Lierac Premium The Eye Cream Κρέμα Ματιών για Ολική Αντιγήρανση 20ml
208 πόντοι

Lierac Premium The Eye Cream Κρέμα Ματιών για Ολική Αντιγήρανση 20ml

Μειώνει Μαύρους Κύκλους & Σακούλες

Κωδικός 057139
Σε απόθεμα - Άμεση αποστολή

Π.Λ.Τ.  80,00€
  5.0
1
0
0
0
0
Διαβάστε κριτικές
(1)
Γράψτε τη γνώμη σας
  Κάντε μία ερώτηση για το προϊόν

Lierac Premium The Eye Cream Κρέμα Ματιών για Ολική Αντιγήρανση, Μειώνει Μαύρους Κύκλους & Σακούλες 20ml Με σύνθεση από 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, η Premium κρέμα ματιών διορθώνει όλα τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών. Η καρδιά τη...  Διαβάστε περισσότερα

41,52€
Κερδίστε 208 πόντους 
i
Συγκεντρώστε πόντους, ανεβείτε βαθμίδες και απολαύστε αποκλειστικά προνόμια!
Μάθετε περισσότερα ΕΔΩ
BARCODE: 3701436917913
ΒΑΡΟΣ: 129gr
Lierac Partner

Εικόνες χρηστών

Ανέβασε τις φωτογραφίες σου
και κέρδισε 100€

Ανέβασε τις δικές σου φωτογραφίες του προϊόντος. Ή γιατί όχι το αποτέλεσμα χρήσης του;

*Κάθε μήνα μετά από κλήρωση ένας τυχερός κερδίζει μία δωροεπιταγή για αγορές από το Pharm24.gr αξίας 100€

Lierac Premium The Eye Cream Κρέμα Ματιών για Ολική Αντιγήρανση, Μειώνει Μαύρους Κύκλους & Σακούλες 20ml

Με σύνθεση από 95% συστατικά φυσικής προέλευσης, η Premium κρέμα ματιών διορθώνει όλα τα σημάδια γήρανσης στην περιοχή των ματιών. Η καρδιά της σύνθεσης συνδυάζει την τεχνολογία [F.G.N.] με το εκχύλισμα Γεντιανής και τη Νιασιναμίδη για να στοχεύσει σε τρεις αιτίες γήρανσης της επιδερμίδας. Εμπλουτισμένη με πούδρα από μαργαριτάρι, χαρίζει διακριτική λάμψη στην περιοχή των ματιών. Όλα τα σημάδια της γήρανσης (ρυτίδες, λεπτές γραμμές, κηλίδες, έλλειψη σφριγηλότητας, λάμψης, ελαστικότητας, πυκνότητας και αφυδάτωση) διορθώνονται.

Η εξαιρετικά πλούσια υφή βάλσαμου γίνεται ένα με την επιδερμίδα, διευκολύνοντας τις κινήσεις μασάζ ενισχύοντας το άμεσο αποτέλεσμα αναζωογόνησης.

Δερματολογικά και οφθαλμολογικά ελεγμένο.
Κατάλληλο για ευαίσθητα μάτια.
Χωρίς άρωμα για μεγαλύτερη ανεκτικότητα.

Κλινικά αποδεδειγμένη αποτελεσματικότητα σε 28 ημέρες:  -10% μείωση στο βάθος των ρυτίδων*

Οι γυναίκες επιβεβαιώνουν:

  • 96% λάμψη στην περιοφθαλμική περιοχή**
  • 92% λείανση των ρυτίδων**
  • 80% πιο νεανική εμφάνιση της περιοφθαλμικής περιοχής***

* Κλινική μελέτη σε 28 εθελοντές, δύο εφαρμογές ημερησίως, κλινική βαθμολόγηση και μέτρηση με όργανα έπειτα από τρεις μήνες.
** Τεστ καταναλωτών σε 28 εθελοντές, εφαρμογή δύο φορές ημερησίως, % ικανοποίησης έπειτα από ένα μήνα.
*** Τεστ καταναλωτών σε 28 εθελοντές, εφαρμογή δύο φορές ημερησίως, % ικανοποίησης έπειτα από τρεις μήνες.

Εφαρμόστε πρωί και βράδυ στην περιοφθαλμική περιοχή στο τέλος της ρουτίνας σας (μετά τον ορό και την κρέμα) για να απολαύσετε το πλεονέκτημα των μικροσφαιριδίων μαργαριταριών τα οποία απογειώνουν και φωτίζουν την περιοφθαλμική περιοχή.

  1. Εφαρμόστε με απαλές κινήσεις, από την εσωτερική γωνία γλιστρώντας από κάτω προς την κορυφή της περιοφθαλμικής περιοχής για να τονώσουμε την κυκλοφορία.
  2. Επαναλάβετε την ίδια κίνηση στην επάνω περιοχή.
  3. Επαναλάβετε την κίνηση τρεις φορές, μετά προχωρήστε στο άλλο μάτι.
  4. Με τα ακροδάκτυλα ταμπονάρετε απαλά από την εσωτερική γωνία προς την κορυφή των ματιών, μετά κάτω από τα φρύδια, από την εσωτερική γωνία προς την κορυφή.

