«Με πίστη και σεβασμό στην αξία των ανθρώπων μας και στην πολυετή σχέση εμπιστοσύνης με τους συνεργάτες μας, αναπτύσσουμε με συνέπεια και εξειδίκευση προϊόντα και υπηρεσίες που συμβάλλουν ενεργά στην αναβάθμιση της ποιότητας ζωής, καθώς και στη μείωση των δαπανών υγείας, ανάγοντας την KARABINIS MEDICAL σε σημαντικό ηγετικό παράγοντα στο χώρο της παγκόσμιας υγείας»

Θερμόμετρο Μετώπου

Το θερμόμετρο μετώπου χωρίς επαφή MICROLIFE NC 150 είναι προϊόν υψηλής ποιότητας, το οποίο ενσωματώνει τεχνολογία αιχμής και έχει ελεγχθεί σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα.Με τη μοναδική τεχνολογία MICROLIFE, το θερμόμετρο παρέχει σταθερές μετρήσεις χωρίς επαφή, μόλις σε 3 δευτερόλεπτα, οι οποίες δεν επηρεάζονται από παρεμβολές θερμότητας. Πραγματοποιεί μια διαδικασία αυτοελέγχου κάθε φορά που ενεργοποιείται, ώστε να διασφαλίζεται η προβλεπόμενη ακρίβεια των μετρήσεων. Έχει δοκιμαστεί κλινικά και χρησιμοποιείται για την περιοδική μέτρηση και παρακολούθηση της θερμοκρασίας ανθρώπινου σώματος, επιφάνειας και χώρου.Επίσης διαθέτει την τεχνολογία MICROLIFE Silent Glow™. Η MICROLIFE είναι η πρώτη εταιρεία στην Ευρώπη που λάνσαρε την συγκεκριμένη κατοχυρωμένη τεχνολογία η οποία επιτρέπει εύκολη ανάγνωση υψηλών θερμοκρασιών. Ιδανικό για θερμομέτρηση παιδιών, ακόμη και όταν το παιδί κοιμάται, χωρίς να προκαλεί καμία ενόχληση!

  • LoadingMicrolife video
  • LoadingMicrolife video
  • LoadingMicrolife video
  • LoadingMicrolife video
  • LoadingMicrolife video

Σημαντικές Xρονολογίες!

1967 -> Ίδρυση και έναρξη της εμπορικής δραστηριότητας της εταιρείας από τον κύριο Βικέντιο Βιτάλη ως βιοτεχνία παραγωγής γάζας στο Ν.Ηράκλειο Αττικής.

1980 -> Η εταιρεία διευρύνεται σε καθετοποιημένη βιομηχανία γάζας από τον κύριο Νικόλαο Καραμπίνη και μεταφέρεται σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στην Παιανία Αττικής, όπου λειτουργεί μέχρι σήμερα. Ξεκινάει η μεγάλη ανάπτυξη της εταιρείας, η οποία σε σύντομο χρονικό διάστημα εξελίχθηκε σε μια οργανωμένη δυναμική ελληνική επιχείρηση με σημαντική διείσδυση στον τομέα της υγείας.

1998 ->Τα ηνία της επιχείρησης περνάνε στην τρίτη γενιά της οικογένειας, στον κύριο Απόστολο Καραμπίνη, ο οποίος εφαρμόζει διεθνή πρότυπα διοίκησης και μεταφέρει την παραγωγή των ιατρικών αναλώσιμων στην Ασία, εξασφαλίζοντας έτσι ανταγωνιστικότητα και υψηλής ποιότητας προϊόντα. Την ίδια περίοδο η εταιρεία αποκτάει Πιστοποίηση με ISO 9000 και EN13485, ενώ ξεκινάει και η κατοχύρωση ημεδαπών σημάτων η οποία ενισχύει την εξαγωγική δραστηριότητα της.

