Η επιδερμίδα σας είναι πολύτιμη!

Από τη γέννησή μας, η επιδερμίδα είναι προγραμματισμένη και διαθέτει το δικό της «κεφάλαιο υγείας». Λευκή ή έγχρωμη, λεπτή ή πυκνή, εύθραυστη ή ανθεκτική... κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική. Ανακαλύψτε όλες τις σειρές προϊόντων VICHY κατάλληλες για κάθε τύπο επιδερμίδας!

Η δύναμη του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy για πιο δυνατή επιδερμίδα

Το νερό της Vichy αναβλύζει από την καρδιά της προστατευόμενης περιοχής των ηφαιστείων της Οβέρν, στη Γαλλία. Μετά από μια πορεία χιλιετιών σε βάθος 4.000 μέτρων, το νερό της Vichy εμπλουτίζεται με 15 μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, τα οποία είναι απαραίτητα για την ομορφιά της επιδερμίδας..

Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy αποτελεί το κύριο ενεργό συστατικό των προϊόντων Vichy. Ανακαλύψτε από πού πηγάζει η δύναμή του.

Ο Δρ. Haller ανακάλυψε τις ευεργετικές ιδιότητες του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy όταν έγινε διευθυντής του Κέντρου Ιαματικής Φροντίδας της Vichy, στις αρχές του 20ου αιώνα. Ήταν ο πρώτος που ενσωμάτωσε τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του σπάνιου νερού σε καλλυντικά προϊόντα, δημιουργώντας έτσι τη μάρκα Vichy.

Η δική σας συνταγή ομορφιάς

Δημιουργήστε και οραματιστείτε την ιδανική σας επιδερμίδα, επιλέγοντας τα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας που θα θέλατε να βελτιώσετε και αξιολογώντας τον αντίκτυπο των συνθηκών της ζωής σας στην όψη της επιδερμίδας σας.

Λίγα λόγια για την VICHY

Από το 1931, η Vichy γράφει την ιστορία της ομορφιάς. Η βαθιά τεχνογνωσία, τα μοναδικά οφέλη του Ιαματικού Νερού και η αναζήτηση της πραγματικής ομορφιάς μέσα από την υγεία της επιδερμίδας είναι οι αξίες που την ενέπνευσαν στην πολυετή πορεία της. 

 

Πρωτοπόρος στα δερμοκαλλυντικά!

Ο Δρ. Haller ανακάλυψε τις ευεργετικές ιδιότητες του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy όταν έγινε διευθυντής του Κέντρου Ιαματικής Φροντίδας της Vichy, στις αρχές του 20ου αιώνα. Ήταν ο πρώτος που ενσωμάτωσε τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του σπάνιου νερού σε καλλυντικά προϊόντα, δημιουργώντας έτσι τη μάρκα Vichy.

Ήταν επίσης πρωτοπόρος: χάρη στο ιατρικό του υπόβαθρο, ανέπτυξε νέα προγράμματα περιποίησης επιδερμίδας με βάση τον τύπο της επιδερμίδας, λάνσαρε τον πρώτο ορό στα φαρμακεία και δημιούργησε οδηγούς με συμβουλές ομορφιάς για τις γυναίκες.

 

Το Ινστιτούτο Vichy: Πηγή δύναμης για την επιδερμίδα σας

Στο Ινστιτούτο Vichy Laboratories, στη ομώνυμη πόλη, μόλις λίγα βήματα από τις πηγές του Ιαματικού Νερού της μάρκας, το ιαματικό μεταλλικό νερό βρήκε πραγματικά το σκοπό της ύπαρξής του χάρη στα πρωτόκολλα των θεραπειών περιποίησης που αναπτύσσονται και ελέγχονται από ειδικούς, για να ενδυναμώνουν, να εξισορροπούν και να καταπραΰνουν την επιδερμίδα σας, ώστε να την κάνουν πιο δυνατή.

Κάθε πρωτόκολλο είναι μία τελετουργία,που βασίζεται σε μια Προσωπική Ανάλυση της Επιδερμίδας, αφού ληφθεί υπόψη ο τρόπος ζωής και οι επιπτώσεις του σε αυτήν. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες εφαρμογές.

