Η Durex πιστεύει ότι το καλό σεξ είναι για όλους

Ας αφήσουμε στην άκρη τις ανησυχίες για το πώς πρέπει να είναι το σεξ και απλά ας το απολαύσουμε. Η durex πιστεύει στο σεξ που είναι ανοιχτό, ειλικρινές, άτακτο και διασκεδαστικό. Όλοι θα πρέπει να απολαμβάνουμε μια ευχάριστη και ασφαλή σεξουαλική ζωή, ανεξάρτητα από τι είμαστε ή με ποιο άτομο είμαστε.

Προφυλακτικά Durex

Είτε αγαπάτε τη φιλήδονη αίσθηση των προφυλακτικών με ραβδώσεις είτε τη φυσική αίσθηση του δέρματος των λεπτών προφυλακτικών, η Durex είναι εδώ για να σας βοηθήσει να βρείτε ένα προφυλακτικό που θα ταιριάζει σε εσάς και τις επιθυμίες σας! Η Durex καθόρισε το πρότυπο ποιότητας για τα προφυλακτικά, προσφέροντας μία ευρεία γκάμα που περιλαμβάνει προφυλακτικά με ραβδώσεις και κουκκίδες για αυξημένη διέγερση, με γεύση φράουλα, ακόμη και εκείνα που έχουν σχεδιαστεί να βοηθούν τον άντρα να αντέχει περισσότερο.

  • LoadingDurex video
  • LoadingDurex video
  • LoadingDurex video
  • LoadingDurex video
  • LoadingDurex video

H Durex έχει γράψει ιστορία τα τελευταία 90 χρόνια

1915
Ο LA Jackson ιδρύει την εταιρεία London Rubber Company και πωλεί εισαγόμενα προφυλακτικά και αξεσουάρ.

1929
Η εταιρεία London Rubber Company (LRC) καταχωρεί το εμπορικό σήμα της Durex.

Δεκαετία του 1950
Η Durex λανσάρει το πρώτο «υγρό» προφυλακτικό.

1953
Η Durex είναι η πρώτη μάρκα που αναπτύσσει και χρησιμοποιεί ηλεκτρονικούς ελέγχους.

Δεκαετία του 1960
Η Durex λανσάρει το πρώτο προφυλακτικό με ανατομικό σχήμα.

Δεκαετία του 1990
Η Durex είναι η πρώτη μάρκα προφυλακτικού που υιοθετεί παγκόσμια «σφραγίδα ποιότητας» ως πρότυπο

1995
Η Durex λανσάρει μια σειρά από πολύχρωμα και αρωματισμένα (με γεύσεις) προφυλακτικά.

1996
Η Durex είναι η πρώτη μάρκα προφυλακτικού που δημιουργεί ιστοσελίδα. Τώρα έχει 42 διαφορετικές ιστοσελίδες για τις χώρες όπου εκπροσωπείται.

1997
Η Durex λανσάρει προφυλακτικά χωρίς λάτεξ. Ένα νέο, μη αλλεργιογόνο υλικό χρησιμοποιείται για το νέο προϊόν: η συνθετική πολυουρεθάνη που αναπτύχθηκε από την Durex είναι πιο μαλακή και πιο ελαστική από το λάτεξ φυσικού καουτσούκ

1998
Η Durex είναι η πρώτη μάρκα προφυλακτικού που διεξάγει και δημοσιεύει παγκόσμια έρευνα σεξουαλικής ευεξίας.

2001
Η Durex παρουσιάζει το Pleasuremax. Αυτό καθιστά την Durex την πρώτη μάρκα προφυλακτικού που κυκλοφορεί στην αγορά προφυλακτικό με κουκκίδες και ραβδώσεις.

2003
Η Durex λανσάρει τη συναρπαστική σειρά λιπαντικών Play.

2005
Το Durex Network παρουσιάζει τις εκθέσεις Face of Global Sex, οι οποίες διερευνούν πτυχές της σεξουαλικής συμπεριφοράς και συντάσσονται για την ενημέρωση των ακαδημαϊκών και των υπεύθυνων χάραξης πολιτικής.

2008
Προκειμένου να προωθήσει το ασφαλές σεξ μεταξύ των νέων, η Durex ενθαρρύνει τους νέους ηλικίας μεταξύ 16 και 24 ετών να δημιουργήσουν μια πρωτότυπη αφίσα για τη σεξουαλική υγεία - μια αφίσα εφήβων για εφήβους.

2009
Η Durex κλείνει τα 80!

2010
Η Durex υποστηρίζει την πρωτοβουλία “Condomize!" του Ταμείου Πληθυσμού των Ηνωμένων Εθνών στο Διεθνές Συνέδριο για το AIDS στη Βιέννη δωρίζοντας 220,000 προφυλακτικά.

2010
Η Durex αγοράζεται από τη Reckitt Benckiser.

2010
Η Durex παρουσιάζει το Performax Intense, ένα προφυλακτικό σχεδιασμένο να βοηθά στην αμοιβαία κορύφωση. Με εσωτερική επίστρωση που περιέχει 5% βενζοκαΐνη και εξωτερική διεγερτική υφή, μπορεί να συμβάλει σε μεγαλύτερης διάρκειας και πιο έντονο σεξ.

2019
Η Durex κλείνει τα 90.

Η DUREX είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες στον κόσμο που κατασκευάζει προφυλακτικά και διάφορα ερωτικά βοηθήματα και αξεσουάρ. H Durex κατασκευάζει προφυλακτικά από φυσικό ελαστικό latex με σπερματοδόχο κατάληξη.

Είναι δερματολογικά ελεγμένα και 100% ασφαλή. Επιπλέον, βρείτε εδώ λιπαντικά Durex καθώς και διάφορες συσκευές μασάζ ή ερωτικά βοηθήματα από την κορυφαία εταιρεία.