×

Όταν το lockdown απειλεί τον ύπνο μας, υπάρχουν λύσεις

 27/03/2024 1m, 45s

 

Η πανδημία με την οποία μάθαμε όλοι μας να ζούμε το 2020 και τα απαγορευτικά που την συνοδεύουν, είναι γεγονός, ότι έχουν δημιουργήσει μεγάλο στρες στην ζωή όλων μας.

Ένα πεδίο, το οποίο επιβαρύνεται ιδιαίτερα σε περιόδους κρίσης, είναι ο ύπνος μας. Και είναι πολύ συχνό το φαινόμενο αυτό… Όταν οι έκτακτες υγειονομικές συνθήκες επιβάλλουν να εργαζόμαστε από το σπίτι, να μην μπορούμε να κυκλοφορήσουμε με ευκολία, να μην έχουμε τελικά την κανονικότητα στην ζωή μας, τότε είναι λογικό να απορρυθμίζεται το βιολογικό μας ρολόι, και να αναστατώνεται ο ύπνος μας.

Ο ύπνος αποτελεί ένα μεγάλο αγαθό για όλους τους ανθρώπους κάθε ηλικίας και αποτελεί μηχανισμό επιδιόρθωσης των κυττάρων μας.

Ωστόσο, πολλές φορές αυτό το αναγκαίο αγαθό, μπορεί να διαταραχθεί, είτε από χρόνιο στρες και άγχος, είτε από αλλαγές στην καθημερινότητα και ταξίδια, είτε από χρόνια κόπωση.

Και όλοι γνωρίζουμε τι σημαίνει ένας ύπνος κακής ποιότητας, για την φυσιολογική λειτουργία του νευρικού μας συστήματος…

Ευτυχώς σήμερα υπάρχουν αξιόπιστες και στοχευμένες λύσεις μέσα από συμπληρώματα διατροφής που περιέχουν μαγνήσιο, μελατονίνη και το απαραίτητο αμινοξύ τρυπτοφάνη. Ο μοναδικός συνδυασμός μελατονίνης και μαγνησίου μπορεί να σας βοηθήσει  ώστε να μειωθεί ο χρόνος έλευσης του ύπνου, συμβάλλοντας στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και μειώνοντας παράλληλα την κόπωση.

Intermed Solumag Night Συμπλήρωμα Διατροφής

 

solumag night

 

Το μαγνήσιο βοηθά ώστε να μειωθεί ο χρόνος έλευσης του ύπνου, συμβάλλοντας στη φυσιολογική λειτουργία του νευρικού συστήματος και μειώνοντας παράλληλα την κόπωση, ενώ η μελατονίνη μπορεί να βελτιώσει τις συνέπειες του βιολογικού αποσυγχρονισμού, όπως το jet lag και να ανακουφίσει από το υποκειμενικό αίσθημα της χρονικής υστέρησης του βιολογικού ρολογιού. Η σύνθεση αυτή, μπορεί να είναι εμπλουτισμένη με τρυπτοφάνη και 5-υδροξυ-τρυπτιφλανη προερχόμενη από το εκχύλισμα του φυτού Griffonia simplifoila, για ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα.

Αναζητήστε  συμπληρώματα διατροφής, που δεν περιέχουν σάκχαρα, λιπαρά, γλουτένη, γαλακτοκομικά προϊόντα, σόγια, γενετικά τροποποιημένους οργανισμούς με χαμηλή περιεκτικότητα σε νάτριο/αλάτι.

Δώστε σήμερα κιόλας, τέλος, στον αποσυγχρονισμό του οργανισμού σας, εξαιτίας του lockdown. Κερδίστε τον χαμένο σας ύπνο, με την πιο αξιόπιστη λύση.

Βρείτε το συμπλήρωμα διατροφής Intermed Solumag Night στο online φαρμακείο μας.

Πηγή Άρθρου: InterMed

Επιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα