Η PHYTO ήταν έμπνευση του κομμωτή διασημοτήτων και εστεμένων, Patrick Ales πολύ πριν το κίνημα της συνειδητοποίησης του περιβάλλοντος και την τάση για τη φροντίδα των μαλλιών με προιόντα με βάση τα φυτά.

Τα εργαστήρια της PHYTO με την υψηλής τεχνολογίας καινοτόμα επιστημονική έρευνα με γιατρούς, φαρμακολόγους, βοτανολόγους και βιοχημικούς, έχουν τη δυνατότητα να εντοπίζουν τα πιο δραστικά φυτικά εκχυλίσματα με στόχο να προβάλλουν στο έπακρον την ομορφιά των μαλλιών. Η δουλειά τους αξιολογημένη από επίμονα επιστημονικά πειράματα, άνοιξε το δρόμο στις καινοτομίες και επέτρεψε στη PHYTO να γίνει ένας πασίγνωστος πρωτοπόρος στη φροντίδα των μαλλιών. Με πάνω από 500 φυτικά συστατικά η συλλογή φυτών της PHYTO αποδεικνύει τον τεράστιο πλούτο και τα άπειρα πλεονεκτήματα του φυτικού κόσμου.

Η PHYTO ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΕΝΟΣ ΑΝΔΡΑ...

Ενός άνδρα με πάθος.... ενός πρωτοπόρου....του PATRICK ALES
ΔΗΜΙΟΥΡΓΟY ΚΑΙ ΙΔΡΥΤΗ ΤΗΣ ΜΑΡΚΑΣ


1964
Ο Patrick Ales ανακαλύπτει το brushing

1967
H ανακάλυψη της PHYTOTHERATHRIE
φροντίδα μαλλιών με φυτά
από τα ελληνικά phyto=φυτά, thera=φροντίδα και τριξ /τριχός =μαλλιά

1969
Η δημιουργία των Εργαστηρίων PHYTOSOLBA.
O Patrick Ales δεν σταμάτησε να συνεργάζεται με τους επιστήμονες.
Τα προιόντα του είναι αποτελεσματικά. Αλλά αφήνει την επιστήμη να το αποδείξει και 'τα φυτά να μιλήσουν' για να αναπτύξει νέα προιόντα

1998
Δημιουργείται η PHYTO SPECIFIC μιά σειρά για μαλλιά κατσαρά, σγουρά και ισιωμένα η 1η σειρά υψηλού επιπέδου για έθνικ μαλλιά, στην επιλεκτική διανομή.

H ιστορία του Patrick Ales...
Η ιστορία δύο εμμονών: Μαλλιά και Φυτά
 

Η PHYTO ήταν έμπνευση του κομμωτή διασημοτήτων και εστεμένων, Patrick Ales πολύ πριν το κίνημα της συνειδητοποιησης του περιβάλλοντος και την τάση για τη φροντίδα των μαλλιών με προιόντα με βάση τα φυτά.

Ολα άρχισαν όταν ο Patrick Ales ήταν ακόμη μαθητευόμενος σε παρισινό κομμωτήριο στα 1950. Τότε παρατήρησε ότι τα επιβαρημένα με χημικά προιόντα, δημιουργούσαν σοβαρό πρόβλημα στα χέρια των κομμωτών και φυσικά και στα μαλλιά των πελατών τους. Οι πρώτοι σπόροι της ιδέας του για απαλή, πιο ασφαλή σειρά προιόντων άρχισαν τότε να εκκολάπτονται.
Μαγεμένος από τη φύση αποφάσισε να μελετήσει τη δύναμη των φυτών, την ιστορία της χρήσης τους στην παραδοσιακή ιατρική και το ρόλο που πιθανόν να έπαιζαν στην αποκάλυψη της φυσικής ομορφιάς των μαλλιών. Ο σκοπός του, να ανακαλύψει τρόπους για τη σωτηρία των ξηρών, ξεβαμένων μαλλιών των πελατών του, τον οδήγησε στη δημιουργία των πρώτων του προιόντων.
HUILE D’ALÈS and PHYTO 7.
To 1965, o Patrick Ales παρουσίασε τη PHYTO στο κοινό στο δικό του πλέον κομμωτήριο στα Ηλύσια Πεδία, ανοιχτό ακόμη και σήμερα, όπου η Α-λίστα των πελατών του περιλαμβάνει ονόματα όπως αυτό της Μπριζίτ Μπαρντό, Κατρίν Ντενέβ και Ζακλίν Κένεντυ Ωνάση οι οποίες απόλαυσαν τη νέα του φυτικής σειράς προιόντα φροντίδας μαλλιών

PHYTO WAS BORN.

Τα κορυφαία προϊόντα περιποίησης μαλλιών Phyto Paris είναι διαθέσιμα και στην Ελλάδα! Βρείτε στο online φαρμακείο μας προϊόντα μαλλιών Phyto Paris, τα οποία είναι βασισμένα στις μοναδικές ιδιότητες των φυτών, παρέχοντας άμεσες λύσεις σε διάφορα προβλήματα των μαλλιών και του τριχωτού της κεφαλής, όπως η τριχόπτωση, τα λεπτά μαλλιά χωρίς όγκο και τα αφυδατωμένα και θαμπά μαλλιά. Επιλέξτε ανάμεσα σε Phyto Paris σαμπουάν, conditioners, μάσκες μαλλιών για ενυδάτωση και λάμψη, ορούς και έλαια και φροντίστε τα μαλλιά σας από τη ρίζα έως τις άκρες.