 

Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy 

Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy για το πρόσωπο, πηγάζοντας από τα βάθη των γαλλικών ηφαιστείων, περιέχει 15 διαφορετικά μεταλλικά στοιχεία, με ιδιότητες που βοηθούν στη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας και στην αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης.

Μάθετε εδώ 4 λόγους για τους οποίους το Μεταλλικό Νερό πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στην καθημερινή αντιγηραντική περιποίηση της επιδερμίδας σας.

 • Ενίσχυση της επιδερμίδας ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες

Ένα από τα συνηθέστερα αίτια του σχηματισμού ρυτίδων είναι οι βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο, ακόμη κι αν η επιδερμίδα σας δεν εκτίθεται υπερβολικά στις ακτίνες UV. Πραγματοποιήθηκαν δοκιμές ώστε να εξακριβωθεί η ικανότητα του Ιαματικού Μεταλλικού Νερούτης Vichy να ενισχύει τον φυσικό αμυντικό μηχανισμό της επιδερμίδας ενάντια στην επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι, εφαρμόζοντας το νερό 15 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο, αυξάνεται σημαντικά η δραστικότητα της καταλάσης (ενός ενζύμου που προστατεύει τα κύτταρα από τις ακτίνες UV).

 • Ανάπλαση της επιδερμίδας

Έχει αποδειχθεί ότι το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy συμβάλλει στη διαδικασία ανάπλασης του προσώπου ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της γενικότερης κατάστασης της επιδερμίδας. Το νερό διεισδύει σε μεγαλύτερο βάθος στα κύτταρα, επιτρέποντας την καλύτερη ενυδάτωση του προσώπου και τη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

 • Καταπράυνση της επιδερμίδας

Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα μας γίνεται πιο ευαίσθητη. Καταπολεμήστε τα σημάδια της γήρανσης και ανακουφίστε την επιδερμίδα σας από τις φλεγμονές, την ερυθρότητα και άλλα συμπτώματα της ευαισθησίας αυτής με ένα καταπραϋντικό μεταλλικό νερό. Η L'Oréal διεξήγαγε κλινική μελέτη σε 27 άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα ώστε να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy, όταν αυτό εφαρμόζεται στο πρόσωπο και άλλες ευπαθείς περιοχές του δέρματος δύο φορές την ημέρα για 1 μήνα. Τα αποτελέσματα έδειξαν σημαντική μείωση όλων των κλινικών συμπτωμάτων της ευαίσθητης επιδερμίδας. Οι συμμετέχοντες στη μελέτη ανέφεραν επίσης ότι, μόλις 5 λεπτά μετά την εφαρμογή του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy στην προσβεβλημένη περιοχή (με ένα μαντηλάκι εμποτισμένο με το προϊόν), ένιωσαν την επιδερμίδα τους να καταπραΰνεται.

 • Επανεξισορρόπηση

Διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες, όπως ο καιρός και η ρύπανση, μπορεί να βλάψουν και να αποδυναμώσουν την επιδερμίδα σας, καθιστώντας την πιο ευπαθή στην εμφάνιση ευαισθησίας, ρυτίδων και άλλων σημαδιών γήρανσης. Οι δοκιμές έδειξαν ότι το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό τηςVichy βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει σταθερό το επίπεδο του pH – προστατεύοντάς την έτσι από τις φλεγμονές και τα συμπτώματα που προκαλούν δυσφορία.

 

Πώς να συμπεριλάβετε το μεταλλικό νερό στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας

Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy σε μορφή σπρέι είναι ιδανικό για μια γρήγορη, αναζωογονητική δόση μεταλλικών στοιχείων. Εκτός αυτού όμως, το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό εμπεριέχεται σε όλα τα προϊόντα της Vichy, πράγμα που σημαίνει ότι, κάθε φορά που εφαρμόζετε την κρέμα ημέρας, την κρέμα νυκτός, τον ορό προσώπου ή τη λοσιόν καθαρισμού σας, προστατεύετε την επιδερμίδα σας από την ευαισθησία και τα σημάδια της γήρανσης.

Συνήθεις Ερωτήσεις για
Vichy

Τι είναι η Vichy;

Η Vichy είναι μια διάσημη γαλλική εταιρεία καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης του δέρματος. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1931 και πήρε το όνομά της από την πόλη Vichy σε συνδυασμό με τη γαλλική πηγή στην ηφαιστειογενή περιοχή της Ωβέρνης, που είναι γνωστή για τα θεραπευτικά της ύδατα.