AQUA / WATER / EAU. PROPYLENE GLYCOL DICAPRYLATE/DICAPRATE. GLYCERIN. ISOSTEARYL ISOSTEARATE. BUTYROSPERMUM PARKII (SHEA) BUTTER. C15-19 ALKANE. CETYL PALMITATE. NIACINAMIDE. BEHENYL ALCOHOL. CETEARYL ALCOHOL. OCTYLDODECANOL. GLYCERYL STEARATE. JOJOBA ESTERS. SODIUM POLYACRYLATE. BUTYLENE GLYCOL. CI 77891 / TITANIUM DIOXIDE. PROPANEDIOL. MICA. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED WAX. SODIUM STEAROYL GLUTAMATE. TOCOPHERYL ACETATE. CITRIC ACID. ETHYLHEXYLGLYCERIN. SODIUM BENZOATE. XANTHAN GUM. ADANSONIA DIGITATA SEED EXTRACT. SILICA. LECITHIN. TOCOPHEROL. ADENOSINE. SEMPERVIVUM TECTORUM EXTRACT. POLYGLYCERIN-3. HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL. GENTIANA LUTEA ROOT EXTRACT. SANTALUM ALBUM (SANDALWOOD) WOOD EXTRACT. 4127A.

  1. Οι αποστολές των προϊόντων μας γίνονται σε όλη την Ελλάδα με ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier ή BoxNow.
  2. Τα έξοδα αποστολής (μεταφορικά) διαμορφώνονται ως εξής:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 35€ έως 4kg για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ έως 4kg για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,00€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,50€*
    • δωρεάν για αγορές άνω των 59€ έως 4kg για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας, διαφορετικά 2,80€*. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    *Όλες οι αποστολές με ACS Courier ανεξαρτήτου ύψους αγορών επιβαρύνονται με χρέωση +1,50€ επιπλέον στα άνωθεν έξοδα αποστολής.

  3. Με την μέθοδο της αντικαταβολής σας αποστέλλουμε τα προϊόντα μέσω κάποιας συνεργαζόμενης εταιρείας courier και εσείς πληρώνετε το αντίτιμο την στιγμή της παραλαβής. Η υπηρεσία της αντικαταβολής ενδέχεται να χρεώνεται, ανάλογα με το ύψος της παραγγελίας σας και την βαθμίδα μέλους του Club του Pharm24.gr που ανήκετε. Η εγγραφή στο Club είναι δωρεάν! Δείτε αναλυτικά τα προνόμιά του ΕΔΩ. Η υπηρεσία της αντικαταβολής χρεώνεται με:
    • δωρεάν για αγορές άνω των 45€ για τα Diamond μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 55€ για τα Gold μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • δωρεάν για αγορές άνω των 99€ για τα Silver μέλη μας, διαφορετικά 2,5€
    • 2,5€ σε όλες τις παραγγελίες για τους μη εγγεγραμμένους πελάτες μας. Μπορείτε να εγγραφείτε ΕΔΩ και να αποκτήσετε αυτόματα τα προνόμια Silver!

    Η αντικαταβολή δεν είναι διαθέσιμη για παραγγελίες 500€ και άνω.

  4. Η χρέωση κάθε αποστολής εξαρτάται από τον συνδυασμό μεγέθους και βάρους. Για αποστολές άνω των 4kg υπάρχει μία επιπλέον επιβάρυνση 0,99€ ανά κιλό ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας. Για παράδειγμα αν η παραγγελία σας ζυγίζει 4,5kg η επιβάρυνση είναι 0,99€, αν ζυγίζει 6,5kg η επιβάρυνση είναι 2,97€ κλπ. Αν το ογκομετρικό βάρος της αποστολής είναι μεγαλύτερο του πραγματικού(ελαφρύ δέμα με μεγάλο όγκο) τότε η χρέωση γίνεται με βάση το ογκομετρικό βάρος. Τo ογκομετρικό βάρος υπολογίζεται με τον παρακάτω τύπο:

    Ογκομετρικό Βάρος (σε χιλιόγραμμα) = (Μήκος x Πλάτος x Ύψος σε εκατοστά) / 5000

    Ογκομετρικό βάρος

  5. Η εξόφληση της παραγγελίας σας πραγματοποιείται πριν ή κατά την παράδοση του προϊόντος και μπορεί να γίνει με αντικαταβολή (μετρητοίς), με πιστωτική ή χρεωστική κάρτα, μέσω Paypal, IRIS, μέσω Google Pay / Apple Pay ή μέσω του προγράμματος Δόσεις 4U (δόσεις χωρίς πιστωτική κάρτα).
  6. Οι παραγγελίες που γίνονται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται αυθημερόν, εφόσον για όλα τα προϊόντα η κατάσταση διαθεσιμότητας τους είναι: "Άμεση Διαθεσιμότητα (σε απόθεμα)". Μπορείτε να δείτε την κατάσταση διαθεσιμότητας κάθε προϊόντος στην σελίδα περιγραφής του.
  7. Αν έχετε κάποια προτίμηση σχετικά με την εταιρία courier με την οποία θέλετε να παραλάβετε (ΕΛΤΑ Courier, Courier Center, Speedex, ACS Courier, BoxNow), μπορείτε να το επιλέξετε στο 2ο βήμα «Τρόποι Αποστολής & Πληρωμής» κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας σας.
  8. Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πολιτική αποστολών και επιστροφών μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ ή να μας καλέσετε στο 210 300 6842.

Κριτικές για το "Lierac Premium The Eye Cream Κρέμα Ματιών για Ολική Αντιγήρανση 20ml"

5.0
1 Κριτικές
1
0
0
0
0
πριν από 1 μήνα
Αρετη Κ.
Αποτελεσματικο
Το χρησιμοποιω κι εχω δει αποτελεσματα.
Παρακαλώ κάντε σύνδεση ή έγγραφή για να δημοσιεύεσετε την κριτική σας

    Έχετε κάποια ερώτηση;