ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ROGER & GALLET ΑΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αποστάζοντας την ευτυχία από το 1862, ο Οίκος Roger&Gallet δημιουργεί συλλογές αρωμάτων και καθημερινών προϊόντων όπου το χαμόγελο και το "joie de vivre" είναι δεύτερη φύση.  Χάρη σε δύο ιδιοφυείς εφευρέτες, που κληρονομήσαν την αυθεντική σύνθεση του Eau de Cologne, κάθε δημιουργία προσφέρει τις ευεργετικές ιδιότητες της φύσης, στο σώμα και το πνεύμα, ενώ μας προσκαλεί σε μία διαφορετική αρωματική εμπειρία.
Ένα αναζωογονητικό αεράκι, ένα ανακουφιστικό έγχυμα, ένας σκιερός υπνάκος, ένα ευφορικό ρόφημα ή μια γουλιά εμπλουτισμένη με βιταμίνες...
η Roger&Gallet δημιουργεί τα προϊόντα σε συνεργασία με Master Αρωματοποιούς, ενώ περιέχουν τουλάχιστον 90% συστατικά φυσικής προέλευσης  και παράγονται στη Γαλλία. Δεν είναι μόνο μία δέσμευση, αλλά μία παράδοση.

LoadingRoger & Gallet video

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ ROGER & GALLET

Η ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΗΣ ΕΥΕΞΙΑΣ

Σύμφωνα με την παράδοση της αρχικής σύνθεσης Eau de Cologne, που πέρασε από γενιά σε γενιά και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας το 1727 από την Ακαδημία Ιατρικής της Κολωνίας, τα αρώματά μας περιέχουν τουλάχιστον 90% συστατικά φυσικής προέλευσης και δεν περιέχουν χρωστικές. Η αλκοολική βάση είναι επίσης φυσικής προέλευσης. Δεν είναι μόνο η δέσμευσή μας, είναι παράδοση.

ΦΥΣΙΚΕΣ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ, ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Πάντα μπροστά από την εποχή της, η Roger&Gallet βάζει τη φύση στην καρδιά των αρωμάτων και των προϊόντων περιποίησής της από το 1862, χωρίς περιττά συστατικά, για να απελευθερώσει όλη της τη δύναμη.

ΜΕ ΕΥΕΡΓΕΤΙΚΑ ΦΥΤΙΚΑ ΕΚΧΥΛΙΣΜΑΤΑ

Κάθε άρωμα και προϊόν περιποίησης Roger&Gallet είναι εμπλουτισμένο με φυτικά εκχυλίσματα τα οποία περιέχουν ευεργετικές ιδιότητες για το σώμα και το πνέυμα.

ΦΥΛΑΣΣΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΔΙΔΟΝΤΑΣ ΤΗ ΓΑΛΛΙΚΗ ΔΕΞΙΟΤΕΧΝΙΑ

Η παραγωγή των προϊόντων Roger&Gallet είναι αποκλειστικά στην Γαλλία. Βασίζεται στην παραδοσιακή τεχνογνωσία, που περνάει από γενιά σε γενιά.

Όλες οι φιάλες μας των Eaux Parfumées Bienfaisantes είναι κατασκευασμένες από 25% ανακυκλωμένο γυαλί. Όλες οι χάρτινες συσκυεασίες μας κατασκευάζονται στη Γαλλία με χαρτί FSC (Forest Stewardship Council). Το χαρτί και το ξύλο προέρχονται από διαδικασίες φιλικές προς το περιβάλλον και με οικολογική υπευθυνότητα.