Η Vichy εξειδικεύεται στη δημιουργία προϊόντων περιποίησης του δέρματος για διάφορους τύπους επιδερμίδας, συμπεριλαμβανομένων των προϊόντων που εξυπηρετούν τις παρακάτω ανάγκες:

 • αντιγήρανση
 • προστασίας από τον ήλιο
 • καθαρισμός
 • ενυδάτωση
 • προϊόντα μακιγιάζ

Τα προϊόντα της εταιρείας συχνά συνοδεύονται από επιστημονικές έρευνες και κλινικές δοκιμές για να εξασφαλίσουν την αποτελεσματικότητά τους.

Η Vichy είναι μια από τις πλέον γνωστές εταιρείες καλλυντικών και περιποίησης του δέρματος σε παγκόσμιο επίπεδο και έχει αποκτήσει ευρεία αναγνώριση για τα προϊόντα της στον χώρο της ομορφιάς και της φροντίδας του δέρματος.

Τι είναι το Vichy Thermal Spa Water;

Το ιαματικό νερό της Vichy (Vichy Thermal Spa Water) αναβλύζει από την καρδιά της προστατευόμενης ηφαιστειακής περιοχής της Ωβέρνης στη Γαλλία. Μετά από μια πορεία χιλιετιών σε βάθος 4.000 μέτρων, το νερό της Vichy εμπλουτίζεται με 15 μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, απαραίτητα για την ομορφιά της επιδερμίδας.

Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy (Vichy Thermal Spa Water)αποτελεί το κύριο ενεργό συστατικό των προϊόντων Vichy. Ανακαλύψτε την πηγή της δύναμής του μέσα από τα προϊόντα Vichy.

Τι καλλυντικά & δερμοκαλλυντικά προσφέρει η Vichy;

Η Vichy προσφέρει μια ευρεία γκάμα καλλυντικών και προϊόντων περιποίησης του δέρματος που προσαρμόζονται στις ανάγκες διαφόρων τύπων δέρματος. Τα προϊόντα της Vichy καλύπτουν διάφορες κατηγορίες και συμπεριλαμβάνουν:

 • Προϊόντα καθαρισμού για πρόσωπο και σώμα
 • Κρέμες ενυδάτωσης
 • Προϊόντα αντιγήρανσης
 • Αντηλιακά
 • Προϊόντα μακιγιάζ
 • Προϊόντα για τη φροντίδα του σώματος
 • Προϊόντα για τα μαλλιά
 • Προϊόντα για τον άνδρα
 • Προϊόντα για την περίοδο της εμμηνόπαυσης

Είναι τα προϊόντα της Vichy κατάλληλα για όλους τους τύπους δέρματος;

Η Vichy προσφέρει προϊόντα περιποίησης του δέρματος που είναι σχεδιασμένα για διάφορους τύπους δέρματος και διάφορες ανάγκες. Για παράδειγμα, η σειρά Vichy Neovadiol, απευθύνεται στις γυναίκες στην εμμηνόπαυση, στοχεύοντας στην ξηρότητα της επιδερμίδας και της αναπλήρωσης των λιπιδίων.

Πριν επιλέξετε προϊόντα της Vichy, είναι χρήσιμο να διαβάσετε τις περιγραφές των προϊόντων και να συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο ή φαρμακοποιό για να βρείτε τη σειρά που καλύπτει τις ανάγκες σας.

Είναι τα προϊόντα της Vichy ασφαλή για το ευαίσθητο δέρμα;

Η Vichy είναι μια δημοφιλής γαλλική εταιρεία καλλυντικών και προϊόντων φροντίδας του δέρματος που προσφέρει ορισμένα προϊόντα για διάφορους τύπους δέρματος, συμπεριλαμβανομένου του ευαίσθητου δέρματος.

Εάν έχετε ευαίσθητο δέρμα, είναι πάντα καλό να συμβουλευτείτε έναν δερματολόγο ή επαγγελματία υγείας για συμβουλές σχετικά με την κατάλληλη φροντίδα του δέρματός σας και την επιλογή κατάλληλων προϊόντων.

