Η επιδερμίδα σας είναι πολύτιμη!

Από τη γέννησή μας, η επιδερμίδα είναι προγραμματισμένη και διαθέτει το δικό της «κεφάλαιο υγείας». Λευκή ή έγχρωμη, λεπτή ή πυκνή, εύθραυστη ή ανθεκτική... κάθε επιδερμίδα είναι μοναδική. Ανακαλύψτε όλες τις σειρές προϊόντων VICHY κατάλληλες για κάθε τύπο επιδερμίδας!

Η δύναμη του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy για πιο δυνατή επιδερμίδα

Το νερό της Vichy αναβλύζει από την καρδιά της προστατευόμενης περιοχής των ηφαιστείων της Οβέρν, στη Γαλλία. Μετά από μια πορεία χιλιετιών σε βάθος 4.000 μέτρων, το νερό της Vichy εμπλουτίζεται με 15 μεταλλικά στοιχεία και ιχνοστοιχεία, τα οποία είναι απαραίτητα για την ομορφιά της επιδερμίδας..

Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy αποτελεί το κύριο ενεργό συστατικό των προϊόντων Vichy. Ανακαλύψτε από πού πηγάζει η δύναμή του.

Ο Δρ. Haller ανακάλυψε τις ευεργετικές ιδιότητες του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy όταν έγινε διευθυντής του Κέντρου Ιαματικής Φροντίδας της Vichy, στις αρχές του 20ου αιώνα. Ήταν ο πρώτος που ενσωμάτωσε τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του σπάνιου νερού σε καλλυντικά προϊόντα, δημιουργώντας έτσι τη μάρκα Vichy.

Η δική σας συνταγή ομορφιάς

Δημιουργήστε και οραματιστείτε την ιδανική σας επιδερμίδα, επιλέγοντας τα χαρακτηριστικά της επιδερμίδας που θα θέλατε να βελτιώσετε και αξιολογώντας τον αντίκτυπο των συνθηκών της ζωής σας στην όψη της επιδερμίδας σας.

Λίγα λόγια για την VICHY

Από το 1931, η Vichy γράφει την ιστορία της ομορφιάς. Η βαθιά τεχνογνωσία, τα μοναδικά οφέλη του Ιαματικού Νερού και η αναζήτηση της πραγματικής ομορφιάς μέσα από την υγεία της επιδερμίδας είναι οι αξίες που την ενέπνευσαν στην πολυετή πορεία της. 

 

Πρωτοπόρος στα δερμοκαλλυντικά!

Ο Δρ. Haller ανακάλυψε τις ευεργετικές ιδιότητες του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy όταν έγινε διευθυντής του Κέντρου Ιαματικής Φροντίδας της Vichy, στις αρχές του 20ου αιώνα. Ήταν ο πρώτος που ενσωμάτωσε τις θεραπευτικές ιδιότητες αυτού του σπάνιου νερού σε καλλυντικά προϊόντα, δημιουργώντας έτσι τη μάρκα Vichy.

Ήταν επίσης πρωτοπόρος: χάρη στο ιατρικό του υπόβαθρο, ανέπτυξε νέα προγράμματα περιποίησης επιδερμίδας με βάση τον τύπο της επιδερμίδας, λάνσαρε τον πρώτο ορό στα φαρμακεία και δημιούργησε οδηγούς με συμβουλές ομορφιάς για τις γυναίκες.

 

Το Ινστιτούτο Vichy: Πηγή δύναμης για την επιδερμίδα σας

Στο Ινστιτούτο Vichy Laboratories, στη ομώνυμη πόλη, μόλις λίγα βήματα από τις πηγές του Ιαματικού Νερού της μάρκας, το ιαματικό μεταλλικό νερό βρήκε πραγματικά το σκοπό της ύπαρξής του χάρη στα πρωτόκολλα των θεραπειών περιποίησης που αναπτύσσονται και ελέγχονται από ειδικούς, για να ενδυναμώνουν, να εξισορροπούν και να καταπραΰνουν την επιδερμίδα σας, ώστε να την κάνουν πιο δυνατή.

Κάθε πρωτόκολλο είναι μία τελετουργία,που βασίζεται σε μια Προσωπική Ανάλυση της Επιδερμίδας, αφού ληφθεί υπόψη ο τρόπος ζωής και οι επιπτώσεις του σε αυτήν. Τα αποτελέσματα είναι ορατά από τις πρώτες εφαρμογές.

 

Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy 

Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy για το πρόσωπο, πηγάζοντας από τα βάθη των γαλλικών ηφαιστείων, περιέχει 15 διαφορετικά μεταλλικά στοιχεία, με ιδιότητες που βοηθούν στη φροντίδα της ευαίσθητης επιδερμίδας και στην αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης.

