×

Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για αδυνάτισμα για το 2022!

 26/03/2024 3m, 51s

O Μάρτιος ήρθε και μαζί του η άνοιξη, αλλά και η προσμονή μας για το καλοκαίρι. Κατά γενική ομολογία, η άνοιξη είναι και η περίοδος που οι περισσότεροι από εμάς ξεκινάμε να αναλογιζόμαστε πόσα κιλάκια βάλαμε κατά τη διάρκεια του χειμώνα, αλλά και πως θα τα χάσουμε άμεσα.

Τώρα είναι η περίοδος, που αρχίζουμε να αναρωτιόμαστε “τι να τρώω το βράδυ για αδυνάτισμα”, “ποια είναι τα κατάλληλα βότανα για αδυνάτισμα” και γενικότερα “τι βοηθάει στο αδυνάτισμα”. Στην τελευταία ερώτηση, θα σου απαντήσουμε σε αυτό το κείμενο.

 

Τα καλύτερα συμπληρώματα διατροφής για αδυνάτισμα

 

 

XLS Medical Forte 5

Το XL-S MEDICAL FORTE 5 περιέχει Okranol™, ένα αποκλειστικό φυσικό σύμπλεγμα ινών, το οποίο έχει αποδειχθεί κλινικά ότι δεσμεύει το διατροφικό λίπος, με αποτέλεσμα να μειώνει το σωματικό βάρος αλλά και το υπάρχον σωματικό λίπος. Το XL-S MEDICAL FORTE 5 σας βοηθά να χάσετε έως και 5 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι θα χάνετε μόνο με δίαιτα. Καταναλώστε 2 λίτρα νερού, για να δείτε τα ευεργετικά αποτελέσματα του!

 

Solgar Lipotropic Factors
Solgar Lipotropic Factors

Το συμπλήρωμα διατροφής Lipotropic Factors της Solgar είναι ένας συνεργιακός αποτελεσματικός συνδυασμός τριών φυσικών συστατικών: της χολίνης, της ινοσιτόλης και της L-μεθειονίνης. Τo Lipotropic Factors της Solgar συμβάλει στην απομάκρυνση του συσσωρευμένου λίπους από το ήπαρ, επιδρά θετικά στη μείωση της χοληστερίνης και ενεργεί αποτελεσματικά στην αποτοξίνωση του ήπατος. Επίσης, βοηθάει στη διάσπαση των διατροφικών λιπών και κατά συνέπεια στον έλεγχο του σωματικού βάρους.

 

 

Forte Pharma Slimactiv Fort

Το Forte Pharma Slimactiv Fort  είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής ισχυρής σύνθεσης για την αποδόμηση του εγκατεστημένου λίπους. Δρα στο ανθεκτικό λίπος, χάρη στη διπλή δράση του, τόσο στην καρδιά του λιποκυττάρου, όσο και στον περιβάλλοντα λιπώδη ιστό και ενισχύει τη μείωση κιλών, πάντα σε συνδυασμό με προσεγμένη ποιοτική διατροφή χαμηλών θερμίδων και σε συνδυασμό με ήπια σωματική άσκηση (πχ. περπάτημα).

Αποδεικνύεται ένας ισχυρός σύμμαχος στην προσπάθεια απώλειας βάρους. Απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να μειώσουν τα κιλά τους, και τα οποία έχουν συσσωρευμένο λίπος (λίγο ή περισσότερο), λόγω άτσαλης διατροφής, έλλειψης άσκησης και καθιστικής ζωής. Η σύνθεσή του SLIMACTIV Fort λειτουργεί στα 3 επίπεδα της λιπολυτικής διαδικασίας, ενισχύοντας τις καύσεις, αλλά και στοχεύοντας στη συνολική μείωση του λιπώδους ιστού.

 

Nature’s Plus Mega CLA 1200mg

Το Nature’s Plus Mega CLA 1200mg είναι ένα συμπλήρωμα διατροφής που συμβάλλει στη μείωση πάχους και τη σύσφιξη του σώματος. Πρόκειται για μια ισχυρή λιποτροπική φόρμουλα με CLA (συζευγμένο λινολεϊκό οξύ) από ηλιέλαιο και καθαμέλαιο. To CLA βρίσκεται σε γαλακτοκομικά προϊόντα και σε λαχανικά όμως σε τόσο ανεπαρκή ποσότητα, ώστε θα χρειαζόταν να καταναλώναμε μεγάλες ποσότητες τροφής για να μπορέσουμε να αποκομίσουμε αξιόλογα οφέλη για την υγεία και τη σιλουέτα μας.

