Οι αξίες της Thank You Farmer

Τα THANK YOU FARMER ακολουθούν τις αξίες της φύσης και του αγρότη που τη φροντίζει καθώς δημιουργήθηκαν με αγάπη προς αυτήν. Με αξίες όπως η ειλικρίνεια αφού σέβονται την ηλικία της επιδερμίδας, η σοβαρότητα και υπομονή αφού ακολουθούν την καινοτόμα τεχνολογία και την ευγνωμοσύνη στη φύση αφού υπόσχονται μόνο την αληθινή ομορφιά που ακτινοβολεί στο χρόνο.

True Water

Η Σειρά True Water προσφέρει 24ωρη βαθιά ενυδάτωση, με μοναδική υφή και αναζωογονητικό άρωμα. Κύρια συστατικά της σειράς είναι η ινοσιτόλη και το υαλουρονικό οξύ, που βοηθούν στον έλεγχο του σμήγματος, στη διατήρηση της ελαστικότητας και προσφέρουν μακρά ενυδάτωση που διαρκεί.

ΝΕΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ THANK YOU FARMER

 • LoadingThank You Farmer video
 • LoadingThank You Farmer video
 • LoadingThank You Farmer video
 • LoadingThank You Farmer video
 • LoadingThank You Farmer video

Η Ιστορία της Thank You Farmer

Με σεβασμό στις αξίες

Ο ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Nam, Kyu-Woo με πατέρα αγρότη και εμπειρία
30 χρόνων. Ο ιδρυτής γαλουχήθηκε με τις αξίες του σεβασμού, της ειλικρίνειας,
της τιμιότητας και της αγάπης προς τη φύση και έτσι έθεσε τα θεμέλια των THANK YOU FARMER.
Με αξίες όπως η ειλικρίνεια αφού σέβονται την ηλικία της επιδερμίδας, η
σοβαρότητα και υπομονή αφού ακολουθούν την καινοτόμα τεχνολογία και την
ευγνωμοσύνη στη φύση αφού υπόσχονται μόνο την αληθινή ομορφιά που ακτινοβολεί στο χρόνο.

K-Beauty

Ο συνδυασμός παράδοσης και τεχνολογίας στη βιομηχανία καλλυντικών της Νότιας Κορέας και η μοναδική ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθούν οι κορεάτισσες, κερδίζει όλο και περισσότερες γυναίκες κάθε ηλικίας σε όλο τον κόσμο. Γιατί Κορέα όμως? Επειδή η αισθητική της ομορφιάς είναι διαφορετική από τη δική μας και επικεντρωμένη στην υγεία, την ενυδάτωση και την απουσία μακιγιάζ. Το καθαρό και απαλό δέρμα είναι μέτρο ομορφιάς και έτσι τα προϊόντα που προέρχονται από την Κορέα έχουν δημιουργηθεί για να καλύπτουν αυτές τις προδιαγραφές. Ανακαλύψτε τα βραβευμένα καλλυντικά THANK YOU FARMER με καινοτόμα σύνθεση, μοναδικές υφές και φυσικά συστατικά. Ακολουθήστε τα διάσημα βήματα ομορφιάς και θα δείτε μέρα με τη μέρα το δέρμα σας να ακτινοβολεί υγεία. Try now… Thank the Farmer later!

My Skin Will Speak

Ρουτίνα ομορφιάς σε 7 + 2 βήματα! Το σημαντικό είναι η κατανόηση του σκοπού κάθε βήματος. Η επιλογή στα πόσα βήματα και ποια θα υιοθετήσετε εξαρτάται από τις ανάγκες της επιδερμίδας σας και τον προσωπικό σας healthy skin στόχο. Όσο περισσότερο χρόνο αφιερώνετε στην καθημερινή ρουτίνα ομορφιάς σας, τόσο η επιδερμίδα σας θα το ανταποδώσει.
 

Ανακαλύψτε τα κορυφαία Thank You Farmer προϊόντα στο αγαπημένο σας online φαρμακείο. Οι κορυφαίες σειρές προϊόντων είναι οι Thank You Farmer Sun με αντηλιακά προϊόντα για το πρόσωπο, η Thank You Farmer True Water σειρά προϊόντων με ενυδατικές κρέμες προσώπου,  αντιγηραντικούς ορούς και serum προσώπου και η σειρά Thank You Farmer Back To, με προϊόντα καθαρισμού και ενυδάτωσης, που επαναφέρουν και αναζωογονούν το ταλαιπωρημένο δέρμα. Τα προϊόντα Thank You Farmer, δημιουργούνται με σεβασμό προς το περιβάλλον.
 

Συνήθεις Ερωτήσεις για
Thank You Farmer

Η Thank you Farmer είναι κορεάτικη εταιρεία;

Η Thank you Farmer είναι κορεάτικη εταιρεία, με τα προϊόντα της να είναι εμπνευσμένα και να παράγονται στην Σεούλ της Κορέας συγκεκριμένα.

Ποια κορεάτικα καλλυντικά θα βρω στη Thank you Farmer;

Στο brand Thank you Farmer μπορείτε να βρείτε καλλυντικά προϊόντα που ενισχύουν την δύναμη της επιδερμίδας. Καθαρισμός, ενυδάτωση, αντιγήρανση, αντηλιακή προστασία και βάσεις αποτελούν κορεάτικα προϊόντα για περιποίηση και ομορφιά.

Τα προϊόντα Thank you Farmer ακολουθούν τις αξίες της φύσης και του αγρότη που την φροντίζει, καθώς δημιουργήθηκαν με αγάπη προς αυτήν. Εμπνευσμένα από αξίες όπως η ειλικρίνεια, σέβονται την ηλικία της επιδερμίδας. Με δέσμευση στη σοβαρότητα και υπομονή, ακολουθούν την καινοτόμα τεχνολογία. Επιπλέον, εκφράζουν ευγνωμοσύνη στη φύση, υποσχόμενα μόνο την αληθινή ομορφιά που διατηρεί τη λάμψη της στον χρόνο.

Έχει η Thank you Farmer vegan προϊόντα;

Αρκετά προϊόντα Thank you Farmer είναι vegan. Διαβάστε τις ετικέτες των προϊόντων και επισκεφτείτε το site του κατασκευαστή για περισσότερες πληροφορίες.

Σε ποιον ανήκει η εταιρεία Thank you Farmer;

Ο ιδρυτής της εταιρείας είναι ο Nam, Kyu-Woo με πατέρα αγρότη και εμπειρία 30 χρόνων. Ο ιδρυτής γαλουχήθηκε με τις αξίες του σεβασμού, της ειλικρίνειας, της τιμιότητας και της αγάπης προς τη φύση και έτσι έθεσε τα θεμέλια των THANK YOU FARMER.

Ποιες κρέμες BB Thank you Farmer θα βρω στο φαρμακείο σας;

Η Thank You Farmer Be Beautiful Natural BB Cream αποτελεί την ιδανική BB cream από το  Thank you Farmer. Το συγκεκριμένο προϊόν αποτελεί κρέμα φυσικής προέλευσης, με απαλή υφή, που προσφέρει μέτρια κάλυψη στην επιδερμίδα.

Τα αντηλιακά Thank you Farmer είναι πιστοποιημένα;

Ναι, όπως όλα τα προϊόντα Thank you Farmer που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά, έτσι και τα αντηλιακά Thank you Farmer είναι πιστοποιημένα.

Υπάρχει κάποιο αντηλιακό Thank you Farmer κατάλληλο για ενυδάτωση;

Το Thank You Farmer Sun Project Water Sun Cream SPF50+ αποτελεί την ιδανική επιλογή για αντηλιακή προστασία και ενυδάτωση.

Ποιες είναι οι top σειρές καλλυντικών Thank you Farmer;

Η K-Beauty συνδυάζει παράδοση και τεχνολογία στη βιομηχανία καλλυντικών της Νότιας Κορέας. Η μοναδική ρουτίνα ομορφιάς που ακολουθούν οι Κορεάτισσες κερδίζει όλο και περισσότερες γυναίκες κάθε ηλικίας σε όλο τον κόσμο.

Η αισθητική της ομορφιάς τους διαφέρει από τη δική μας, επικεντρωμένη στην υγεία, την ενυδάτωση και το ελάχιστο μακιγιάζ. Για τις Κορεάτισσες, το καθαρό και απαλό δέρμα αποτελεί μέτρο ομορφιάς, και τα προϊόντα που προέρχονται από την Κορέα έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν ακριβώς αυτά τα χαρακτηριστικά. Στη συνέχεια, θα γνωρίσετε ολόκληρη τη σειρά της THANK YOU FARMER:

 • Product Line

Η σειρά προϊόντων αποτελείται από καλλυντικά που ενισχύουν τη δύναμη της επιδερμίδας σε κάθε της ανάγκη. Περιλαμβάνει προϊόντα για τον καθαρισμό, την ενυδάτωση, την αντιγήρανση, την αντηλιακή προστασία, και τις βάσεις. Καμία συμβιβαστική λύση για την περιποίηση του προσώπου σας. Ακριβώς αυτό που χρειάζεται το δέρμα σας.

 • True Water

Μια σειρά εξειδικευμένη στη βαθιά ενυδάτωση της επιδερμίδας σας, παρέχοντας μοναδικές υφές και αναζωογονητικά αρώματα. Το υαλουρονικό οξύ και οι βιταμίνες αναπληρώνουν την υγρασία της επιδερμίδας, ενισχύοντας τον επιδερμικό φραγμό.

 • Back To Hydrating

Προσφέρει καθαρισμό και ενυδάτωση ταυτόχρονα. Αναζωογονεί και καταπραΰνει το ταλαιπωρημένο δέρμα. Οι πόροι καθαρίζονται, οι ενυδατικοί παράγοντες εξισορροπούν το pH, ενώ το δέρμα παραμένει ενυδατωμένο και απαλό. Σέβεται ακόμα και την πιο ξηρή και ταλαιπωρημένη επιδερμίδα.

 • Sun Project

Η βραβευμένη σειρά αντηλιακών προσφέρει αέρινη αίσθηση και μοναδικές, ανάλαφρες υφές. Τα φυτικά συστατικά απαλύνουν, ενυδατώνουν και ανακουφίζουν το δέρμα, παρέχοντας παράλληλα αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Δεν αφήνουν κολλώδη υπολείμματα, διαφέροντας από πολλά άλλα αντηλιακά.

 • Miracle Age

Η σειρά αντιγήρανσης και ανάπλασης προσφέρει πλούσια υφή με argan oil και υπέροχο άρωμα παιώνιας. Η επιδερμίδα αποκτά λευκάνση, οι ρυτίδες γεμίζουν, ενώ το δέρμα θρέφεται με πολύτιμα φυσικά συστατικά. Με την πάροδο του χρόνου, ανακαλύπτεις τον πιο λαμπερό εαυτό σου.

 • Be Beautiful

Αυτή η σειρά περιλαμβάνει υπέροχες βάσεις για μακιγιάζ που προσφέρουν ενυδάτωση, αντηλιακή προστασία και διόρθωση του τόνου της επιδερμίδας. Επιλέγεις αυτή που ταιριάζει στις δικές σου ανάγκες, αναδεικνύοντας την αυτοπεποίθησή σου.