Η FREZYDERM είναι μια ελληνική εταιρεία με πολυετή πείρα στο σχεδιασμό και την παραγωγή δερμοκαλλυντικών προϊόντων. Έχοντας μοναδικό γνώμονα την υγεία του δέρματος και την ομορφιά που πηγάζει μέσα από αυτή, το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της FREZYDERM αξιοποιεί όλα τα δεδομένα της σύγχρονης Κοσμητολογίας και σχεδιάζει τα προϊόντα FREZYDERM χρησιμοποιώντας αποκλειστικά πρώτες ύλες φαρμακευτικής καθαρότητας!

Η προστασία από την έκθεση στον ήλιο είναι άκρως απαραίτητη όλους τους μήνες του χρόνου, ιδιαιτέρως όμως την άνοιξη και το καλοκαίρι. Η εφαρμογή της αντηλιακής κρέμας προσώπου πρέπει να μας γίνει όχι απλώς καθημερινή συνήθεια, αλλά αναπόσπαστη προσωπική ανάγκη.

Η FREZYDERM σου προσφέρει την ολοκληρωμένη σειρά αντηλιακών SUN SCREEN για το πρόσωπο & το σώμα και δεν σου αφήνει περιθώρια για δικαιολογίες ώστε να μείνεις απροστάτευτη κάτω από τον ήλιο. 
Επέλεξε την υφή που σου ταιριάζει (spray, κρέμα, γαλάκτωμα, mist ή mousse) & το δείκτη προστασίας SPF που επιθυμείς... και απόλαυσε το καλοκαίρι!

Η φωτογήρανση κάνει την εμφάνισή της πολύ νωρίτερα από τη φυσική γήρανση και εκδηλώνεται με απώλεια της ελαστικότητας, ξηρότητα, λεπτές γραμμές και βαθιές ρυτίδες. Η επιδερμίδα χάνει τη λάμψη της και δείχνει θαμπή, ξηρή και κουρασμένη, οι γραμμές έκφρασης γίνονται όλο και πιο έντονες και συχνά κάνουν την εμφάνισή τους κηλίδες, πανάδες και φακίδες. Είναι δε χαρακτηριστικό πως το πότε και σε ποιο βαθμό θα εμφανιστούν τα συμπτώματα της φωτογήρανσης, εξαρτάται από τη συνολική έκθεση του δέρματος στον ήλιο.

Καταπολεμήστε τη φωτογήρανση με καθημερινή εφαρμογή αντηλιακών προϊόντων με δείκτη προστασίας με τη νέα σειρά Sun Screen Velvet της FREZYDERM

 • LoadingFrezyderm video
 • LoadingFrezyderm video
 • LoadingFrezyderm video
 • LoadingFrezyderm video
 • LoadingFrezyderm video

Η ιστορία της FREZYDERM:

Η FREZYDERM Α.Β.Ε.Ε. δημιουργήθηκε το 1986 από τον κύριο Αναστάσιο Αναστασίου,  με σκοπό το σχεδιασμό, την παραγωγή και την εμπορία δερματολογικών προϊόντων, την παρουσίασή τους μέσω της Ιατρικής Ενημέρωσης σε Δερματολόγους και τη διακίνησή τους μέσω του Φαρμακευτικού καναλιού διανομής. Βασικό μέλημα του ήταν ο σχεδιασμός και η παραγωγή ασφαλών και αποτελεσματικών προϊόντων υψηλής ποιότητας, με αυστηρώς φαρμακευτικά κριτήρια, τα οποία να αποτελέσουν έναν αξιόπιστο συνεργάτη των δερματολόγων.

Σύντομα η FREZYDERM, έχοντας πάντοτε ως γνώμονα τη διαρκή εξέλιξη των προϊόντων της αλλά και την ανάπτυξη νέων που θα ικανοποιούν ακόμη και τις πιο εξειδικευμένες ανάγκες των γιατρών, δημιούργησε το Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης δερμοκαλλυντικών προϊόντων, το οποίο στη συνέχεια ανέπτυξε συνεργασίες με Ευρωπαϊκά Πανεπιστήμια με σκοπό τη μελέτη και αξιολόγηση των προϊόντων της, όπως επίσης και την ανταλλαγή πληροφοριών και νέων δεδομένων που αφορούν όλους τους τύπους των καλλυντικών προϊόντων.

Το 2002 εγκαινιάστηκε το ιδιόκτητο εργοστάσιο παραγωγής δερμοκαλλυντικών, μια σύγχρονη και άρτια οργανωμένη μονάδα παραγωγής εξειδικευμένων καλλυντικών προϊόντων, εναρμονισμένη στις οδηγίες της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Το εργοστάσιο διαθέτει ερευνητικά εργαστήρια στελεχωμένα με άρτια καταρτισμένους και απόλυτα εξειδικευμένους επιστήμονες, καθετοποιημένη γραμμή παραγωγής καθώς και αποθηκευτικούς χώρους πρώτων υλών και έτοιμου προϊόντος.

Βάσει μελετών που εκπονήθηκαν για αρκετά χρόνια σε Παιδίατρους και Δερματολόγους, η εταιρεία μας κατέχει την πρώτη θέση ανάμεσα σε μεγάλες πολυεθνικές στον τομέα της Επιστημονικής Ενημέρωσης στον χώρο του καλλυντικού.

Τα σύγχρονα δεδομένα της αγοράς μας οδήγησαν στην δημιουργία Τμήματος Πωλήσεων. Το δίκτυό μας αναπτύσσεται σε όλο τον Ελλαδικό χώρο με ένα κύκλο 4.500 φαρμακείων που αναπτύσσουν το brand name της FREZYDERM ημέρα με την ημέρα, καταλαμβάνοντας ακόμη μεγαλύτερο μερίδιο στο ράφι του φαρμακοποιού.

Το 2009 η FREZYDERM εισήγαγε στην ελληνική αγορά τη Βιολογική Βρεφική Διατροφή με αποκλειστική διάθεση στα Φαρμακεία. Τον Ιανουάριο του 2009 παρουσίασε το πρώτο Βιολογικό Βρεφικό Γάλα Frezylac και στη συνέχεια, τον Μάιο του 2010, η σειρά Βιολογικής Βρεφικής Διατροφής συμπληρώθηκε με τις Βρεφικές Κρέμες Βιολογικής Προέλευσης Frezylac.

Πέραν της ελληνικής αγοράς τα προϊόντα μας έχουν επιτυχώς διεισδύσει σε διεθνείς αγορές στην Μέση Ανατολή, στον Καναδά, στα Βαλκάνια, στην Κεντρική και Ανατολική Ευρώπη.

Σήμερα η FREZYDERM διοικείται από τους γιους του ιδρυτή της, Ιωάννη και Ευθύμιο Αναστασίου και παραμένει στενός συνεργάτης αρκετών ειδικοτήτων Ιατρών, όπως είναι οι Παιδίατροι, οι Γυναικολόγοι, οι Δερματολόγοι ενώ καθημερινά υποστηρίζει έμπρακτα τη συνεργασία της με το Ελληνικό Φαρμακείο.

Στόχοι:

 • Να βελτιώνει συνεχώς την ποιότητα των προϊόντων και υπηρεσιών.
 • Να επιδιώκει επιθετικές προοπτικές ανάπτυξης.
 • Να είναι περισσότερο ανταγωνιστική σε ένα περιβάλλον διαρκώς απαιτητικό.

Φιλοσοφία:

 • Να κάνει την διαφορά στην καθημερινή ζωή των ανθρώπων, παρέχοντάς τους ποιοτικά  προϊόντα.
 • Να διατηρεί την πολιτική του σεβασμού και της ειλικρίνειας στον καταναλωτή.
 • Να αναπτύσσει ποιοτικά προϊόντα και να συνεισφέρει σε μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

To εργοστάσιο της FREZYDERM

Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου

Το Τμήμα Ποιοτικού Ελέγχου αποτελείται από το Αναλυτικό Εργαστήριο, το Μικροβιολογικό Εργαστήριο και το Χημείο In-Process, τα οποία είναι εξοπλισμένα με όργανα σύγχρονης τεχνολογίας και εξειδικευμένους επιστήμονες, που πραγματοποιούν ελέγχους και αναλύσεις σε όλα τα στάδια της παραγωγής, εφαρμόζοντας αξιολογημένες αναλυτικές μεθόδους και διασφαλίζοντας όλη την παραγωγική διαδικασία.

Τμήμα Μικροβιολογικού Εργαστηρίου
Το τμήμα μικροβιολογικού εργαστηρίου είναι ένα από τα πιο σύγχρονα μικροβιολογικά εργαστήρια στο χώρο των φαρμακευτικών και καλλυντικών εργοστασίων με όργανα τελευταίας τεχνολογίας.

Τμήμα Αναλυτικού Ελέγχου
Στο τμήμα αναλυτικού ελέγχου γίνεται σχολαστική ανάλυση και έλεγχος όλων των εισερχομένων πρώτων υλών, υλικών συσκευασίας, ημιέτοιμων και έτοιμων προϊόντων. Το βασικό χημικό εργαστήριο είναι πλήρως εξοπλισμένο με τα τελευταίας τεχνολογίας αναλυτικά όργανα.

Τμήμα Τεχνικής Υποστήριξης
Ένα ειδικό επιτελείο τεχνικών παρακολουθούν και συντηρούν προληπτικά και επεμβατικά το σύνολο των καζανιών, τις μηχανές συσκευασίας, τις μονάδες εξαερισμού και κλιματισμού, τον αεροσυμπιεστή, την ανεμογεννήτρια και άλλες παραγωγικές μονάδες.
Τομέας παραγωγής

Ο τομέας παραγωγής περιλαμβάνει αναλυτικότερα τα τμήματα των Παρασκευαστηρίων, της Συσκευασίας και των Αποθηκών και ακολουθεί τους κανόνες «GMP», Κανόνες Καλής Παραγωγής «Good Manufacturing Practice», που είναι εγκεκριμένοι από τον ΕΟΦ και την Ευρωπαϊκή Ένωση. Επιθεωρείται από τον ΕΟΦ και ελέγχεται τακτικά για την τήρηση και την εφαρμογή των απαιτήσεων. Το Σύστημα Ποιότητας της εταιρείας είναι πιστοποιημένο με ISO 9001/2008 από τους L’loyds Register για τον Σχεδιασμό, την Ανάπτυξη, την Παραγωγή και την Εμπορία Καλλυντικών. Επιπρόσθετα, η FREZYDERM παράγει για λογαριασμό ξένων μεγάλων εταιρειών για την ευρωπαϊκή αγορά και διατηρεί συνεργασίες με Πανεπιστήμια της Ελλάδας και του εξωτερικού για την Έρευνα και Ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και τεχνολογιών.

Τμήμα Παρασκευαστηρίων
Στο τμήμα παρασκευαστηρίων υπάρχουν ξεχωριστοί χώροι για κάθε διαφορετική καλλυντικοτεχνική μορφή, απομονωμένοι μεταξύ τους.

Τμήμα Συσκευασίας
Στο τμήμα συσκευασίας υπάρχει ένας κεντρικός χώρος γεμίσματος και συσκευασίας των προϊόντων όπου βρίσκεται η κεντρική, αυτόματη βασική γραμμή πλήρωσης, η αυτόματη μηχανή κλεισίματος κουτιού (καρτονέτα) έχει δυνατότητα προσανατολισμού και κλεισίματος διαφόρων τύπων κουτιών. Επίσης, υπάρχει και η μηχανή γεμίσματος και κλεισίματος σωληναρίων (σωληνομηχανή).

Αποθήκες
Η παραγωγική μονάδα της FREZYDERM έχει διαφορετικές αποθήκες για τη διατήρηση των Πρώτων Υλών σε δύο στάδια, σε εκείνο της καραντίνας πριν οι πρώτες ύλες περάσουν από τον μικροβιακό έλεγχο και στο στάδιο αναμονής πριν μπουν στη διαδικασία παραγωγής. Επίσης, υπάρχει η αποθήκη των Ημιέτοιμων Προϊόντων, των Υλικών Συσκευασίας, των Τελικών Προϊόντων, των Εύφλεκτων Υλικών, ο χώρος φύλαξης των Αντιδειγμάτων.

Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης

Από την ίδρυσή της η FREZYDERM έδειξε πρωταρχικό ενδιαφέρον στο τμήμα R&D. Το Τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης, στελεχωμένο με εξειδικευμένους επιστήμονες (φαρμακοποιούς και χημικούς) με μακρόχρονη εμπειρία στο χώρο, ασχολείται με την συνεχή έρευνα, τον σχεδιασμό και την ανάπτυξη καλλυντικών και κοσμετολογικών προϊόντων, βάσει των νεότερων δεδομένων της κοσμετολογίας και φροντίζει για τη διατήρηση της υψηλής ποιότητας και αποτελεσματικότητάς τους. Είναι το «στρατηγείο» της δημιουργίας και ανάπτυξης νέων προϊόντων, όπου υπάρχουν σύγχρονα όργανα που προσομοιώνουν τις αρχικές πιλοτικές παραγωγές, καθώς και άλλα βοηθητικά όργανα.