2000 -> Ξεκινάει η εξαγωγική δραστηριότητα της εταιρείας σε Βαλκανικές χώρες και Μέση Ανατολή, με σημαντικό όγκο πωλήσεων και μελλοντικό στόχο ανάπτυξης στην Δυτική Ευρώπη.

2001 -> Η Karabinis Medical υπογράφει στρατηγικής συμφωνίας συνεργασία με την Ελβετική εταιρεία Microlife για αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της στην ελληνική αγορά. Η Microlife είναι ένας από τους παγκόσμιους ηγέτες στην ανάπτυξη και κατασκευή ιατρικού διαγνωστικού εξοπλισμού εφαρμόζοντας πρότυπα υψηλής τεχνολογίας και ποιότητας.

2003 -> Έτος σταθμός για την εμπορική ανάπτυξη της Microlife στην ελληνική αγορά. Η Karabinis Medical λανσάρει το θεσμό Microlife Center, προωθώντας τα προϊόντα της Microlife μέσω των φαρμακείων.
Ξεκινάει η αποκλειστική διάθεση στην ελληνική αγορά των προϊόντων της Ιταλικής εταιρείας ESI S.p.A., η οποία δραστηριοποιείται στην παραγωγή προϊόντων φυτοθεραπείας και φυσικών συμπληρωμάτων διατροφής.

2004 -> Βράβευση της εταιρείας με το Βραβείο Καινοτομίας Marketing 2003-2004, από την Microlife για την αποτελεσματική προώθηση και επικοινωνία των προϊόντων της στην ελληνική αγορά.

2006 -> Δημιουργεί δικό της Τμήμα Research & Development με κύρια δραστηριοποίηση τη δημιουργία νέων προϊόντων (αναλώσιμων, διαγνωστικών συσκευών, συμπληρωμάτων διατροφής) και καινοτόμων υπηρεσιών υγείας όπως είναι το «Hypertension and Diabetes Corner» και το «ABENA project».

2007 -> Βραβεύεται από το Οικουμενικού Πατριαρχείου Κωνσταντινουπόλεως με το Βραβείο Κοινωνικής Ευθύνης και Συμβολής 2007 για την σημαντική ανταγωνιστικές τιμές της σε ενέργειες κοινωνικής ανταγωνιστικές τιμέςς σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες.

2012 -> Η εταιρεία στο πλαίσιο ανάπτυξης καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών αποκτάει Δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τον Οργανισμό Βιομηχανικής Ιδιοκτησίας (Ο.Β.Ι.) για το πρώτο παγκοσμίως «Ψηφιακό Αντιμικροβιακό Θερμόμετρο».

2015 -> Η KARABINIS MEDICAL προχωράει μπροστά μέσα από μικρές ή μεγαλύτερες αλλαγές που συμπίπτουν και συγχρονίζονται με τις διαχρονικές αξίες και το όραμα της εταιρείας: επένδυση στην καινοτομία, πίστη στους ανθρώπους, δημιουργία προϊόντων & υπηρεσιών υγείας για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής.

Αλλάζω σημαίνει προοδεύω & τολμώ. Η νέα εταιρική ταυτότητα της KARABINIS MEDICAL αποτυπώνει την εξωστρέφεια των στόχων, την αλήθεια πως η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη και τη βαθιά γνώση των ουσιαστικών αναγκών του ανθρώπου. Δημιουργήθηκε από χρώματα της παλέτας του μπλε που είναι κατεξοχήν χρώμα της επιστήμης και της ιατρικής, αλλά αποτυπωμένα με μια αίσθηση φρεσκάδας και νεανικότητας που βρίσκονται και απλόχερα γύρω μας… παντού… στη μητέρα φύση!

Το νέο άλογο μας, η δύναμη από την ίδια τη φύση, απελευθερώνεται και γίνεται η γέφυρα που μας συνδέει με τις διαχρονικές αξίες του παρελθόντος μας αλλά με ελευθερία στη σχεδιαστική γραμμή ώστε να φιλοξενεί αφαιρετικά και τον συμβολισμό της αλυσίδας DNA.