×

Τα καλύτερα λάδια μαυρίσματος για το καλοκαίρι

 16/11/2023 2m, 27s

Το καλοκαίρι πλησιάζει κι εμείς ονειρευόμαστε ήδη την ηλιοθεραπεία και το πλατσούρισμα στη δροσερή θάλασσα. Μαζί με τα παραπάνω, όμως, ονειρευόμαστε και το μαυρισμένο δέρμα, που μας κάνει ακόμη πιο γοητευτικές και μας αρέσει πολύ. Το λάδι μαυρίσματος ειναι ένα από τα πιο απαραίτητα αξεσουάρ, για να πετύχουμε το τέλειο μαύρισμα. Εδώ, θα βρεις τα καλυτερα λάδια μαυρίσματος για το 2022! Ξεκινάμε:

 

apivita bee sun safe
Apivita Bee Sun Safe Satin Touch Tan Perfecting Body Oil With Sunflower & Carrot Spf30

Αυτό είναι το αντηλιακό λάδι σώματος της Apivita. Με μη λιπαρή υφή και περιεκτικότητα σε καρότο και ηλίανθο, θα σου χαρίσει το τέλειο μαύρισμα αλλά και μία μεταξένια αίσθηση. Περιέχει 86% συστατικά φυσικής προέλευσης, τα οποία σου χαρίζουν ενυδάτωση, θρέψη και φωτοπροστασία ευρέος φάσματος από τις ακτίνες UVA και UVB με ένα φωτοσταθερό συνδυασμό φίλτρων. Παράλληλα εξασφαλίζει ένα λαμπερό μαύρισμα και χαρίζει αντιοξειδωτική προστασία.

 

Nuxe Sun Huile Bronzante Spf10
Nuxe Sun Huile Bronzante Spf10

Το λάδι μαυρίσματος της Nuxe θα σε καταπλήξει. Πρόκειται για ένα θρεπτικό και μη λιπαρό λάδι, που παράλληλα προστατεύει από την υπεριώδη ακτινοβολία. Ενισχύει σημαντικά τη διαδικασία του μαυρίσματος, αλλά ταυτόχρονα θρέφει κι ενυδατώνει την επιδερμίδα. Δεν περιέχει σιλικόνη, οινόπνευμα και ορυκτά έλαια. Με τέτοια σύνθεση, η οποία μειώνει τον κίνδυνο της φωτογήρανσης και εγγυάται ένα αψεγάδιαστο μαύρισμα. Με υπέροχο καλοκαιρινό άρωμα και μη φαγερωσογόνο.

 

luxurious sun care tanning oil
Luxurious Sun Care Dark Tanning Oil

 

Ένα ξηρό λάδι σώματος για έντονο μαύρισμα με μεταξένια σύνθεση. Χαρίζει βαθιά ενυδάτωση και περιέχει UVA/UVB σύστημα προστασίας υψηλής αποτελεσματικότητας. Με 99% συστατικά φυσικής προέλευσης και αδιάβροχη σύνθεση, δεν περιέχει συντηρητικά, οινόπνευμα και τεχνητά χρώματα/αρώματα. Το λάδι αυτό θα σου χαρίσει έντονο και χρυσαφένιο μαύρισμα, που διαρκεί.

 

youthlab face body oil tanning
Youth Lab Wet Skin Face/Body Spf50 Dry Tanning Oil Αντηλιακό Ξηρό Λάδι Πολύ Υψηλής Προστασίας

Αντηλιακό ξηρό λάδι με μηχανισμό ενεργοποίησης μαυρίσματος. Είναι ανθεκτικό στο νερό και τον ιδρώτα, ιδανικό για τους λάτρεις του νερού και των σπορ. Είναι κατάλληλο για κάθε τύπο δέρματος, για πρόσωπο και σώμα. Παρέχει πολύ υψηλή αντηλιακή προστασία με τα ευρέως φάσματος φίλτρα προστασίας από την UVA και UVB ακτινοβολία. Δίνει λαμπερό, ομοιόμορφο μαύρισμα με το β-καροτένιο, αντιοξειδωτικό φυτικής προέλευσης που ενεργοποιεί τη φυσική διαδικασία σύνθεσης της μελανίνης.

 

korres suntan oil face and body
Korres Suntan Oil Face & Body με Καρυδιά & Καρύδα Spf10

Λάδι μαυρίσματος εξαιρετικά πλούσιο σε φυτικά έλαια για βαθύ και ομοιόμορφο μαύρισμα μεγάλης διάρκειας. Τα έλαια από καρύδι και σησάμι προσφέρουν φυσική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία, ενώ το φυτικό έλαιο καρύδας διατηρεί την επιδερμίδα απαλή και ελαστική.

Το λάδι καρυδιάς είναι ένα χρυσοκίτρινο λάδι, το οποίο παράγεται από την εκχύλιση της ψίχας του καρυδιού. Είναι πλούσιο σε λινολεϊκό οξύ, το οποίο βοηθάει σημαντικά στην αναζωογόνηση, τόνωση και ενυδάτωση του ξηρού ή ερεθισμένου από τον ήλιο δέρματος. Το λάδι καρυδιάς είναι πλούσιο και σε κινναμωμικό οξύ, προσφέροντας φυσική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία.

Ανακαλύψτε περισσότερα λάδια μαυρίσματος, αλλά και αντηλιακά για όλο το σώμα στο Pharm24.gr και διαβάστε περισσότερα για τις βιταμίνες που ενισχύουν το μαύρισμα!

 

Επιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα