ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ "SUPERFOODS" ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Όσο εξελίσσεται η ζωή μας τόσο περισσότερο χρειαζόμαστε την φύση!

Η SUPERFOODS® προσφέρει μια ευρεία ποικιλία προϊόντων τα οποία έχουν δημιουργηθεί από φυσικά συστατικά, μέσα από τις πιο εξελιγμένες διαδικασίες ώστε να παραδοθούν τα καλύτερα σε ποιότητα καθώς και χρησιμότητα προϊόντα.

ΙΠΠΟΦΑΕΣ - Η ΥΠΕΡΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΑ ΟΦΕΛΗ ΤΗΣ

Το Ιπποφαές είναι ένας φυλλοβόλος θάμνος με πορτοκαλοκίτρινους καρπούς και διαδεδομένη χρήση από την αρχαιότητα. Κατέχει διακεκριμένη θέση στον κατάλογο των υπερτροφών με περισσότερα από 190 θρεπτικά συστατικά, με ευεργετικές ιδιότητες γνωστές στη σύγχρονη επιστήμη.
Κατάλληλο για όσους: 

- Όσους επιζητούν μία φυσική λύση για επιπλέον ενέργεια
- Άτομα με απαιτητική καθημερινότητα που αναζητούν τόνωση
- Άνδρες άνω των 40 ετών για καλή υγεία καρδιαγγειακού
- Άτομα με αδύναμα μαλλιά και νύχια 
- Άτομα που θέλουν  να χαρίσουν λάμψη στο δέρμα τους

 

  • LoadingSuperfoods video
  • LoadingSuperfoods video
  • LoadingSuperfoods video
  • LoadingSuperfoods video

Λίγα Λόγια για την Εταιρία...

Η SUPERFOODS® ιδρύθηκε το 2008, ως μία αμιγώς ελληνική εταιρεία φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής, εισάγοντας πρώτη στο χώρο του φαρμακείου τις υπερτροφές.
Το 2016, η εταιρεία εξαγοράστηκε από τον Όμιλο Γιαννακόπουλου και τον Όμιλο Παπάζογλου, γνωστοί για την πολυετή και εξειδικευμένη δραστηριότητά τους στο χώρο του φαρμάκου και άλλους παρεμφερείς κλάδους. Η επένδυση αυτή δίνει ώθηση στην εταιρεία φέρνοντας την στην κορυφή, ανάμεσα στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες ελληνικές εταιρείες φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής με 100% ετήσια ανάπτυξη.
Η SUPERFOODS® αποτελεί μια καινοτόμο εταιρεία, που προάγει την υγεία, την ποιότητα ζωής και τη δύναμη που μπορεί να προσφέρει η φύση στο σύγχρονο άνθρωπο. Η αποστολή της είναι να υποστηρίξει τους καταναλωτές στη μάχη κατά των καθημερινών προβλημάτων συνεργώντας στην ενίσχυση της υγείας, της ομορφιάς και της ευεξίας τους. Αξιοποιώντας τις υπερτροφές ως πρώτη ύλη, παρασκευάζει φυσικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας, πλούσια σε απαραίτητα ευεργετικά συστατικά. Τα συστατικά αυτά εκχυλίζονται και συμπυκνώνονται μέσω καινοτόμων επιστημονικών μεθόδων και δημιουργούν μία πλήρη σειρά προϊόντων. Η σοφία της φύσης σε συνδυασμό με τη δύναμη της επιστήμης επισφραγίζουν τη βέλτιστη απορρόφηση των συστατικών, ώστε να απελευθερώνεται η δύναμη που χρειάζονται οι άνθρωποι για να νιώθουν καθημερινά η καλύτερη εκδοχή του εαυτού τους.

Η SUPERFOODS® επιλέγει υψηλής ποιότητας υπερτροφές ως πρώτες ύλες, στοχεύοντας στην αποτελεσματικότερη σύσταση των τελικών φυσικών προϊόντων. Διαθέτοντας in house ομάδα, συνεργάζεται με Πανεπιστημιακά Ιδρύματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό ώστε να είναι σε θέση να αξιοποιεί τη νέα επιστημονική γνώση.

Έτσι, επεξεργάζεται τις υπερτροφές με κορυφαίες επιστημονικές τεχνικές ώστε να διασφαλίζεται η ευεργετική δράση των πρώτων υλών στο τελικό προϊόν. Οι γνώσεις αυτές γίνονται πράξη σε σύγχρονες μονάδες παραγωγής σε Ελλάδα και 4 άλλες χώρες της Ευρώπης, ανταποκρινόμενη αποτελεσματικά στις αυξημένες ανάγκες των καταναλωτών.