζερ.  Οι βιταμίνες C, A, B6, B12, το σελήνιο, o σίδηρος και o ψευδάργυρος που περιέχονται στο Immuvit συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

Zinc Plus C

Ο ψευδάργυρος είναι ένα από τα πιο σημαντικά ιχνοστοιχεία τού οργανισμού μας, καθώς είναι απαραίτητος για την καλή λειτουργία κάθε κυττάρου.

Το Zinc Plus C της σειράς Classics Platinum Range συνδυάζει τα μοναδικά οφέλη του ψευδαργύρου με εκείνα της βιταμίνης C για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα. Επίσης, το ιχνοστοιχείο του ψευδαργύρου βρίσκεται σε απορροφήσιμη μορφή του κιτρικού άλατος, ώστε να διασφαλιστεί η μέγιστη απορρόφησή του.

KinderImmun Dr. Wolz

Συμπλήρωμα διατροφής με συμπυκνωμένο πρωτόγαλα (colostrum), βιταμίνες του συμπλέγματος Β, C, D3, β-γλυκάνες, ζυμομύκητες εμπλουτισμένους σε ψευδάργυρο, προβιοτικά (οξυγαλακτικά βακτήρια) και πρεβιοτικά (ινουλίνη). Οι βιταμίνες B6, B12, C, D, το φολικό οξύ και ο ψευδάργυρος συμβάλλουν στη φυσιολογική λειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος.

D Vit- 3

Είναι η μόνη από τις βιταμίνες που παράγεται στον οργανισμό μας, και ακόμα πιο συγκεκριμένα, παράγεται στο δέρμα μας με την επίδραση του ηλιακού φωτός και της υπεριώδους ακτινοβολίας στην πιο ενεργή μορφή της, τη χοληκαλσιφερόλη ή D3. Αναρίθμητες επιστημονικές έρευνες τα τελευταία χρόνια έχουν ανακαλύψει πολλές και σημαντικές ιδιότητες της D3 για την υγεία.

Vita-C Kids

To  Vita – C kids της Power Health  περιέχει την ποσότητα βιταμίνης C που καλύπτει τις ανάγκες ενός παιδιού, είναι πολύ γευστική και ευχάριστη στη μάσηση.

 

Επιμέλεια άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr
Πηγή άρθρου: Power Health 

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα