Συνήθεις Ερωτήσεις για
Natura Siberica

Ποια είναι η ιστορία της Natura Siberica;

Η Natura Siberica είναι μια πρωτοποριακή εταιρεία καλλυντικών που ιδρύθηκε από το 2014. Μετά από χρόνια αφοσίωσης και έρευνας, κατάφερε να αποκτήσει παγκόσμια αναγνώριση ως η πρώτη εταιρεία που δημιουργεί βιολογικά καλλυντικά από άγρια βότανα, χόρτα και φυτά που απαντώνται στη Σιβηρία και την Άπω Ανατολή.

Η ιδέα αυτή ξεκίνησε από το 1940, όταν οι διάσημοι βοτανολόγοι Lazarev και Brekhram από τη Ρωσία διεξήγαγαν έρευνα σχετικά με 4.000 φυτά που αναπτύσσονται στις αντίξοες συνθήκες της Σιβηρίας και της Άπω Ανατολής. Πολλά από αυτά τα φυτά χρησιμοποιούνταν εδώ και αιώνες από τους κατοίκους της Σιβηρίας για να δημιουργήσουν ελιξίρια υγείας και ομορφιάς, συμπεριλαμβανομένης και της ρωσικής βασιλικής οικογένειας. Το ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αυτών των φυτών είναι η ανθεκτικότητά τους στις ακραίες συνθήκες, αφού κατάφεραν να επιβιώσουν από την Εποχή των Παγετώνων.

Ποια είναι η φιλοσοφία της Natura Siberica;

Η φιλοσοφία της Natura Siberica επικεντρώνεται στη χρήση φυσικών συστατικών και την αξιοποίηση της εκπληκτικής βιοποικιλότητας της Σιβηρίας και της Άπω Ανατολής. Η εταιρεία αξιοποιεί τις θρεπτικές ιδιότητες των άγριων βοτάνων, των χορταριών και των φυτών αυτών των περιοχών για τη δημιουργία προϊόντων ομορφιάς και φροντίδας που είναι ευεργετικά για το δέρμα και τα μαλλιά.

Επιπλέον, η Natura Siberica προωθεί τη βιώσιμη παραγωγή και την προστασία του περιβάλλοντος, διατηρώντας την ισορροπία μεταξύ της εμπορικής δραστηριότητάς της και της φύσης. Συχνά συνεργάζεται με τοπικές κοινότητες και οργανώσεις προκειμένου να διατηρήσει την οικολογική ισορροπία και να στηρίξει την τοπική οικονομία.

Πού παράγονται τα προϊόντα Natura Siberica;

Τα προϊόντα Natura Siberica παράγονται στη Ρωσία, στην πόλη Obninsk, στην περιοχή Kaluga. Η εταιρεία διαθέτει μια υπερσύγχρονη εγκατάσταση παραγωγής στην Obninsk, η οποία είναι εξοπλισμένη με τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες.

Ποια είναι τα πιο δημοφιλή προϊόντα Natura Siberica;

Η Natura Siberica διαθέτει μια πληθώρα από προϊόντα που καλύπτουν αρκετές ανάγκες, όπως περιποίηση της επιδερμίδας προσώπου και σώματος, μαλλιών και αντηλιακής προστασίας. Ορισμένα από τα πιο δημοφιλή προϊόντα που αναζητούν οι χρήστες, είναι τα παρακάτω:

  • Natura Siberica Lab Biome 24K Gold Rejuvanating Hydrogel Eyepatches: Patches ματιών για αντιγήρανση, με χρυσό 24 Καρατίων και πολυπεπτίδιο SYN-COLL.
  • Natura Siberica Copenhagen Modelling Body Scrub 10 Icy Berries: Scrub σώματος με 10 Παγωμένα μούρα για καθαρισμό και σμίλευση σιλουέτας.
  • Natura Siberica Oblepikha C-Berrica Vitamin C Hydration Face Serum: Ορός προσώπου με βιταμίνη C, A, E & Altai Ιπποφαές για ενυδάτωση και αναζωογόνηση.
  • Natura Siberica Anti-OX Wild Blueberry Cream-to-Foam Face Cleanser: Κρεμώδης αφρός καθαρισμού προσώπου, για όλους τους τύπους επιδερμίδας.