Το MEGA CLA:

  • Πρόκειται για ένα από τα ισχυρότερα CLAs
  • Επιτυγχάνει πιο λείο, πιο σφικτό, εμφανίσιμο και υγιλες σώμα.
  • Μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άντρες και γυναίκες ακόμα και αθλητές μιας και βοηθά στην διατήρηση ενός ισχυρού μυικού συστήματος.
  • Προέρχεται από φυσικές πηγές και δεν περιέχει μεταλλαγμέους οργανισμους (non GMO), ούτε χημικά πρόσθετα όπως τεχνητά χρώματα και συντηρητικά.
  • Πληροί όλες τις προδιαγραφές ασφάλειας και ποιότητας, όπως GMP, HACCP, ISO.
  • Δεν περιέχει βαρέα μέταλλα ή άλλες τοξικές ουσίες

Το MEGA CLA φέρει διπλή εγγύηση, με ποιοτική/ποσοτική ανάλυση ανεξάρτητου εργαστηρίου, όπως, άλλωστε, όλα τα προϊόντα Nature’s Plus. Έτσι, ο καταναλωτής έχει τη μέγιστη δυνατή εγγύηση, ως προς τις προδιαγραφές και την ταυτότητα του προϊόντος.

Η χρησιμότητα του MEGA CLA δεν εξαντλείται στην επίτευξη ενός ωραιότερου σώματος. Μελέτες έδειξαν ότι το CLA μπορεί να μειώσει τα επίπεδα χοληστερίνης και τριγλυκεριδίων , ενώ ανέστρεψε τις αγγειακές αθηρωματικές βλάβες σε πειραματόζωα. Πολυάριθμες μελέτες με ζώα και in vitro δείχνουν πολύ ελπιδοφόρες αντικαρκινικές ιδιότητες σε μία σειρά καρκίνων, όπως στήθους, παχέος και ορθού εντέρου, προστάτη, πνεύμονος, επιδερμίδας, και στο μελάνωμα.

 

 

XLS Medical Pro-7
XLS Medical Pro-7

Πρόκειται για ένα συμπλήρωμα διατροφής εξειδικευμένο για τη διαχείρηση και την απώλεια βάρους. Το XLS MEDICAL PRO-7 περιέχει Okranol, ένα αποκλειστικό, κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, σύμπλεγμα φυτικών ινών, το οποίο, όπως έχει αποδειχθεί κλινικά, δεσμεύει το διατροφικό λίπος και κατά συνέπεια μειώνει το σωματικό βάρος και την ποσότητα του υπάρχοντος σωματικού λίπους, βοηθώντας σας έτσι να χάσετε έως και 5 φορές περισσότερο βάρος απ’ ότι κάνοντας μόνο δίαιτα.

Το XLS Medical Pro-7 έχει 7 οφέλη:

  • Μειώνει το υπάρχον σωματικό λίπος.
  • Μειώνει σημαντικά το ΔΜΣ.
  • Μειώνει εκατοστά από την περιφέρεια των γοφών και της μέσης.
  • Βοηθάει στην ανάπτυξη της υγιούς εντερικής μικροχλωρίδας.
  • Συμβάλλει στη μείωση του αισθήματος πείνας.
  • Βοηθάει στην αύξηση του αισθήματος κορεσμού.
  • Πετυχαίνει αποτελεσμα μετά από μόλις 1 μήνα.

 

Συμβουλές για άμεσο αδυνάτισμα

 

infographic_Tips_diet

 

Ανακαλύψτε εδώ όλα τα συμπληρώματα διατροφής για αδυνάτισμα στις καλύτερες τιμές!

 

Επιμέλεια Άρθρου: Συντακτική Ομάδα Pharm24.gr

 

Η συντακτική ομάδα του Pharm24.gr  έχει ως κύριο σκοπό την επιστημονική ενημέρωση σας για θέματα υγείας και ομορφιάς. Στο Health & Beauty Blog του Pharm24.gr θα βρείτε άρθρα που αφορούν γυναίκες, άντρες, παιδιά & βρέφη, αδυνάτισμα και αθλητές.

Προτεινόμενα Άρθρα