Νέα Σειρά κατά των Ατελειών Από Την Garnier με την Αποτελεσματικότητα του Άνθρακα

Ανακάλυψε τη δύναμη του άνθρακα στη καθημερινή σου ρουτίνα περιποίησης. Νέα σειρά GARNIER κατά των ατελειών εμπλουτισμένη με άνθρακα. Ιδανική για επιδερμίδες με τάση για ακμή.

Η ρουτίνα περιλαμβάνει:

Τον 1ο μας Ορό με μαύρο χρώμα, που εμπεριέχει  4% [ΝΙΑΣΙΝΑΜΙΔΗ+AHA (γλυκολικό οξύ)+BHA(σαλικυλικό οξύ)] που είναι εμπλουτισμένος με Άνθρακα.

Το Νέο MICELLAIRE Water με JELLY υφή, με Άνθρακα και Σαλικυλικό Οξύ, συστατικά γνωστά για τις αντιοξειδωτικές τους ικανότητες, που βοηθούν στην μείωση και την εξάλειψη της εμφάνισης των ατελειών στην επιδερμίδα.

Και συμπληρώνεται με την ήδη γνωστή Υφασμάτινη Μάσκα Ενυδάτωσης Προσώπου με Ενεργό Άνθρακα, Εκχύλισμα Μαύρης Άλγης &Υαλουρονικό Οξύ.

  • LoadingGarnier video
  • LoadingGarnier video
  • LoadingGarnier video
  • LoadingGarnier video
  • LoadingGarnier video

Η Garnier είναι το Νο1 φυσικό brand της ευρείας αγοράς καταναλωτικών προϊόντων, που αξιοποιεί τη δύναμη και την αποδοτικότητα της φύσης για να δημιουργήσει καινοτόμα προϊόντα μέγιστης αποτελεσματικότητας. Βασισμένη σε δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, η Garnier προσφέρει αποτελεσματικά, πρωτοποριακά προϊόντα για την περιποίηση και το χρώμα των μαλλιών, αλλά και για την επιδερμίδα. Υποστηρίζοντας τη βιώσιμη ομορφιά, δεσμεύεται για Green Beauty ενώ ταυτόχρονα φέρει την πιστοποίηση  Leaping Bunny Programme του Cruelty Free International. Η φυσική ομορφιά γίνεται εύκολη, καθημερινά. Από την Garnier, φυσικά.