Μάθετε εδώ 4 λόγους για τους οποίους το Μεταλλικό Νερό πρέπει να συμπεριλαμβάνεται στην καθημερινή αντιγηραντική περιποίηση της επιδερμίδας σας.

  • Ενίσχυση της επιδερμίδας ενάντια στους επιθετικούς παράγοντες

Ένα από τα συνηθέστερα αίτια του σχηματισμού ρυτίδων είναι οι βλάβες που προκαλούνται από τον ήλιο, ακόμη κι αν η επιδερμίδα σας δεν εκτίθεται υπερβολικά στις ακτίνες UV. Πραγματοποιήθηκαν δοκιμές ώστε να εξακριβωθεί η ικανότητα του Ιαματικού Μεταλλικού Νερούτης Vichy να ενισχύει τον φυσικό αμυντικό μηχανισμό της επιδερμίδας ενάντια στην επιβλαβή ηλιακή ακτινοβολία. Τα αποτελέσματα δείχνουν ότι, εφαρμόζοντας το νερό 15 λεπτά πριν από την έκθεση στον ήλιο, αυξάνεται σημαντικά η δραστικότητα της καταλάσης (ενός ενζύμου που προστατεύει τα κύτταρα από τις ακτίνες UV).

  • Ανάπλαση της επιδερμίδας

Έχει αποδειχθεί ότι το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy συμβάλλει στη διαδικασία ανάπλασης του προσώπου ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό, κάτι που έχει ως αποτέλεσμα τη βελτίωση της γενικότερης κατάστασης της επιδερμίδας. Το νερό διεισδύει σε μεγαλύτερο βάθος στα κύτταρα, επιτρέποντας την καλύτερη ενυδάτωση του προσώπου και τη βελτίωση της ελαστικότητας της επιδερμίδας.

  • Καταπράυνση της επιδερμίδας

Με την πάροδο του χρόνου, η επιδερμίδα μας γίνεται πιο ευαίσθητη. Καταπολεμήστε τα σημάδια της γήρανσης και ανακουφίστε την επιδερμίδα σας από τις φλεγμονές, την ερυθρότητα και άλλα συμπτώματα της ευαισθησίας αυτής με ένα καταπραϋντικό μεταλλικό νερό. Η L'Oréal διεξήγαγε κλινική μελέτη σε 27 άτομα με ευαίσθητη επιδερμίδα ώστε να αξιολογηθεί η αποτελεσματικότητα του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy, όταν αυτό εφαρμόζεται στο πρόσωπο και άλλες ευπαθείς περιοχές του δέρματος δύο φορές την ημέρα για 1 μήνα. Τα αποτελέσματα έδειξαν σημαντική μείωση όλων των κλινικών συμπτωμάτων της ευαίσθητης επιδερμίδας. Οι συμμετέχοντες στη μελέτη ανέφεραν επίσης ότι, μόλις 5 λεπτά μετά την εφαρμογή του Ιαματικού Μεταλλικού Νερού της Vichy στην προσβεβλημένη περιοχή (με ένα μαντηλάκι εμποτισμένο με το προϊόν), ένιωσαν την επιδερμίδα τους να καταπραΰνεται.

  • Επανεξισορρόπηση

Διάφοροι εξωτερικοί παράγοντες, όπως ο καιρός και η ρύπανση, μπορεί να βλάψουν και να αποδυναμώσουν την επιδερμίδα σας, καθιστώντας την πιο ευπαθή στην εμφάνιση ευαισθησίας, ρυτίδων και άλλων σημαδιών γήρανσης. Οι δοκιμές έδειξαν ότι το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό τηςVichy βοηθά την επιδερμίδα να διατηρήσει σταθερό το επίπεδο του pH – προστατεύοντάς την έτσι από τις φλεγμονές και τα συμπτώματα που προκαλούν δυσφορία.

 

Πώς να συμπεριλάβετε το μεταλλικό νερό στην καθημερινή περιποίηση της επιδερμίδας σας

Το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό της Vichy σε μορφή σπρέι είναι ιδανικό για μια γρήγορη, αναζωογονητική δόση μεταλλικών στοιχείων. Εκτός αυτού όμως, το Ιαματικό Μεταλλικό Νερό εμπεριέχεται σε όλα τα προϊόντα της Vichy, πράγμα που σημαίνει ότι, κάθε φορά που εφαρμόζετε την κρέμα ημέρας, την κρέμα νυκτός, τον ορό προσώπου ή τη λοσιόν καθαρισμού σας, προστατεύετε την επιδερμίδα σας από την ευαισθησία και τα σημάδια της γήρανσης.

Δείτε περισσότερα στην επίσημη σελίδα