Τα online φαρμακεία πουλούν προϊόντα Vichy;

Ναι, τα online φαρμακεία διαθέτουν προϊόντα Vichy. Στο Στο online φαρμακείο του Pharm24.gr μπορείτε να βρείτε  τις σειρές με προϊόντα Vichy, για κάθε ανάγκη.

Ποιες είναι οι πιο δημοφιλείς σειρές προϊόντων της Vichy;

Η Vichy προσφέρει διάφορες σειρές προϊόντων για τη φροντίδα του δέρματος με διάφορες ανάγκες. Οι πιο δημοφιλείς σειρές προϊόντων της Vichy περιλαμβάνουν:

Vichy Minéral 89:

 • Ενισχύει την επιδερμίδα με θερμικό νερό Vichy και υαλουρονικό οξύ.
 • Βελτιώνει τo υδρολιπιδικό φιλμ και προστατεύει από εξωτερικές επιθέσεις.

Vichy Neovadiol:

 • Σχεδιασμένη για τις ανάγκες της ώριμης επιδερμίδας κατά τη διάρκεια της εμμηνόπαυσης.
 • Ενισχύει την πυκνότητα, την ελαστικότητα και τη φωτεινότητα του δέρματος.

Vichy LiftActiv:

 • Προϊόντα αντιγήρανσης που στοχεύουν στην μείωση των ρυτίδων και στην ανανέωση της επιδερμίδας.
 • Περιλαμβάνουν συστατικά που προάγουν τη σφριγηλότητα και την λάμψη του δέρματος. 

Vichy Dermablend:

 • Εξειδικευμένη σειρά για την κάλυψη ατελειών του δέρματος όπως ακμή, μαύροι κύκλοι και δυσχρωμίες.
 • Προσφέρει υψηλή κάλυψη και ανθεκτικότητα.

Vichy LiftActiv Collagen Specialist:

 • Σχεδιασμένη για να συσφίγγει το δέρμα και να ανανεώσει την παραγωγή κολλαγόνου.
 • Βοηθά στη μείωση της χαλάρωσης και της ξηρότητας του δέρματος.

Αυτές είναι μερικές από τις δημοφιλείς σειρές προϊόντων της Vichy, αλλά η εταιρεία προσφέρει επίσης πολλές άλλες σειρές για διάφορες ανάγκες του δέρματος. Πάντα είναι σημαντικό να επιλέξετε τα προϊόντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες του δικού σας δέρματος και να συμβουλευτείτε έναν επαγγελματία υγείας ή δερματολόγο αν έχετε ειδικά θέματα δερματικής φροντίδας.

Η Vichy διαθέτει αντηλιακά;

Ναι, η Vichy διαθέτει μια ευρεία γκάμα αντηλιακών προϊόντων που προσφέρουν προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία του ηλίου. Αυτά τα προϊόντα σχεδιάζονται για να προστατεύουν το δέρμα σας από την UVA και UVB ακτινοβολία και να βοηθούν στην πρόληψη της ηλιακής ζημιάς.

Η πιο σειρά με αντηλιακά της Vichy είναι η Capital Soleil. Τα Capital Soleil αντιηλιακά προσφέρουν άριστη αντιηλιακή προστασία για την επιδερμίδα με τις πιο ευχάριστες υφές που αφήνουν αόρατο τελείωμα. Παράλληλα, παρέχουν προστασία ενάντια στις επιβλαβείς επιπτώσεις του ηλίου για όλες τις επιδερμίδες, ακόμα και τις πιο ευαίσθητες.

Η γκάμα αντηλιακών προϊόντων Capital Soleil της Vichy, περιλαμβάνει διάφορα είδη με SPF, όπως:

 • κρέμες προσώπου
 • γαλακτώματα
 • σπρέι
 • αντηλιακά προϊόντα για παιδιά
 • αντηλιακά με χρώμα

Πολλά από αυτά τα προϊόντα προσφέρουν επιπρόσθετα οφέλη για το δέρμα, όπως ενυδάτωση και αντιγηραντική προστασία.

Τα προϊόντα Vichy δοκιμάζονται σε ζώα;

Η Vichy ανήκει στον όμιλο  L’Oréal, που δεν πραγματοποιεί δοκιμές στα ζώα, ούτε για προϊόντα ούτε για συστατικά. Η Vichy πρεσβεύει την ομορφιά χωρίς δοκιμές στα ζώα.