×

Προστατέψτε τα Μαλλιά σας από τον ήλιο με τα καλύτερα προϊόντα της αγοράς!

 19/05/2023 3m, 25s

H αλήθεια είναι ότι αγαπάμε το καλοκαίρι, την θάλασσα, τον ήλιο, τις ώρες χαλάρωσης στην ξαπλώστρα και τα παιχνίδια στην άμμο… Τα μαλλιά μας ωστόσο έχουν αντίθετη άποψη! Ο ήλιος, το αλάτι, το χλώριο της πισίνας ταλαιπωρούν τα μαλλιά! Χάνουν την λάμψη τους, γίνονται θαμπά και ξηρά. Ο ήλιος αφυδατώνει την τρίχα με αποτέλεσμα να γίνεται πιο ξηρή. πιο εύθραυστη και κατά συνέπεια να σπάει.

Τα συχνά λουσίματα κατά την διάρκεια των διακοπών που δεν μπορείς να αποφύγεις λόγω του αλατιού της θάλασσας, της άμμου, του ιδρώτα, αφαιρούν τα λιπίδια από το τριχωτό της κεφαλής και δημιουργούν ξηροδερμία.

Ποιά είναι τα καλύτερα προϊόντα για την προστασία των μαλλιών σας το καλοκαίρι;

 

1. Phyto Phytoplage Huile Sublimante After Sun Oil

 

 

Το Huile Sublimante, δημιουργήθηκε για να προστατεύσει τα μαλλιά μας από τις επιθέσεις του ήλιου και να τα επανορθώσει από τη φθορά που τους προκαλεί. Η σύνθεσή του, κατάλληλη για μαλλιά και σώμα, είναι εμπλουτισμένη με έλαια θρέψης και αναδόμησης. Περιέχει σπάνιο μείγμα από εξαιρετικά έλαια (Périlla, Buriti και Annatto) μέγιστης θρέψης και αναδόμησης που ενυδατώνουν σε βάθος και εκθειάζουν τα μαλλιά και την επιδερμίδα. Ενυδατώνει, θρέφει και αναγεννά τα μαλλιά.

Εφαρμογή
Πριν από το λούσιμο: Εφαρμόζετε στα μήκη και στις άκρες των μαλλιών. Αφήνετε να δράσει 10 λεπτά και ξεβγάζετε με άφθονο νερό.
Για φινίρισμα: εφαρμόζετε σε στεγνά και πυκνά μαλλιά και συνεχίζετε με το χτένισμα.

Βρείτε το ΕΔΩ.

 

 2.  Nuxe SUN Huile Lactée Capillaire Protectrice Hydratante 100ml

 

 

Ενυδατικό προστατευτικό γαλάκτωμα για τα μαλλιά με υαλουρονικό και ηλίανθο. Προστατεύει από την UV ακτινοβολία, το αλάτι και το χλώριο. Ενυδατώνει τα μαλλιά, προστατεύει το χρώμα τους και ενισχύει την φυσική τους λάμψη. Με το μεθυστικό άρωμα Prodigieuse….!

Εφαρμογή
Ψεκάστε σε απόσταση 20cm από το κεφάλι σε στεγνά ή βρεγμένα μαλλιά, πριν και κατά την διάρκεια έκθεσης στο ήλιο.

Βρείτε το ΕΔΩ.

 

 3. Rene Furterer Masque Reparateur Apres-Soleil 100ml

Μάσκα εντατικής θρέψης και επανόρθωσης μετά τον ήλιο. Πλούσια σε κερί jojoba φυσικής προέλευσης η θρεπτική μάσκα προστατεύει, τρέφει τα ευαίσθητα μαλλιά και επανορθώνει την φθορά που προκαλείται από την θάλασσα και τον ήλιο. Με πλούσια υφή αφήνει τα μαλλιά σας λαμπερά και μεταξένια.

Εφαρμογή
Μετά την έκθεση στον ήλιο εφαρμόστε την μάσκα σε λουσμένα μαλλιά. Αφήστε το προϊόν 2 έως 5 λεπτά και στην συνέχεια ξεπλύνετε καλά.

 

4. Polysianes Shampooing Douche au Monoï 200ml

 

Πραγματικό προϊόν ομορφιάς και απαραίτητο για τις διακοπές, το απολαυστικό αφρόλουτρο για σώμα και μαλλιά της σειράς Polysianes καθαρίζει το δέρμα και τα μαλλιά και αφαιρεί απαλά το αλάτι. Πλούσιο σε Monoï από την Ταϊτή, ενυδατώνει το δέρμα, αναδομεί τα μαλλιά και τυλίγει το δέρμα με ένα υπέροχο άρωμα Πολυνησίας. Το ντους γίνεται μια πραγματική στιγμή απόλαυσης. Monoï από την Ταϊτή: το απόλυτο συστατικό της αντηλιακής σειράς Polysianes προέρχεται από τον εμποτισμό λουλουδιών Tiaré σε φίνο έλαιο ινδοκάρυδου. Χάρη στην εξαιρετική περιεκτικότητά του σε λιπαρά οξέα, ενυδατώνει και θρέφει το δέρμα, καθώς προλαμβάνει την ξηρότητα, προσφέροντάς του τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που έχει ανάγκη μετά την έκθεση στον ήλιο.

Εφαρμογή
Εφαρμόστε αρκετή ποσότητα κατά τη διάρκεια του ντους στα μαλλιά και το σώμα μετά την έκθεση στον ήλιο. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε με άφθονο νερό.

Βρείτε το ΕΔΩ.

 

    5. Klorane Huile Soin Soleil Ylang Ylang 100ml

 

 

Το Ylang Ylang επονομαζόμενο και ως «άνθος των ανθέων» καλλιεργείται στην καρδιά του Ινδικού Ωκεανού και χρησιμοποιείται παραδοσιακά για τη δημιουργία πολύτιμων αρωμάτων. Επέλεξαν το είδος Cananga odorata (Lam.) Hook.f. & Thomson απ’όπου εκχυλίζετε το αιθέριο κερί γνωστό για τις θρεπτικές και προστατευτικές του ιδιότητες. Πολλαπλή προστασία από: UV, αλάτι, χλώριο Θρέψη και προστασία του χρώματος. Αυτό το έλαιο, εμπλουτισμένο με φίλτρα UVA & UVB, θρέφει εντατικά και προστατεύει τα φωτοεκτεθειμένα μαλλιά. Μετά την έκθεση, χαρίζει θρέψη, επανόρθωση και ομορφιά στα μαλλιά.

Εφαρμογή
Ψεκάστε σε όλο το μήκος στεγνών ή νωπών μαλλιών. Εφαρμόστε όσο συχνά επιθυμείτε κατά τη διάρκεια ή μετά την έκθεση στον ήλιο.

Βρείτε το ΕΔΩ.

 

Βρείτε στο αγαπημένο σας Online φαρμακείο πληθώρα προϊόντων για την προστασία των μαλλιών σας από τον ήλιο!

 

Επιμέλεια Άρθρου: Αγγελάκου Δώρα

Επαγγελματίας Αισθητικός & Makeup Artist Pharm24.gr

 

Αισθητικός & Makeup Artist

Προτεινόμενα Άρθρα