Λυπούμαστε, το ερώτημα σας δεν ταιριάζει με κάποιο προϊόν, παρακαλούμε δοκιμάστε πάλι

  BEST SELLERS DUCRAY

   ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ BEST SELLERS DUCRAY

   ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ DUCRAY

    ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ DUCRAY

    40 χρόνια έρευνας και εμπειρίας αφιερωμένα στην υγεία και την ομορφιά του δέρματος και των μαλλιών.

    Ducray, η συμμαχία της φαρμακευτικής εμπειρίας και της γαληνικής υπεροχής.

    Τα Δερματολογικά Εργαστήρια DUCRAY βασίζονται σε μια ρεαλιστική επιστημονική προσέγγιση.

    Μία από τις πρωταρχικές μέριμνές τους είναι να αντιμετωπίσουν με τελειότητα τους μηχανισμούς των μαλλιών και του δέρματος του προβλήματος που έχει αναγνωριστεί.

    Χάρη σε μία μόνιμη επιστημονική επαγρύπνηση, σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών Pierre Fabre και με ειδικούς υψηλού επιπέδου, τα Δερματολογικά Εργαστήρια DUCRAY θα αναζητήσουν την πιο κατάλληλη απάντηση στις ζητούμενες ανάγκες των μαλλιών και του δέρματος.

    • Ducray videoPlay
    • Ducray videoPlay
    • Ducray videoPlay
    • Ducray videoPlay
    • Ducray videoPlay

    Λίγα Λόγια για την DUCRAY...

     

    40 χρόνια έρευνας και εμπειρίας αφιερωμένα στην υγεία και την ομορφιά του δέρματος και των μαλλιών. Ducray, η συμμαχία της φαρμακευτικής εμπειρίας και της γαληνικής υπεροχής. Τα Δερματολογικά Εργαστήρια DUCRAY βασίζονται σε μια ρεαλιστική επιστημονική προσέγγιση. Μία από τις πρωταρχικές μέριμνές τους είναι να αντιμετωπίσουν με τελειότητα τους μηχανισμούς των μαλλιών και του δέρματος του προβλήματος που έχει αναγνωριστεί. Χάρη σε μία μόνιμη επιστημονική επαγρύπνηση, σε συνεργασία με το Κέντρο Ερευνών Pierre Fabre και με ειδικούς υψηλού επιπέδου, τα Δερματολογικά Εργαστήρια DUCRAY θα αναζητήσουν την πιο κατάλληλη απάντηση στις ζητούμενες ανάγκες των μαλλιών και του δέρματος.