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ISO

1) Η FREZYDERM έχει εγκριθεί από τους Lloyd's Register Quality Assurance σύμφωνα με το ακόλουθο πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας: BS EN ISO 9001: 2008.
2) Η FREZYDERM έχει αξιολογηθεί από τους Lloyd's Register Quality Assurance Limited και συμμορφώνεται με τις απαιτήσεις του ακόλουθου προτύπου Συστήματος Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων: BS EN ISO 22000:2005. 
3) Η FREZYDERM έχει εγκριθεί από τους Lloyd's Register Quality Assurance σύμφωνα με το ακόλουθο πρότυπο Συστήματος Διαχείρισης Ποιότητας: BS EN ISO 13485:2012. Απόφαση ΔΥ8δ/1348.
4) Η FREZYDERM έχει εγκριθεί απο τους Lloyd's Register Quality Assurance σύμφωνα με το ακόλουθο πρότυπο Ορθής Βιομηχανικής Πρακτικής: BS EN ISO 22716: 2007

ΒΡΑΒΕΙΑ

Η FREZYDERM έχει βραβευθεί 5 φορές από τον διεθνώς αναγνωρισμένο διαγωνισμό Prix De Beaute ο οποίος θεωρείται ο πιο σημαντικός διαγωνισμός για τον κλάδο της ομορφιάς και των καλλυντικών.
- Το 2009 η Hair Line βραβεύτηκε ως η καλύτερη σειρά στην κατηγορία "Δερμοκαλλυντικά / Περιποίηση Μαλλιών".
- Το 2013 το Reform Abdomen Care Cream βραβεύτηκε ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία "Δερμοκαλλυντικά / Περιποίηση - Αδυνάτισμα Σώματος".
- Το 2014 η Dermiox Cream βραβεύτηκε ως το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία "Εξειδικευμένη Φροντίδα Προσώπου" ενώ τα προϊόντα Sooth Balm και Body Shower Revitalizing Cleanser βραβεύτηκαν ως τα καλύτερα προϊόντα στην κατηγορία "Περιποίηση – Αδυνάτισμα Σώματος".
- Το 2015 η σειρά προϊόντων Sensitive Red Skin βραβεύτηκε ως η καλύτερη σειρά στην κατηγορία "Δερμοκαλλυντικά - Εξειδικευμένη Περιποίηση Προσώπου".
- Το 2016 το Sea Side Dry Mist SPF 50+ αναδείχθηκε το καλύτερο προϊόν στην κατηγορία «Δερμοκαλλυντικά: Αντηλιακή Προστασία».
                                       
Η FREZYDERM έχει βραβευθεί 3 φορές από τα καθιερωμένα βραβεία Πωλήσεων Sales Excellence Awards τα οποία διοργανώνονται από το Ινστιτούτο Πωλήσεων Ελλάδος (ΙΠΕ) σε συνεργασία με την Boussias Communications.
- Το 2014 η αντηλιακή κρέμα προσώπου Sun Screen Velvet Face SPF 50+ κέρδισε το Bronze Βραβείο στην κατηγορία Καινοτόμο Προϊόν/Υπηρεσία. 
- Το 2015 το Τμήμα Πωλήσεων της FREZYDERM κέρδισε το Bronze Βραβείο στην κατηγορία Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς 2015 & το Silver Βραβείο, σε συνεργασία με την εταιρεία ENTERSOFT, στην κατηγορία Τεχνολογίες Οργάνωσης Πωλήσεων.
- Το 2016 ο Τμήμα Πωλήσεων της FREZYDERM κέρδισε το Bronze Βραβείο στην κατηγορία Τμήμα Πωλήσεων της Χρονιάς!

Η τελετή απονομής των Social Media Awards 2016, η μεγαλύτερη διοργάνωση για τα social media, πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 8 Νοεμβρίου. Η FREZYDERM, σε συνεργασία με τη διαφημιστική εταιρεία MullenLowe Athens, και με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας, υλοποίησαν μία καμπάνια με ένα βαθιά συγκινητικό μήνυμα. Η ανταπόκριση του κοινού ήταν συγκινητική και τα αποτελέσματα εκπληκτικά! Μέσα σε 4 μόλις ημέρες, τα συνολικά views ξεπέρασαν τις 380.000, ενώ 4.212 users μοιράστηκαν το video με τους φίλους τους στα κοινωνικά δίκτυα, διαδίδοντας το όμορφο μήνυμα για την Παγκόσμια Ημέρα της Μητέρας! Το video, έγινε viral και βραβεύτηκε στα Social Media Awards 2016 στην κατηγορία Best Viral Campaign.

Η σειρά προϊόντων Στοματικής Υγιεινής Oral Science, εκτός από την ποιότητα και αποτελεσματικότητά της, έχει ξεχωρίσει από την πρώτη στιγμή για το πρωτοποριακό packaging και την καινοτόμα εικόνα της κερδίζοντας δύο βραβεία. Το πρώτο είναι το Χρυσό Βραβείο στα Packaging Innovation Awards 2016 στην Ενότητα «Tags & Labels”, ενώ απέσπασε και  το Χάλκινο Βραβείο στον 4ο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Ετικέτας Gold Label Awards 2017 στην κατηγορία «Φαρμακευτικά / Καλλυντικά».